Kolega Antiša, kredit se podiže kada trebate sredstva za ulaganje u unosan posao koji će vratit kredit i osigurati dobit. Prema tome treba čitati između redova. Nitko nije lud podići kredit i držati lovu bez ulaganja. Nisu u Ingri jučer sišli sa grane pa prema tome malo uključite mozak i razmislite prije nego što napišete neku glupost na ovom forumu.
… [thumbsup]…
Opet samo pusta obečanja…
Zatvorit čemo, rekonstukcija financiska i sl,
1 milrd. tenderi i sl.
Ingra d.d. – međuizvještaj Uprave i izjava osoba odgovornih za kons FI za 1Q 2010.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/XaTpjxNXsSW2rdjA9KGRlg==.pdf
Ingra d.d. – obavijest o materijalnim činjenicama
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/9M4u8syZz2JGWNxCcDtEpA==.pdf
Nikad mi neće biti jasni oni što prodavaju po 36 kn, 37 kn i sl.
Izlaze s minusom, a nas druge uvaljuju u još veći… [embarass]
A, što se tiče dividende ove godine… ne bih se čudio da je oni od nas traže! [lol] [lol]
kakvo je ovo izvješće?
sve puno pogrešaka?
i za to im je trebalo mjesec dana a več imaju šprancu
u konsolidiranom 1Q imaju prihode od 165Mkn a u vrhu stranice pise da je za razdoblje 1H 2009
[angry]
jel to ingra na 60kn, ne vidim dobro,nek mi pročita netko,od ovih sto se nisu makli cijeli vikend on monitora, jel 60kn ???
jel to ingra na 60kn, ne vidim dobro,nek mi pročita netko,od ovih sto se nisu makli cijeli vikend on monitora, jel 60kn ???
Nije 60, ali blizu je!
samo strpljivo bit će vam jeftino po 60kn kad krene
Nikad mi neće biti jasni oni što prodavaju po 36 kn, 37 kn i sl.
Izlaze s minusom, a nas druge uvaljuju u još veći… [embarass]
A, što se tiče dividende ove godine… ne bih se čudio da je oni od nas traže! [lol] [lol]
…prodajom manjih količina po nižim cijenama, i s obzirom na mentalitet ulagača i stvorenu klimu, drži se nivo cijene na ovim nivoima radi određenih razloga…rijetko se upecaju i manji pa prodaju , jer uglavnom se ciljano radi na držanju ove cijene…ne zaboravimo nikada da je BURZA špekulativno tržište…kada to imat na umu, nikada vam ništa što se na njoj događa neće biti čudno ili nemoguće…na burzi je SVE MOGUĆE…proučite malo što je to špekulativno tržište i na što je sve spremno…pozz…
…kolega, što imate vi u svom portfelju, ako išta imate???…
Ima Zdenku i Pounje! [lol]