INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da ht pada zbog najave države da će prodati 3,5% dionica i to na tržištu. Zna li netko ima li država ingru?

u prvih 10 država – ne

du du du .. nema nam pomoći

prema verdijevom popisu na komentarima, ingre nema u portfelju države. da li se tome veseliti ili ne?

…ee da nema burekdžija ne bi išli tako nazad…treba ovu dionicu x20 pa da vidimo tko bi stavljao po 20-40 kom na prodaju ili kupnju…bolje bi bilo da je nisu rascjepkali…no nema brige, kad se oni iskrcaju i kupe bureke idemo UP UP…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

prema verdijevom popisu na komentarima, ingre nema u portfelju države. da li se tome veseliti ili ne?

nema drzave u vlasnistvu….a ni oif se nemogu bas pohvalit sa kolicinom…. [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

…pa vidiš i sam …
…sve kod njih kradu i ide u stečaj ili rasprodaju za sitno…onda što je bolje?…

hoće li dati FI do petka ili će čekati kraj mjeseca? znam da nisu jedini ali ipak su davež i mislim da ljudi to žele vidjeti. zapravo bi trebali dati i 1Q.

hoće li dati FI do petka ili će čekati kraj mjeseca? znam da nisu jedini ali ipak su davež i mislim da ljudi to žele vidjeti. zapravo bi trebali dati i 1Q.

Trebalo je davno biti 70 kuna po dionici pa nije…?!

"Strpljen-spašen"

…ooooo ljudi moji pa što vam toliko znači toFI?? …zar ne vidite da je cijena povoljna i da treba kupovati…Ingri su dužni milijune…sve će to kad tad doći a tada će cijena biti malo drugačija…sada je problem što još nemamo većih investitora koji ulaze na veliko…neki i koji kupuju rade to štopanjem, panikom i strpljivim čekanjem…no sve će doći na svoje sa ili bez FI…

Naravno da sam sretan, ako je to točno, sve što njihove uprave vode zadaća im je da cijede lovu van ffirme, pa nerade oni za pišljivih 20 000 kuna plaće, zar bi se otimali i ponižavali pred hrvatskom javnosti da tu nema milionćića za svakoga od njih , a od kud ih nalaze…, pa naravno od firmi gdje imaju svoje ljude!
Bit će ovo sve OK samo se čeka neki dobar poslić vani i ode INGR-a tamo gdje joj je mjesto!

Prije objave izvješća treba biti sjednica nadzornog odbora koja ih treba potvrditi i tek onda se ide na objavu. Prema tome treba pratiti najavu sjednice NO ako se gospoda uopće udostoje objaviti to na ZSE. Odnos uprave prema dioničarima je katastrofalan i blago rečeno neozbiljan. Vrijeme je da nešto učino po tom pitanju i malo aktivnije komuniciraju.

Prije objave izvješća treba biti sjednica nadzornog odbora koja ih treba potvrditi i tek onda se ide na objavu. Prema tome treba pratiti najavu sjednice NO ako se gospoda uopće udostoje objaviti to na ZSE. Odnos uprave prema dioničarima je katastrofalan i blago rečeno neozbiljan. Vrijeme je da nešto učino po tom pitanju i malo aktivnije komuniciraju.
[/quote]

A tko zna, moza uprava ne zeli da dionica bude u fokusu dionicara?
Ako je tako, tko zna, mozda je u par dana lansiraju na, za sada, nezamislivu razinu. Znam, je ovo u sferi SF, ali u RH smo vec sve vidjeli i nista nas ne smije iznenaditi…posebno u građevini! [lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

New Report

Close