INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E, ovo je nešto što se ne bi smjelo propustiti, nešto što bi se trebalo kako-tako iskoristiti…
Vaš link

A, što se tiče izvješća… svi smo mi ovdje više-manje vjerni dioničari Ingre, no osobnog sam mišljenja da će izvješće zbog loših poslovnih rezultata djelovati negativno na trenutnu cijenu… ali svi mi koji tako vjerujemo u budućnost ove firme, to nas neće pokolebati… baš suprotno, nadokupiti jeftino i jednog dana prodati skupo! [lol]
Strpljenje je vrlina, no nije za svakoga!

neki dan se pričalo da FI ne može utjecati na cijenu, jer je to ionako prošla stvar, a sad ipak kažete da će utjecati. što očekujete? što kažete na dividendu u igh?

ajd da malo skratimo vrijeme dok čekamo taj famozni fi (mada ne vidim šta to mijenja na stvari) – ko zna za što stoji skraćenica INGRA? [huh]
ajmo dioničari , da vidimo znate li u šta ste uvalili puste margine x3 od agrama [lol] [lol]

…ili je možda institut građevinarstva…
[/quote]

INGRA – INstitucionalni GRAbežljivci

…joooj koje navlakuše…a čekaju vas na tisućicama…naravno riskira se žrtvovanje par stotina kom. netko će se i navući…
trinaest-na investoru možeš i manje naloge davati ali samo telefonski…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

konjica zamjenila mjesta sa aska na bid [proud] [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Na stranicama INGRA-e može se vidjeti da su prodali skoro sve stambeno-poslovne objekte u njihovoj ponudi !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kolega "trinaest", ovo je uz ddjh najluđa dionica na tržištu, kretanja grafa kao otkucaji bila umirućeg čovjeka… a, naravno da će izvješće utjecati. Znate onu: "Dobar glas daleko se čuje, no loš još dalje!" [lol] E, pa tako je i s izvješćem! [lol]
No, ne brinite… ovo je dionica na dulje staze! Njezino vrijeme će opet doći, a i uvjeren sam da gosp. Igor O. zna što radi!

ima li potrebe uopce panicariti do petka i razmisljati sto ce se dogoditi…kako se srednja cijena vec mjesecima vrti oko razina 37-39 pa bi se moglo reci da je to i neka vrijednost na koju ce se kad tad i vratiti, recimo bas poput lastike koju kad se nategne i pusti uvijek se vraca na pocetak uz male oscilacije gore ili dolje…tako i ovdje, ako pada ispod srednje cijene onda dokupljujes a ako naraste iznad lagano prodajes i tako ukrug…pitanje je samo koliko dugo ce se ta srednja cijena drzati jos na ovim razinama a da bi ova metoda funkcionirala…inace metoda nije bas 100% sigurna jer nista ne garantira da cijena nece nastaviti rasti te se lako moze i zahebat ako se prerano proda a sto bi mozda moglo vrijedit narocito za dane koji slijede.(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

Zna on to, zato mu i paše da je tako.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

a ako vec koristite metodu onda nikad sa cijelim udjelom vec max sa pola ili 25-30%…

@skovacin

hebiga, teska su vremena…

u privitku 1.godisnji graf ingre…
za primjetit je proboj linije SMA100 (narancasta linija) na gornjoj liniji otpora (bijela linija)…
a sada neka svatko sam vidi i odluci sto mu je cinit…
ono sto mogu reci je samo gospodo, nije li nakon 6 i pol mjeseci napokon doslo vrijeme i za rast
no jasno, trebat ce to i potvrdit jer raketa bez goriva nemoze bas daleko uvis stici.(lp)

Ingra (ZSE:INGR-R-A) radi troškovnik, da se vidi koliko bi sve preinake i jamstva u Areni stajali, ali vrijeme teče. Odluka mora biti donesena najkasnije do 20. svibnja jer je to, kaže predsjednik HVS-a Perica Bukić, posljednji rok do kojega se mora naručiti montažni bazen.

Stajat će oko 350.000 eura i nakon završetka EP-a ostat će zagrebačkim vaterpolistima kao jezgra budućega vaterpolskoga doma (najvjerojatnije na Mladosti).

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-do-20.-svibnja-mora-se-naruciti-bazen,75838.html

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

konjica zamjenila mjesta sa aska na bid [proud] [cool]

Mora bit da je to LAKA KONJICA! [angry]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

New Report

Close