kolege,
lijepi pozdrav i pišemo si kada pređemo 60 kuna,
čuda su pred nama, velike promjene (naravno pozitivne).
Zaboravite stečaj!
lp
…nitko ne komentira ponovnu mogućnost dobivana posla u CG…eeee da je kakva crna vijest mnogi bi se raspisali…no to je i dobar znak jer malo ih ima INGRU-plašljive ručice su rasprodale na 37,50-39 jer su mislili da opet ide na 36 ili niže…tako je više onih koji će skidati sa aska… dobre vijesti iz CG a i skorašnje iz INGRE će bitno utjecati na rast cijene…pozzz pravim vjernim dioničarima Ingre…
…PS: burekdžije, pređite malo u dugoročnije investitore, isplatiti će se više…
Hm… Zanimljiv link: http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/dukanovic-lomparu-ajmo-vratiti-konstruktor-u-igru,75533.html
Na kraju pise: …"Dobra je to vijest i za cijeli građevinski sektor jer je jasno kako će konzorcij trebati i još podizvođača radova u Crnoj Gori, bit će tu posla i za druge."
A hidrocentrale u Bosni…
A vojna bolnica u Alziru (ajde Igore objavi vise i sluzbeno da ste potpisali!)…
Dobro si reka pobjeda cujemo se kad prodjemo 60kn… Ja bi reka i da ce stotka uskoro pasti (moje misljene je da je to realna cijena kad objave sve sto imaju objaviti na burzi)…
A za sve ostale, Vi cekate da INGRA ode u stecaj… He he
Stojte mi dobro!
O Alžiru se piše ima jedno 2 godine , od toga ništa nema …
Bosna za gaće nema , a kamoli za hidrocentrale …
Žderić i Radić posao sigurno neće INGRi dat …
To pokazuje i ova 38 kn cijena , [bye] [bye] [bye]
zbilja boli gledat koliko ti sektor raste a ovo ko ukopano vec mjesecima…a mozda postoji neki ozbiljniji razlog zasto krupni kapital ovo zaobilazi…no sve ce valjda biti puno jasnije kada (ako) u petak konacno izadje obecano izvjesce…ma doce valjda jednom i ovo na svoje…samo treba biti strpljiv…makar do tada sve drugo poraslo i za 100%. (lp)
Šest malih hidroelektrana na rijeci Bosni, na potezu od Modriče do Doboja, gradiće norveški "Technor Energy". Predstavnik ove kompanije za Zapadni Balkan, Miodrag Milićević, kaže da poslovi na realizaciji ugovora teku planiranom dinamikom, te da će do 20. maja biti poznat izvođač radova za izgradnju HE "Cijevna 1" koji će početi u septembru, piše Fokus.