Prije objave izvješća treba biti sjednica nadzornog odbora koja ih treba potvrditi i tek onda se ide na objavu. Prema tome treba pratiti najavu sjednice NO ako se gospoda uopće udostoje objaviti to na ZSE. Odnos uprave prema dioničarima je katastrofalan i blago rečeno neozbiljan. Vrijeme je da nešto učino po tom pitanju i malo aktivnije komuniciraju.
[/quote]
A tko zna, moza uprava ne zeli da dionica bude u fokusu dionicara?
Ako je tako, tko zna, mozda je u par dana lansiraju na, za sada, nezamislivu razinu. Znam, je ovo u sferi SF, ali u RH smo vec sve vidjeli i nista nas ne smije iznenaditi…posebno u građevini! [lol]
[/quote]
A možda proglase stečaj. Znam, je ovo u sferi SF, ali u RH smo vec sve vidjeli i nista nas ne smije iznenaditi…posebno u građevini! [lol]
…NLO sletio na zgradu INGRE…hmm, što nam to poručuju… [shocked]…
uh , nadam se da nisam zakasnio na ukrcaj . provozo se malo na toboganima i evo me natrag . mogla bi ovdje bit dobra vožnja , fali nam malo adrenalina . a šta će vam fi ko da to nešto predstavlja u vakoj državi . ova cijena već dugo vremena uključuje sve najgore varijante pa i stečaj , ne može to niže od ovoga [thumbsup] . ja opet na bidu pa ošinite ako imate s čim [lol]
uh , nadam se da nisam zakasnio na ukrcaj . provozo se malo na toboganima i evo me natrag . mogla bi ovdje bit dobra vožnja , fali nam malo adrenalina . a šta će vam fi ko da to nešto predstavlja u vakoj državi . ova cijena već dugo vremena uključuje sve najgore varijante pa i stečaj , ne može to niže od ovoga [thumbsup] . ja opet na bidu pa ošinite ako imate s čim [lol]
Jure, ako je to tako kao što pišeš, pa što brate čekaš na bidu? Daj opali gospodski po asku!
Ok, sad još treba obranit 38, pa da možemo napokon krenut [tongue]
Ludnica će bit ovo ako krene, a moglo bi čini se [thumbsup]
teška su vremena brate nije vrijeme za po asku , vidiš da i jaca prodaje obiteljsko srebro . ovo će bit sigurna luka od invazije haefpea kad navale s portfeljem od 2 milijarde preko burze . neka me zasad na bidu [wink]
opet su ljdi željni udaranja po bid-u…
opet će mali navaliti na prodaju…whauahhihi
ovo je genijalno…i tako u krug…
lp
… na prodaji znak…žele kupiti pa nas plaše da spustimo cijenu…no kad to ne učinimo lupati će i oni po prodaji i to na malo većim cijenama…sijanje panike kao i mnogo puta do sada…biti će zanimljivo gledati da li će se itko uhvatiti u zamkicu…PS:čuvajte Ingru…ako imate dokupite…
U prilogu grafic ingre…eto, da smo jucer zatvorili iznad SMA50 (zuta linija) moglo bi se poceti govoriti o nekom novom rastu…a ovako…sada slijedi obrana na SMA20 (plava linija) a cijim probojem bi se opet otvorio put ka razinama od 36 Kn…nadajmo se da do toga ipak nece doci. (lp)