INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

polako se priblizavamo razini od 36 Kn…treba podsjetiti da je ta razina bila dno 7.7.2009. i 9.3.2010…hoce li i sada biti tako ?! a koji su sve scenariji moguci u slucaju proboja iste bolje je i ne spominjati…

stanju u gledalici kaze 2:1 u odnosu bid:ask…a to znaci da nema nista od proboja…[pray]

Optimist - loše informirani pesimist

Najbolje i ne čitati neke komentare je su mnogi korisnici bolesni, toliko ima laži, zloće i pohlepe u želji da se zaradi barem neka kuna bez obzira na cijenu……..

Ja sam bio zvao u ingru, u vezi da provjerim kada će izvještaj, dao sam par smjernica u vezi odnosa s investitorima, i rečeno mi je da će ingra u narednom periodu posvetiti pažnju investitorima jer znaju da su investitore zapustili pa će ponovo aktivnije djelovati na tome planu………. [lol] [lol] [lol]

Ps. A što se tiče izvještaja dati će ga do kraja ovoga mjeseca….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

decki ajmo sad one silne tisucice na ask????? [cool] frnja ostat bez njih ha?????

Ne……frka je ostati s njima
[/quote]
da da…bolje stoji dkvs u stecaju,,, [rolleyes] dobro nam dosao kolega….vidim na ovim razinama dolaze
stari lisci…. [cool] jos da nam plavi dodje ovdje ,ekipa bi bila potpuna… [wink]
[/quote]
Citat iz seebiza:
Realno, ozbiljni ulagači nemaju što tražiti u Hrvatskoj, to je odavno poznato, ali nemaju što tražiti niti oni koji očekuju neki brzi rast. Toga ovdje idućih mjeseci sigurno neće biti. Tek tako u kasnu jesen, ako tržište anticipira nadolazeči oporavak nacionalne ekonomije u 2011. godini, može se očlekivati nešto snažniji intenzitet rasta. Dotad – od danas do sutra, kratkoročni poticaji. Prije bih prognozirao mjestimično oblačno s kišnim razdobljima….ali ajde, budimo optimističniji, dolazi ljeto, ekonomija je dotaknula dno….jedini je problem u činjenici što odbijanje od tog dna ide jako, jako sporo.

Kolega, ja sam ozbiljan ulagač, i ne pada mi na pamet bilo šta kupiti tako skoro na ovoj prćiji od burze. Uzeo sam dovoljno na dlkv da preživim godinu……a za sve ostalo, tu je USA…..ali i to treba znati….vidim da i ti pokušavaš tamo nešto…….sretno ti bilo [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ima li simbolike što smo na topicu o Ingri došli do stranice najn-uan-uan?

Čujem li ja to hitnu? Ima li spasa pacijentu?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

decki ajmo sad one silne tisucice na ask????? [cool] frnja ostat bez njih ha?????

Ne……frka je ostati s njima
[/quote]
da da…bolje stoji dkvs u stecaju,,, [rolleyes] dobro nam dosao kolega….vidim na ovim razinama dolaze
stari lisci…. [cool] jos da nam plavi dodje ovdje ,ekipa bi bila potpuna… [wink]
[/quote]
Citat iz seebiza:
Realno, ozbiljni ulagači nemaju što tražiti u Hrvatskoj, to je odavno poznato, ali nemaju što tražiti niti oni koji očekuju neki brzi rast. Toga ovdje idućih mjeseci sigurno neće biti. Tek tako u kasnu jesen, ako tržište anticipira nadolazeči oporavak nacionalne ekonomije u 2011. godini, može se očlekivati nešto snažniji intenzitet rasta. Dotad – od danas do sutra, kratkoročni poticaji. Prije bih prognozirao mjestimično oblačno s kišnim razdobljima….ali ajde, budimo optimističniji, dolazi ljeto, ekonomija je dotaknula dno….jedini je problem u činjenici što odbijanje od tog dna ide jako, jako sporo.

Kolega, ja sam ozbiljan ulagač, i ne pada mi na pamet bilo šta kupiti tako skoro na ovoj prćiji od burze. Uzeo sam dovoljno na dlkv da preživim godinu……a za sve ostalo, tu je USA…..ali i to treba znati….vidim da i ti pokušavaš tamo nešto…….sretno ti bilo [thumbsup]
[/quote]
bolje ti je da si kupio nešta na zse nego u sad-u,oni su tolko napuhani da se mora kad tad srušit

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

DELUX @ koliko se sjecam dogovor je bio da ne komentiramo postove jedan drugome….nemamo ista stajalista…moli te da se drzis dogovora….hvala ,alabama@ u usa je vec 2/3 sredstava ,tamo je sasvim drukcija prica sa trgovanjem, cim se vi javljate ovdje na temi vjerujem da ste stavili barem neku sicu na bid onako barem za odbijanac..ulovit nesto…. [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-neka-bandic-plati-dugove-za-arenu%2c-pa-cete-imati-ep-u-vaterpolu,74468.html

evo….zivi su

naravno da su živi…
treba malo plašiti ovu decu da prodaju ingru i da odu u igh ili ht…
treba biti na ask-u (ali oprezno) da što više malih proda
[/quote]

Nevjerojatno, cijelo vrijeme vrištiš o stečaju, neke si time danas navukao na prodaju s gubitkom, a sad priznaješ da samo širiš paniku da kupiš jeftinije! Tebe treba trajno banati s ovog foruma!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Najbolje i ne čitati neke komentare je su mnogi korisnici bolesni, toliko ima laži, zloće i pohlepe u želji da se zaradi barem neka kuna bez obzira na cijenu……..

Ja sam bio zvao u ingru, u vezi da provjerim kada će izvještaj, dao sam par smjernica u vezi odnosa s investitorima, i rečeno mi je da će ingra u narednom periodu posvetiti pažnju investitorima jer znaju da su investitore zapustili pa će ponovo aktivnije djelovati na tome planu………. [lol] [lol] [lol]

Ps. A što se tiče izvještaja dati će ga do kraja ovoga mjeseca….

Meni su još početkom veljače rekli da će FI biti početkom travnja. A kada si zvao? Kaj oni mogu to tako dugo otezati?

Ovih dana sam se informirao…… Možeš telefonski, emailom ili ako nekoga poznaješ u ingri možeš i doći tamo pa se informirati direktno[lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-neka-bandic-plati-dugove-za-arenu%2c-pa-cete-imati-ep-u-vaterpolu,74468.html

evo….zivi su

naravno da su živi…
treba malo plašiti ovu decu da prodaju ingru i da odu u igh ili ht…
treba biti na ask-u (ali oprezno) da što više malih proda
[/quote]

Nevjerojatno, cijelo vrijeme vrištiš o stečaju, neke si time danas navukao na prodaju s gubitkom, a sad priznaješ da samo širiš paniku da kupiš jeftinije! Tebe treba trajno banati s ovog foruma!
[/quote]
ti mali cijelo vrijeme koće i ruše ingru trebaju ljudi naučit bit strpljiv i nevjeroavat svakome jer tako će ostat bez gaća

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

eto kolega izašli smo iz stečaja..sada možemo opet dalje..
ovog puta se nismo niti zadržali na 36…
lijepo..
čestitam prodavateljima kaj su prodali s minusom…(kupcima niti ne moram jer sami sebi čestitaju)
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ocemo ovakav odbijanac vidjeti na ingr [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close