INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rokovi za izvještaje…..
Vaš link

Jel to mozda krenuo novi vlakic…prisjetimo se, od proslog vrha 15.10. prosle godine proslo je sad vec vise od 6 mjeseci, pa nije li mozda i vrijeme da se krene…ili je ovo samo prelijevanje jucerasnje love iz HT-a…znat ce se uskoro. (lp)

Optimist - loše informirani pesimist

…što se toliko brinete oko izvješća??? po ostalim izvješćima smo vidjeli da nemaju utjecaja niti na rast niti na pad…sve je tu lo-la…evo kao što vidite, već smo na 3,5% up a nema izvješća…kad je jeftino jeftino je i kupuje se i strpljivo čeka…sve će doći na svoje…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

zar na 9% od ath treba očekivati pozitvno izvješće,vrlo negativno izvješće je već uračunato u cijenu,nula ili pozitiva dižu ingr u nebo

…čudno je to-kad rastemo malo je komentara a kad padamo onda svi zazivaju smak Ingre… [lol] …up up up…

zar na 9% od ath treba očekivati pozitvno izvješće,vrlo negativno izvješće je već uračunato u cijenu,nula ili pozitiva dižu ingr u nebo

…tako bi trebalo biti kolega…

a vidi ova dva na kupnji što paradiraju…sada ih ima sada ih nema..
kaj misle nekog natjerat na kupnju sa tih 2000 komada?
e da je 20 000 možda ovako….banana

sada ih vidiš sada ne

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Poštovane kolege,

ovo se odnosi naravno samo na one koji su kolege u ingri a ne drukere ili koji razmišljaju kupiti dionicu.

Da li biste više voljeli da ingra gradi bolnicu u Alžiru ili da neku drugdje negdje preuređuje?
Ili biste voljeli i jedno i drugo?
A HE?
A cijena dionice 75 kuna do ljeta tj. lipnja 2010????

A vi samo prodavajte.
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

kolega pobjeda biti ce da srijedom imate posebnu inspiraciju za druk!!!neka samo tako!!!!Nesto ce valjda biti istina!;)

izgleda da malo ponestaje dionica na prodaji,,hm,hm,jos dokupiti??

kolega pobjeda biti ce da srijedom imate posebnu inspiraciju za druk!!!neka samo tako!!!!Nesto ce valjda biti istina!;)

kolega mislim da je danas utorak

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Ja se vratija u utorak…al nešto Vi te sitne transakcije (dvoznamenkaste)

Valjda kreče u SRIJEDU [lol]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

New Report

Close