Ajde molim sve neka mi kontriraju ako imaju čime…?!
A gdje bi se to igralo vaterpolo prvenstvo ako ne u Areni, nećemo se valda brukati na nekim prastarim lokacijama i terenima.
Pa ljudi tolike su se dvorane za rukometno prvenstvo gradile po Hrvatskoj i svi znamo kako je bilo natezanje do zadnjeg trena, sve pet do dvanaest se generalno dogovorilo jer smo mi takav narod, svi bi htjeli mudrovati zbog vlastitih interesa (netko iz gradskog poglavarstva Zagreba bi najradije da mu se prvenstvo odigra u vlastitom dvorištu kako bi zaradio on i samo on…
Koja to lakacija može parirati Areni a da zadovolji standarde u svakom smislu, pa živimo u svijetu prestiža i 21 stoljeću, a prvenstvo će biti u Areni samo će biti odlučeno zadnji dan ( mislim da je to sredinom svibnja ako se ne varam), sudjelovao sam u organizacijama nekoliko velikih sportskih događaja u Hrvatskoj i vjerujte mi naši ljudi sve kompliciraju do zadnjeg trena a onda u zadnji čas popuste nekim uvjetima koji su se mogli prihvatiti i dva tri mjeseca prije… toliko o našem mentalitetu "čast iznimkama!"
Ingra će bazene odraditi platio Grad dugove ili ne, pa neće valjda nekom drugom dati da u njihovoj dvorani radi djelatnost za koju su oni mjerodavni?!
U vezi bazena…. i ja mislim da je to jedina opcija jer se na Mladosti igra vani, a ne bi mogla primiti toliko ljudi. To ingra odugovlači samo zbog isplate potraživanja od grada. Iako, to su do sada već trebali riješiti. Tješi me i namjera Jadranke da država isplati sve svoje dugove (a to se odnosi i na grad). Imam osjećaj da će tako i biti. Evo i HAC je dignuo kredit za plaćanje dugova, pa će valjda i Holding. Ima li netko kakav info o rezultatima poslovanja?
a na cijenu dionice sumnjam da će utjecati igra li se prvenstvo u Areni ili ne, odnosno gradi li INGR-a bazen ili ne jer je tu mala zarada, toliko da se plate režije za jedan mjesec…ne vidim razlog da to mijenja cijenu (možda 1% gore , a možda i dolje jer smo mi čudno tržište… [undecid] [pray] [pray])
rezultati poslovanja se skrivaju ko zmija noge, to može biti dobro FI a može i loše, uostalom navikli smo i na loše vijesti, pa tako ništa nas neće iznenaditi "NNNI"
"Poslije kiše izlazi sunce" (ako ne bude oblačno)
no polako, strpite se, sutra su rezultati…tko je mogao izdrzati ovolike mjesece pa valjda moze jos i jedan dan…a sto se tice rezultata, valjda nitko ne ocekuje nesto spektakularno tako da ako budu iznad pozitivne nule moglo bi se kazati OK…a ako budu bolji od prosle godine, samo neznam na temelju cega, to bi bilo veliko iznenadjenje…tako da je sutra mozda i za mnoge dan D sto se tice daljnjeg glede ove dionice…
Sutra nije dan D, sutra je trenutna situacija, a veliki samo čekaju da mali prepoznaju dan D kao minus, pred INGRA-om su veliki izazovi narednih mjeseci, a kraj godine će tek donijeti vidljive rezultate.
Nereba zaboraviti da imovina INGRA-e nadmašuje njenu nominalu za 5-6 puta, a ako se ravnamo prema sadašnjim cijenama nekretnina u recesiji onda i sama Država, kako naša, tako i večina u svijetu, vrijedi 5-6 puta manje. U tom slućaju od svih vas na forumu, vaš stan, kuća ili auto, vrijedi 5-6 puta manje, a tko je spreman isto prodati po toj cijeni ???? [shocked]
A sada se mozemo samo nadati da sutrasnje godisnje izvjesce nece izazvati nepotrebnu zabunu kod investicijske javnosti kao sto bi to mozda bilo izazvalo ono neobjavljeno za 4Q 2009…drste fige…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/60iybB5OBBoi4bEIGqfFDw==.pdf
smart money će vam pred zatvaranje pokazati kuda sutra idemo, obzirom da je sastanak Nadzornog odbora gotov, a znamo tko sjedi od investicijskih društava u dotičnom. da ne govorimo kako od jutra ovaj s 5000 komada stidljivo popunjava 9 i 10 mjesto na bidu s bježanjem kad mu se približe. No, to je jedan naš forumaš, da ga ne imenujem sad pred svima 🙂
@rekvijem
ili drugim recima, kaj bu nekaj mozda i procurilo do pred zatvaranje…
s takvim stavom mozda se stjece pogresan dojam da si vani i cekas nize…
a jucer se eto pokazalo i da nisi uvijek u pravu…