Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
quote=gotovina]
kolega pobjeda biti ce da srijedom imate posebnu inspiraciju za druk!!!neka samo tako!!!!Nesto ce valjda biti istina!;)
kolega mislim da je danas utorak
[/quote]
…
[lol] ovima u kešššš se naglo smračilo pa misle da je na redu Srijeda…šala mala, ali još se može kupiti jeftino…da nema burekinvestitora koji zarađuju za bureke već bi bili tik do 40 kn…
pametan čovjek vidi zlo i skloni se...
quote=gotovina]
kolega pobjeda biti ce da srijedom imate posebnu inspiraciju za druk!!!neka samo tako!!!!Nesto ce valjda biti istina!;)
[/quote]
…
[lol] ovima u kešššš se naglo smračilo pa misle da je na redu Srijeda…šala mala, ali još se može kupiti jeftino…da nema burekinvestitora koji zarađuju za bureke već bi bili tik do 40 kn…
[/quote]
ja sam all-in prodajem kad zaradim za kuću na moru
''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''
Mislim da sam se vratio 5 do 12 [lol]
Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....
[/quote]
…
[/quote]
[/quote]
…pola izlazim na 120 ostalo ostaje do cca 300 pa kad bude bude…
U međuvremenu možeš doći kod mene. Noćenje 50 eura soba s pogledom na prekrasnu borovu šumu ima klimu, korištenje WC-a nadoplata 10E.
Ako ćeš još koga povesti sa sobom dajem 10% popusta po glavi.
…nešto nam se slabo istresaju ovi kaj bi izašli iz INGRE…osim ako nas plaše, da im mi damo svoje…morati ćete ipak probati sa stečajem…mada je i to već isfuran druk…—…moj savjet vam je da krenete u kupovinu dok ima ovako jeftino…
…a lijepo sam im rekao…no sutra vam je nova šansa da pametno investirate…
…nešto nam se slabo istresaju ovi kaj bi izašli iz INGRE…osim ako nas plaše, da im mi damo svoje…morati ćete ipak probati sa stečajem…mada je i to već isfuran druk…—…moj savjet vam je da krenete u kupovinu dok ima ovako jeftino…
…a lijepo sam im rekao…no sutra vam je nova šansa da pametno investirate…
[/quote]
a tko nije?
vidiš ti ekipu.
Skupo im je po 36 a jeftino po 38.5
ehh koja ekipa zato nam i je tako na ovoj burzi. ali zato neki su kupovali i to jako puno…
lp
Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!