INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

….a pletes li ga , Unicorno, kao pauk svoju mrežu. Svejedno, dobro zvuci za kineske slikovnice [kiss]

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Hahaha… koliko dezinformacija od strane Pobjede kako bi izbacio male dioničare… no, u potpunosti se slažem da koču relativno veći rast dionice… I sam sam mali dioničar, no teško će me itko natjerati da prodam po ovako niskoj cijeni…
Ili dobitak ili totalni gubitak 🙂

…kupuje se kad se širi panika a kad pišu sve naj onda se pripremaj za prodaju…staro pravilo…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…kupuje se kad se širi panika a kad pišu sve naj onda se pripremaj za prodaju…staro pravilo…

Heh, mislim da sam polako počeo shvaćati :))
Hvala na savjetu…

umjesto piskaranja dođite pomoći na 36 jer mi smrdi na još jedan udar [thumbsup]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@invertaza

možda hoce a mozda i nece. a bilo bi i lijepo kad bi bio bottom reversal day 🙂

ja cu vam pomoći na 34,onda ćemo postati kolege na malo duži period..

alt333 @ bolje se spasava na tisku tamo….nemas bida….ovdje barem bid pojaca na 36kn….pa tko voli na 36…moze iskrcat koliko god ima….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://seebiz.eu/hr/nekretnine/gradevina-radovi-smanjeni-12-posto%2c-izgubljeno-15.000-radnih-mjesta,74513.html

ako padne na 34 poklonim ti moje dionice

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

za vašu informaciju crobex prešao u plus 0,1%

ako padne na 34 poklonim ti moje dionice
[/quote]

Čekaj, onda neću stati na bid. Daj da se dogovorimo na PM, da si ne vežem bezveze te novce koje bi stavio na 34.
Ali, pa ti si otvorio margin na te dionice koliko se sjećam. Znači da ih ne možeš pokloniti jer nisu tvoje dok ih ne otplatiš.
A ništa onda, mislim da će ipak banka to uzet.
Sve OK, nije bed

New Report

Close