INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…nešto nam se slabo istresaju ovi kaj bi izašli iz INGRE…osim ako nas plaše, da im mi damo svoje…morati ćete ipak probati sa stečajem…mada je i to već isfuran druk…—…moj savjet vam je da krenete u kupovinu dok ima ovako jeftino…

…a lijepo sam im rekao…no sutra vam je nova šansa da pametno investirate…
[/quote]
a tko nije?
vidiš ti ekipu.
Skupo im je po 36 a jeftino po 38.5
ehh koja ekipa zato nam i je tako na ovoj burzi. ali zato neki su kupovali i to jako puno…
lp
[/quote]
na 46 kn ce bit najjeftinije [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ja sam all-in prodajem kad zaradim za kuću na moru

U međuvremenu možeš doći kod mene. Noćenje 50 eura soba s pogledom na prekrasnu borovu šumu ima klimu, korištenje WC-a nadoplata 10E.
Ako ćeš još koga povesti sa sobom dajem 10% popusta po glavi.
[/quote]
kolega skup si za te pare mogu skoro u sheraton

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

danas je bilo zanimljivo pa eto zasluzuje da se i graficki prikaze…no kako je vidljivo iz samog grafa, kljucan je otpor koji se javlja na liniji SMA50 (zuta linija), no kada se i to jednom rijesi nastaju uvijeti za novi ciklus, a do tada opet bi moglo biti kretanje kao u rasponu zuta linija, pa pad na 36 i nazad…bar je tako bilo zadnjih par mjeseci… pitanje da li je mozda ipak sada konacno dosao trenutak za taj proboj? a pitanje i da li su se svi koji su zeljeli uspjeli ukrcati u vlakic ili su vec zakasnili…ili imaju nekog koji ce opet malo prikocit…pitanje, pitanje i pitanje…
da li je moguci proboj realnost ili su to jos uvijek samo lijepe zelje biti ce puno jasnije vec sutra.(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

šta je ovdi nestala ekipa? jel to moguće? niko ništa ne piše? šta li se to događa? šta se sprema!?? bum bum….eheheeh

neki su me jučer popljuvali kad sam reko da ću prodat. a što je danas.. jel vi opet dokupljujete ??
Blago ingri kad mali ulagači imaju toliko love…

a ti prodajes vec mjesecima … [lol] [lol] [lol] [thumbsup]
[/quote]

Ja sam prodo što sam mislio, a žao mi je što nisam sve, jer da sad prodam dionice koje sam kupio tom lovom od prodane ingre, mogo bi dobrano više ingre kupit nego što sam je tada imao..
Možda i kupim,al sve ovisi kako se cijena bude kretala.. al sigurno neću cijele dane provodit ovdje na poslovnom,i drukat od jutra do mraka. to sigurno neće promjenit cijenu kao što pojedinci misle… Žalosno je što je nekima život postao -poslovni forum…
[/quote]
stari moj ako je istina kaj si ti napisao, to znači da si prodao između 36.40 i 37.
A vidi nas danas dva dana nakon tvojeg drukanja.
uff već smo na 38.50

Ali tek ćemo danas znati ili bolje rećeno imati potvrdu rasta.
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

danas bi mogli preko 39…

Jel mi se čini , il opet drugi građevinci rastu brže od nas ovdje ?

smanjuje se minus.......

a bas to i ja gledam,,hm ali kupnje je sve vise,moralo bi to gore bolje!!

Jel mi se čini , il opet drugi građevinci rastu brže od nas ovdje ?

Ne čini ti se kolega, no pitanje je zašto?? [huh]
I btw, što je potaklo ovako nagli rast burze, HT, Crna Gora… što točno, može mišljnje vaše? [smiley]

meni se cini da sto cijena bude sve vise uzmicala da ce se kupnja postupno povecavati…razlog…ljudi jednostavno ne vole jeftino…

Optimist - loše informirani pesimist

neka samo ta crna gora nastavi tako, to će dobro utjecati i na ingru. kad drugi tjedan ne donesu odluku da će se ići u posao s konstruktorom, opet će to dolje. a ako donesu odluku da hoće, super svima a ne samo njima. pozdrav

1 korak naprijed 2 nazad

New Report

Close