INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zašto dezinformiraš javnost?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@pobjeda
može pojašnjenje kolega jer taj link nije dobar

Mean people suck and nice people swallow!

@pobjeda
može pojašnjenje kolega jer taj link nije dobar

ne postoji taj link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ja cu vam pomoći na 34,onda ćemo postati kolege na malo duži period..

ako padne na 34 poklonim ti moje dionice
[/quote]

Čekaj, onda neću stati na bid. Daj da se dogovorimo na PM, da si ne vežem bezveze te novce koje bi stavio na 34.
Ali, pa ti si otvorio margin na te dionice koliko se sjećam. Znači da ih ne možeš pokloniti jer nisu tvoje dok ih ne otplatiš.
A ništa onda, mislim da će ipak banka to uzet.
Sve OK, nije bed
[/quote]
neboj se ti za mene vidjet ćemo već ubrzo možda 30-tak dana pa cu ja vama prodavat po 50+

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

[/quote]

koliko sta na burzi, sljedeca 3 tjedna ide korekcija od -10% do -15 % i onda opet gore. svi to znate kao djeca u skoli smo. Recite mi jeste li bar 50 % u kesu ili ?

Već sam davno rekao da nemam INGR, a ne mislim je ni imati dok se ne riješe neke situacije – promjena Uprave i NO, stečaj Mavrova zabilježen u FI, rasprodaja različitih pozicija u dionicama (SNBA, HGSP) i koncentracija na core biznis.

A ako si potpis stvarno imao tako dugo, zašto ga sada mjenjaš?

[/quote]

koliko sta na burzi, sljedeca 3 tjedna ide korekcija od -10% do -15 % i onda opet gore. svi to znate kao djeca u skoli smo. Recite mi jeste li bar 50 % u kesu ili ?
[/quote]
i ako ide korekcija ingra ide up to je definitivno očito niste primjetili kako se kupuje jučer i danas

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

…eto i to smo vidjeli…u pon HT glavna faca…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

reful….
…ti si očito u kesh kad imaš bujnu maštu… [lol] …bilo bi boljje da si kupovao dok je panika…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ingra (ZSE:INGR-R-A) bi projekt do konca kolovoza možda i mogla zgotoviti, ali već pomalo kipte od nagomilanih dugova koje od Grada ne uspijevaju naplatiti. Grad im još uvijek nije platio milijun i pol kuna za prilagodbu dvorane uoči Svjetskog rukometnog prvenstva početkom 2009., dok su tekuća zaduženja još dramatičnija. Za režije i najamninu dvorane Ingra potražuje 4 milijuna kuna, a iznos neuplaćenog depozita je astronomskih 17,5 milijuna kuna.
Nije ni čudo da ne objavljuju FI kad je grad dužan ko Grčka. ima li netko kakve pobliže informacije o nenaplaćenim dugovima grada?

sta je sa izvjestajem za proslu godinu ja mislim da je jedini blue chip koji je nije objavio

neki su me jučer popljuvali kad sam reko da ću prodat. a što je danas.. jel vi opet dokupljujete ??
Blago ingri kad mali ulagači imaju toliko love…

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close