INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesu li to te što je INGRa trebala 100% radit ?

smanjuje se minus.......

Sad gledam investitor je Norveški Technor Energy …

Ali u članku piše :Šest malih hidroelektrana na rijeci Bosni, na potezu od Modriče do Doboja, gradiće norveški "Technor Energy".

E sad hoće li sam gradit ?
Malo nejasno napisano …

goldy, 26.04.2010. u 11:46
20. maja biti poznat izvođač radova za izgradnju HE "Cijevna 1"

Sad bi trebalo čekat 20.05. da bar ovo dobijemo…

smanjuje se minus.......

Ok… ovo stvarno počinje ići na živce… cijena je u stagnaciji, nema gore, nema dolje… nema poslova, nema izvješća, nema nikakvih obavijesti… mislim da nisu sposobni za dobiti posao unutar vlastite firme, a kamoli u Bosni, Alžiru, Crnoj gori ili Hrvatskoj… iskreno se nadam da griješim, no mislim da je ovo brod koji tone… [cry]

Jedina pozitivna stvar je ukoliko Tehnika, ukoliko se ne varam, kao firma u top 5 dioničara Ingre, dobije posao u Crnoj Gori, inače je stanje za plakanje [cry]

Zbilja, ovo nekako ne mirise na dobro…bas na dan kada neki u sektoru rastu i do 10% ovdje se osjeca sve veci pritisak na prodaji…eto i sam dolazim u iskusenje dal prodati jedan dio i mozda probati uhvatiti kojih najvjerojatnije 5-10% na spekulativnom rastu negdje drugdje…ali kako sam izdrzao dosad mozda ipak necu to ucinit…samo se nadam da mi poslije ipak ne bude krivo…

Optimist - loše informirani pesimist

Gdje je pobjeda? Ja sam stavio nalog na prodaji na 55 ali me nitko još nije poklopio. [cry]

Ima li kakvih infoa iz Makedonije?

Ok… ovo stvarno počinje ići na živce… cijena je u stagnaciji, nema gore, nema dolje… nema poslova, nema izvješća, nema nikakvih obavijesti… mislim da nisu sposobni za dobiti posao unutar vlastite firme, a kamoli u Bosni, Alžiru, Crnoj gori ili Hrvatskoj… iskreno se nadam da griješim, no mislim da je ovo brod koji tone… [cry]

Jedina pozitivna stvar je ukoliko Tehnika, ukoliko se ne varam, kao firma u top 5 dioničara Ingre, dobije posao u Crnoj Gori, inače je stanje za plakanje [cry]

Ovaj rast tehnike i igh očito je preuranjen jer su napisali da nisu više dio konzorcija s konstruktorom. A valjda će i ingra danas objaviti obavijest o sjednici nadzornog, a u petak FI. Još samo malo strpljenja. Da li ovaj tehnocor ima veze s ingrom?

Znate kako je Pantelija napisao u svojoj oporuci : "Ko je sa vama živeo, ni pakao neće teško da mu padne"

[proud]

Nešto slično mogu reći i dioničari Ingre 2010. godine [bye]

http://www.zse.hr/default.aspx?id=29922
evo i njih, živi su, u petak ćemo znati detalje….

Petak je dan D za sve koji imaju INGRU

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/sPhgHAO1pf1I9Rj2z0HPvg==.pdf

Kad vremena nisu bila teška i kad novaca nije bilo malo???? Tko se toga sjeća???

Ingra d.d. – najava sjednice Nadzornog odbora i objava rezultata za 2009. godinu

Vaš link

bit će bolje................

Petak je dan D za sve koji imaju INGRU

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/sPhgHAO1pf1I9Rj2z0HPvg==.pdf

ima li tko ideju kako će taj FI izgledati???

hoće li dati FI do petka ili će čekati kraj mjeseca? znam da nisu jedini ali ipak su davež i mislim da ljudi to žele vidjeti. zapravo bi trebali dati i 1Q.

Prije objave izvješća treba biti sjednica nadzornog odbora koja ih treba potvrditi i tek onda se ide na objavu. Prema tome treba pratiti najavu sjednice NO ako se gospoda uopće udostoje objaviti to na ZSE. Odnos uprave prema dioničarima je katastrofalan i blago rečeno neozbiljan. Vrijeme je da nešto učino po tom pitanju i malo aktivnije komuniciraju.
[/quote]
pa neka je briga valjda ipak bila pokazana u dokumentu objavljenom na zse od 29.01.2010. -> http://zse.hr/default.aspx?id=28773 … tj. kod razloga odgode da se ne bi prouzrocila nepotrebna zabuna kod investicijske javnosti…jel, valjda, nije sve tako crno kako bi to brojkice tada bile pokazivale. A u petak cemo eto imati priliku i uvjeriti se…mozda…

Optimist - loše informirani pesimist

New Report

Close