INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolege samo hrabro i optimistično,gore od ovoga ne može..

To vi samo mislite da ne može gore. Znate što kažu Amerikanci:"Uvijek je najtamnije prije nego postane potpuno crno". [lol]

To vi samo mislite da ne može gore. Znate što kažu Amerikanci:"Uvijek je najtamnije prije nego postane potpuno crno". [lol]
[/quote]

Čini mi se da se i kod nas u narodu uvriježila ona: ‘Već je danas bolje nego sutra!’

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ima dobiti ili nema ??? Pa, kaj je to tak teško pitanje…..????

ja mislim da je glupo očekivati da ima dobiti..
ja mislim da je neki mali minus…morao bi biti…
premda nas možda iznenadi…
jer godina je bila kakva je bila, stonovi se prodavaju ali za manju lovu nego je bilo planirano…
ali eto to je moje mišljenje.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ipak nisi docekao 30 kn [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ipak nisi docekao 30 kn [rolleyes]
[/quote]
ja nisam ali možda netko drugi hoce,svakako ovo i tisk ćemo dugo držati…a možda i ne tako dugo,zavisi kad će up..8% od ath..primamljivvo

…nešto nam se slabo istresaju ovi kaj bi izašli iz INGRE…osim ako nas plaše, da im mi damo svoje…morati ćete ipak probati sa stečajem…mada je i to već isfuran druk…ako ništa uspijevate držati 0:0, no ni to vam nije dobar rasplet…moj savjet vam je da krenete u kupovinu dok ima ovako jeftino…

Filija prijatelju kakva je situacija, tko te ljuti?
Slabo pratim ovaj topic u zadnje vrijeme ali vidim da ste ti i Pobjeda na prvoj liniji obrane. [wink]
[/quote]

…nitko me ne juti kolega, no kad čitaš neke postove nastaviš pisati u istom tonu, zar ne?…znamo mi svi što je to druk i prihvaćamo ali neki ga zaista znaju valjati svakakve gluposti…nije nikakav problem, neka ode i do 20 ali neka to bude "dostojanstveno"…hehehe…ipak znamo koliko vrijedi ova dionica i zato je pametni čuvaju i ne nasjedaju na razne dukove…ja i pobjeda nismo nikakva odbrana a niti drukeri mogu da je ruše…sva ova piskaranja malo utječu na cijenu, jedino utječu na one koji pišu i time govore o sebi kakvi su…ja prvi…pa kolega čujemo se opet iznad 50kn…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…nešto nam se slabo istresaju ovi kaj bi izašli iz INGRE…osim ako nas plaše, da im mi damo svoje…morati ćete ipak probati sa stečajem…mada je i to već isfuran druk…ako ništa uspijevate držati 0:0, no ni to vam nije dobar rasplet…moj savjet vam je da krenete u kupovinu dok ima ovako jeftino…

Filija prijatelju kakva je situacija, tko te ljuti?
Slabo pratim ovaj topic u zadnje vrijeme ali vidim da ste ti i Pobjeda na prvoj liniji obrane. [wink]
[/quote]

…nitko me ne juti kolega, no kad čitaš neke postove nastaviš pisati u istom tonu, zar ne?…znamo mi svi što je to druk i prihvaćamo ali neki ga zaista znaju valjati svakakve gluposti…nije nikakav problem, neka ode i do 20 ali neka to bude "dostojanstveno"…hehehe…ipak znamo koliko vrijedi ova dionica i zato je pametni čuvaju i ne nasjedaju na razne dukove…ja i pobjeda nismo nikakva odbrana a niti drukeri mogu da je ruše…sva ova piskaranja malo utječu na cijenu, jedino utječu na one koji pišu i time govore o sebi kakvi su…ja prvi…pa kolega čujemo se opet iznad 50kn…
[/quote]
Jel ovo ,čujemo se opet iznad 50kn znači da do tada nečete više pisati na ovu temu?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

smiješna su ova prepucavanja…
cijena je trenutno dovoljno niska pa ko voli nek izvoli. mislite da može puno ispod 36?

nema više pritiska na prodaji,dakle stvoreni su uvjeti za come back na 40

Prerano je za povratak iznad 40 kn jer oni koji su se tako jako trudili da je sruše na ovu razinu nisu skupili dovoljnu količinu koju će pretovariti mirovincima.
Osim toga postoji mogućnost da je netko na osnovu GFI i insajderske informacije iz Fine zaključio da treba prodati prije objave izvješća, ali će se možda prevariti jer staitističko izvješće nije konsolidirano. Zakonski rok za objavu izvješća je do 30.04. pa ćemo tada znati gdje smo.

…a ako ipak bude posla u CG…gdje smo onda…biće tu puno kamenčića i mrvica…zrno po zrno, kamen po kamen…up up up…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Prerano je za povratak iznad 40 kn jer oni koji su se tako jako trudili da je sruše na ovu razinu nisu skupili dovoljnu količinu koju će pretovariti mirovincima.
Osim toga postoji mogućnost da je netko na osnovu GFI i insajderske informacije iz Fine zaključio da treba prodati prije objave izvješća, ali će se možda prevariti jer staitističko izvješće nije konsolidirano. Zakonski rok za objavu izvješća je do 30.04. pa ćemo tada znati gdje smo.

[/quote]
kolege, zakaj toliko želite to izvješće?
i zakaj itko misli da može biti pozitivno?
ma ako vidimo nulu treba skakat od sreće…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close