alt333 @ bolje se spasava na tisku tamo….nemas bida….ovdje barem bid pojaca na 36kn….pa tko voli na 36…moze iskrcat koliko god ima….
tisak nek stoji,nešto sam riješio po 263,i imao još malo casha pa čekam ingru,još 2 kune dolje i to je to..nego atpl mi se odmara…
nemam ingru, ali gledam malo graf [huh] trguje se izvan kanala, a nakon toga je uvijek isao rast.Ako padne jos, e onda je target [bye]
neki su me jučer popljuvali kad sam reko da ću prodat. a što je danas.. jel vi opet dokupljujete ??
Blago ingri kad mali ulagači imaju toliko love…
a ti prodajes vec mjesecima … [lol] [lol] [lol] [thumbsup]
Konačno i promjena u top10..
Greguš Vjekoslav pojačao za 5180 kom
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. OPPENHEIM IGOR 762.750 10,17 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. PBZ D.D. 475.200 6,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. TEHNIKA D.D. 451.800 6,02 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 435.682 5,81 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 346.856 4,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. LUDVIGER JASNA 338.850 4,52 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ELEKTROPROJEKT D.D. 207.450 2,77 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 204.545 2,73 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 171.300 2,28 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. GREGUŠ VJEKOSLAV 91.500 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 46,48
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. OPPENHEIM IGOR 762.750 10,17 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. PBZ D.D. 475.461 6,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. TEHNIKA D.D. 451.800 6,02 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 435.682 5,81 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 346.856 4,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. LUDVIGER JASNA 338.850 4,52 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ELEKTROPROJEKT D.D. 207.450 2,77 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 204.545 2,73 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 171.300 2,28 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. GREGUŠ VJEKOSLAV 91.500 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 46,48
ETO OSIM KAJ JE MENI DOSADNO JE I PBZ PA SU KUPILI NITI VIŠE NITI MANJE VEĆ 200 KOMADA. UFF
sta je sa izvjestajem za proslu godinu ja mislim da je jedini blue chip koji je nije objavio
ingra/građevinar, blue chip. [lol]
meni stvarno nije jasno što ste se uhvatili ovo dionice, i pisanja siline postova na ovoj temi.
u zadnjih 6 mjeseci ,čisti gubitak od 40 % gledajući na cijenu, sektor u problemima,ovo može lagano prema 30 kn.
neki su me jučer popljuvali kad sam reko da ću prodat. a što je danas.. jel vi opet dokupljujete ??
Blago ingri kad mali ulagači imaju toliko love…
a ti prodajes vec mjesecima … [lol] [lol] [lol] [thumbsup]
[/quote]
Ja sam prodo što sam mislio, a žao mi je što nisam sve, jer da sad prodam dionice koje sam kupio tom lovom od prodane ingre, mogo bi dobrano više ingre kupit nego što sam je tada imao..
Možda i kupim,al sve ovisi kako se cijena bude kretala.. al sigurno neću cijele dane provodit ovdje na poslovnom,i drukat od jutra do mraka. to sigurno neće promjenit cijenu kao što pojedinci misle… Žalosno je što je nekima život postao -poslovni forum…
Ivedome, uz dužno poštovanje, svakim danom postaješ sve mudriji!. No mudrost nažalost nije bogomdana kvaliteta. No hard feelings! [proud]
Kupiti u krivom trenutku i……prodati u krivom trenutku skoro da je isto.
reful….
…ti si očito u kesh kad imaš bujnu maštu… [lol] …bilo bi boljje da si kupovao dok je panika…
amerika u malim problemima sa goldman sachs,evropa u malim problemima tisuce letove otkazano , burze pate, ne znam gdje je razlika izmedju te " panike i sta nisam kupovao" i dana sta nam dolaze?
ingra/građevinar, blue chip. [lol]
[/quote]
Blue ship,7,5 mil dionica po 37 kn je MCAP ispod 280 mil kn.Ne ispunjava ni potrebnih 350 mil kn da bi
je mogli kupovati mirovinci.Da li će mirovinci ovo morati rasprodavati.
Slićno se događa sa IGH,a ostali građevici imaju MCAP kao seljačke radne zadruge.Građevici imaju
nebitan utjecaj na crobex.Njih fondovi neće dizati,jedino to može napraviti špekulativni kapital.
A veći privatni investitori sa ZSE nas napuštaju.Tko će dizati građevinare.Jedino bolji poslovni
rezultati koji nažalost nisu na vidiku.Mislim da ipak ovo možda treba početi kupovati,pa ako dodatno padne još dokupljivati i strpljivo čekati bolja vremena.
Nemojte mi davati aseve jer nastojim biti objektivan.
Ljudi, polako, znam da ste razočarani Ingrom, no mišljenja sam kako će se Ingra iz ovog turbulentnog razdoblja izvući najbolje što može, naravno smanjujući nepotrebne troškove i realizirajući investicije koje su prije svega u srednjem roku realne.
Interesantno je da mnogi ocrnjuju Ingru, a do jučer su barem bili njeni dioničari na virtualnoj burzi.
Iz svog osobnog isksutva mogu reći kako je ovaj ‘ sport ‘ bolji od bilokakve rekreacije u vidu isčekivanja daljneg kretanja cijene i poslovanja same kompanije.
Treba prizanti – pushing jest, ali generalno gledajući ima nekoliko stvari zvog kojih sam u Ingri ostao i nadokupio je po trenutnim cijenama.
Nadodat ću za kraj
Ulažite u Ingru,ulažite u znanje !!!
[cool] [thumbsup]