INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hoće li dati FI do petka ili će čekati kraj mjeseca? znam da nisu jedini ali ipak su davež i mislim da ljudi to žele vidjeti. zapravo bi trebali dati i 1Q.

Prije objave izvješća treba biti sjednica nadzornog odbora koja ih treba potvrditi i tek onda se ide na objavu. Prema tome treba pratiti najavu sjednice NO ako se gospoda uopće udostoje objaviti to na ZSE. Odnos uprave prema dioničarima je katastrofalan i blago rečeno neozbiljan. Vrijeme je da nešto učino po tom pitanju i malo aktivnije komuniciraju.
[/quote]

A tko zna, moza uprava ne zeli da dionica bude u fokusu dionicara?
Ako je tako, tko zna, mozda je u par dana lansiraju na, za sada, nezamislivu razinu. Znam, je ovo u sferi SF, ali u RH smo vec sve vidjeli i nista nas ne smije iznenaditi…posebno u građevini! [lol]
[/quote]

A možda proglase stečaj. Znam, je ovo u sferi SF, ali u RH smo vec sve vidjeli i nista nas ne smije iznenaditi…posebno u građevini! [lol]

a mozda je u sumi

…NLO sletio na zgradu INGRE…hmm, što nam to poručuju… [shocked]…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

poručuju nam da,dosta strenog-a tkiva tu ima pa bi ga trebalo odstraniti što prije to bolje….

uh , nadam se da nisam zakasnio na ukrcaj . provozo se malo na toboganima i evo me natrag . mogla bi ovdje bit dobra vožnja , fali nam malo adrenalina . a šta će vam fi ko da to nešto predstavlja u vakoj državi . ova cijena već dugo vremena uključuje sve najgore varijante pa i stečaj , ne može to niže od ovoga [thumbsup] . ja opet na bidu pa ošinite ako imate s čim [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

uh , nadam se da nisam zakasnio na ukrcaj . provozo se malo na toboganima i evo me natrag . mogla bi ovdje bit dobra vožnja , fali nam malo adrenalina . a šta će vam fi ko da to nešto predstavlja u vakoj državi . ova cijena već dugo vremena uključuje sve najgore varijante pa i stečaj , ne može to niže od ovoga [thumbsup] . ja opet na bidu pa ošinite ako imate s čim [lol]

Jure, ako je to tako kao što pišeš, pa što brate čekaš na bidu? Daj opali gospodski po asku!

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ok, sad još treba obranit 38, pa da možemo napokon krenut [tongue]
Ludnica će bit ovo ako krene, a moglo bi čini se [thumbsup]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

teška su vremena brate nije vrijeme za po asku , vidiš da i jaca prodaje obiteljsko srebro . ovo će bit sigurna luka od invazije haefpea kad navale s portfeljem od 2 milijarde preko burze . neka me zasad na bidu [wink]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

opet su ljdi željni udaranja po bid-u…
opet će mali navaliti na prodaju…whauahhihi
ovo je genijalno…i tako u krug…
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

… na prodaji znak…žele kupiti pa nas plaše da spustimo cijenu…no kad to ne učinimo lupati će i oni po prodaji i to na malo većim cijenama…sijanje panike kao i mnogo puta do sada…biti će zanimljivo gledati da li će se itko uhvatiti u zamkicu…PS:čuvajte Ingru…ako imate dokupite…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

U prilogu grafic ingre…eto, da smo jucer zatvorili iznad SMA50 (zuta linija) moglo bi se poceti govoriti o nekom novom rastu…a ovako…sada slijedi obrana na SMA20 (plava linija) a cijim probojem bi se opet otvorio put ka razinama od 36 Kn…nadajmo se da do toga ipak nece doci. (lp)

Optimist - loše informirani pesimist

nadajmo se da su ht-ovci toliko zabavljeni prodajom da neće obraćati pažnju na ingru. a možda nešto love od njih prijeđe i k nama.

New Report

Close