INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…ovi drhtavci što prodaju INGRU sele u Đakovštinu…dobar potez [lol] …

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

– kolega amilo, vi izgleda ipak niste ekonomista
– pa onda ne znate da se sa budućim poslovima ne može promijeniti rezultat godine je završila
– ali se zato mogu ponovo napraviti gubici

I love this game!

vjerojatno ste i u pravu…jer nisu jos uracunati i gubici iz 1Q2010…
ali ipak se nesto pokrece zar ne, je inace ne biste danas postali na ovom forumu…
[/quote]

…da čudno je da imamo nove forumaše na INGRI…možda će netko iz HT ući u Ingru…samo uđite i požurite…akcijske cijene traju još kratko…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

ma draga gospodjice ili pardon gospodjo…sto se tice znanja iz ekonomije, pogledajte samo kuna nas vode oni sto navodno znaju tu istu ekonimiju…a sto se tice buducnosti ingre, ma dovoljno je vec i to da ste vi danas ovdje s nama na forumu…

I also love this game!

Optimist - loše informirani pesimist

– ipak ja ne ulažem u ingru
– nekako mi nisu sigurni
– a ja baratam velikim svotama
– kako bih izašla kada nastupi panika???!!!????

I love this game!

Ovako površno gledano, čak i nije loš izvještaj, iako bi ga valjalo malo detaljnije proučiti. Otpisali Mavrovo, što znači da će eventualni primitci po toj osnovi biti izvanredna dobit u nekom novom izvještaju. Ostatak gubitka je usklađenje cijena stanova. No ipak najvažnije od svega je da je firma ostvarila operativnu dobit, daklem INGRA radi i zarađuje od toga što radi a to pokazuje da je poduzeće, usprkos svemu, zdravo. Uz sve to ingra je dobrano smanjila dug. Operativna dobit od 38.7 milona kuna, u godini di je građevina u banani a naplata još gora, znači 5.16 kn po dionici, što bi na cijenu od 37 kn, značilo P/E malo iznad 7, daklem kupuj…

Ali burza izgleda ne misli kao ja , pa je Ingra pala. Što mene puno i ne briga, iako mi nekako oku draža zelena boja, jer mi ne pada na pamet prodavati je ni da ode 20% gore [cool]

– nekako mi nisu sigurni

I love this game!

Ivana,
pa ove dvije situacije nisu moguće ;
Ili ulažeš u INGRA-u ili ne barataš večim svotama ?
Odluči se !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

onda vam jedino preostaje cekati i nadati se…a u slucaju da se ipak odlucite, dobrodosli…

I also love this game!

Optimist - loše informirani pesimist

sedmeroduplo dno na 36kn. [lol]

Ovako površno gledano, čak i nije loš izvještaj, iako bi ga valjalo malo detaljnije proučiti. Otpisali Mavrovo, što znači da će eventualni primitci po toj osnovi biti izvanredna dobit u nekom novom izvještaju. Ostatak gubitka je usklađenje cijena stanova. No ipak najvažnije od svega je da je firma ostvarila operativnu dobit, daklem INGRA radi i zarađuje od toga što radi a to pokazuje da je poduzeće, usprkos svemu, zdravo. Uz sve to ingra je dobrano smanjila dug. Operativna dobit od 38.7 milona kuna, u godini di je građevina u banani a naplata još gora, znači 5.16 kn po dionici, što bi na cijenu od 37 kn, značilo P/E malo iznad 7, daklem kupuj…

Ali burza izgleda ne misli kao ja , pa je Ingra pala. Što mene puno i ne briga, iako mi nekako oku draža zelena boja, jer mi ne pada na pamet prodavati je ni da ode 20% gore [cool]

kolega ako odete u banku i uzmete krediti od 100 nečega, u godini dana od tih 100 kroz posao napravite 101 a godišnje banci plaćate 10 kamata onda također imate operativnu dobit ali je posao i dalje katastrofalan

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

– nekako mi nisu sigurni

I love this game!

Najsmjesnije mi je to sto svi na forumu barataju velikim svotama.Gdje je onda taj ludi promet,ako svi toliko trgujete?
Ja da imam velike svote,ne bih se nadrkavao i tipkao po forumima.
Istina je ta da je na forumu vecina mladih sa pristojnim svotama za nase prilike,nikakvih ”brutalnih” novaca tu nema.
No dobro,nisam dugo komentirao na Ingri,iako ju jos drzim,ali samo mi je drago da nije krenula rasprodaja danas.Izgleda da je ljudima dosta minusa,pa su se odlucili malo strpiti.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

pa dobro amilo nije mislio ništa loše ako mu je promet = zarada , ima takvih slučajeva dosta u hrvata [lol] . šalu na stranu , mavrovo se moralo kad tad otpisat , to je bilo jasno kad se vratio kostrenčić u no . bio je , vidio je , vratio se ništa zgodniji ni pametniji [lol] . troškovi zaposlenih su prepolovljeni , smanjene su obveze , evo i prvih poslova nije puno al 30 milja danas puno vrijedi . u iraku rade samo odabrani i rizik od neplaćanja ne postoji . oglasila se i vesnica s novim tenderima (nju dosad nisu puno izlagali medijima) , žena govori 3-4 jezika i čini mi se da su ovo puno realnije najave od onih prije 6 mjeseci kad su izvalili (i živi ostali) da sudjeluju na tenderima vrijednim 5 milijardi eura .

sve u svemu , gorka pilula ali to je ono što je visilo nad glavom ingre i što je bilo povod za priče o stečaju . vlasnička struktura je jedna od stabilnijih (mislim na top 10) , fondovi su prisutni i u vlasništvu i u dugu , tako da mjesta strahu nema .

sve u svemu ja sam već neko vrijeme na bidu , doduše nisam bio baš darežljiv (očekivo sam gore fi od ovog) , al čini mi se da je gotovo s kupnjom na ovim razinama [thumbsup] .

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Ukupna vrijednost svih aktivnih natječaja iznosi milijardu eura, a izvjesno
je da će Ingra u narednom razdoblju sklopiti nekoliko novih ugovora i tako započeti novi
investicijski ciklus.
INGRA

I dalje ista strategija PUSTA OBEČANJA!
Šta je u ovome objavljenom danas
citat:
MOGLO OMEST INVESTITISKU JAVNOST!!!!!!!!užas

Daj prodaj i odlepršaj više odavde , pregadljivo je ovo svakodnevno trabunjanje.
[/quote]

…problem i jeste u tome što je prodao ispod 37 pa sad druka da uđe ponovo…ali ući će on i po 38, nemože on bez INGRE… [thumbsup]…
[/quote]
Filija svaka čast!
[thumbsup]

Pa kupovao sam i na 57 kn, kamo li neču na 38 kn., iako i ovaj pu platio članarinu.
Jedino dobro je što sam izašao prije iz još gore od ove dionice [lol]
Al kratio 40%, jer se ne vidi kraj agoniji…..

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

New Report

Close