E, ovo je nešto što se ne bi smjelo propustiti, nešto što bi se trebalo kako-tako iskoristiti…
Vaš link
A, što se tiče izvješća… svi smo mi ovdje više-manje vjerni dioničari Ingre, no osobnog sam mišljenja da će izvješće zbog loših poslovnih rezultata djelovati negativno na trenutnu cijenu… ali svi mi koji tako vjerujemo u budućnost ove firme, to nas neće pokolebati… baš suprotno, nadokupiti jeftino i jednog dana prodati skupo! [lol]
Strpljenje je vrlina, no nije za svakoga!
neki dan se pričalo da FI ne može utjecati na cijenu, jer je to ionako prošla stvar, a sad ipak kažete da će utjecati. što očekujete? što kažete na dividendu u igh?
ajd da malo skratimo vrijeme dok čekamo taj famozni fi (mada ne vidim šta to mijenja na stvari) – ko zna za što stoji skraćenica INGRA? [huh]
ajmo dioničari , da vidimo znate li u šta ste uvalili puste margine x3 od agrama [lol] [lol]
…ili je možda institut građevinarstva…
[/quote]
INGRA – INstitucionalni GRAbežljivci
…joooj koje navlakuše…a čekaju vas na tisućicama…naravno riskira se žrtvovanje par stotina kom. netko će se i navući…
trinaest-na investoru možeš i manje naloge davati ali samo telefonski…
konjica zamjenila mjesta sa aska na bid [proud] [cool]
Na stranicama INGRA-e može se vidjeti da su prodali skoro sve stambeno-poslovne objekte u njihovoj ponudi !
Kolega "trinaest", ovo je uz ddjh najluđa dionica na tržištu, kretanja grafa kao otkucaji bila umirućeg čovjeka… a, naravno da će izvješće utjecati. Znate onu: "Dobar glas daleko se čuje, no loš još dalje!" [lol] E, pa tako je i s izvješćem! [lol]
No, ne brinite… ovo je dionica na dulje staze! Njezino vrijeme će opet doći, a i uvjeren sam da gosp. Igor O. zna što radi!
ima li potrebe uopce panicariti do petka i razmisljati sto ce se dogoditi…kako se srednja cijena vec mjesecima vrti oko razina 37-39 pa bi se moglo reci da je to i neka vrijednost na koju ce se kad tad i vratiti, recimo bas poput lastike koju kad se nategne i pusti uvijek se vraca na pocetak uz male oscilacije gore ili dolje…tako i ovdje, ako pada ispod srednje cijene onda dokupljujes a ako naraste iznad lagano prodajes i tako ukrug…pitanje je samo koliko dugo ce se ta srednja cijena drzati jos na ovim razinama a da bi ova metoda funkcionirala…inace metoda nije bas 100% sigurna jer nista ne garantira da cijena nece nastaviti rasti te se lako moze i zahebat ako se prerano proda a sto bi mozda moglo vrijedit narocito za dane koji slijede.(lp)
a ako vec koristite metodu onda nikad sa cijelim udjelom vec max sa pola ili 25-30%…
@skovacin
hebiga, teska su vremena…
u privitku 1.godisnji graf ingre…
za primjetit je proboj linije SMA100 (narancasta linija) na gornjoj liniji otpora (bijela linija)…
a sada neka svatko sam vidi i odluci sto mu je cinit…
ono sto mogu reci je samo gospodo, nije li nakon 6 i pol mjeseci napokon doslo vrijeme i za rast
no jasno, trebat ce to i potvrdit jer raketa bez goriva nemoze bas daleko uvis stici.(lp)
Ingra (ZSE:INGR-R-A) radi troškovnik, da se vidi koliko bi sve preinake i jamstva u Areni stajali, ali vrijeme teče. Odluka mora biti donesena najkasnije do 20. svibnja jer je to, kaže predsjednik HVS-a Perica Bukić, posljednji rok do kojega se mora naručiti montažni bazen.
Stajat će oko 350.000 eura i nakon završetka EP-a ostat će zagrebačkim vaterpolistima kao jezgra budućega vaterpolskoga doma (najvjerojatnije na Mladosti).
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-do-20.-svibnja-mora-se-naruciti-bazen,75838.html
konjica zamjenila mjesta sa aska na bid [proud] [cool]
Mora bit da je to LAKA KONJICA! [angry]