INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čuo sam da se šuška o stečaju. Ali ja osobno mislim da neće doći do toga.

Ista shema kao i jučer prvo cijenu digne na 37.94 pa nakon toga sruši, tako je i bila shema tijekom kraja 2009. i dijelom ove 2010…..

Ali nema veze, i ovo će proći…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

decki ajmo sad one silne tisucice na ask????? [cool] frnja ostat bez njih ha?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Netko prolupao, nemre više i ide onom "daj šta daš".

Pa normalno da je prolupao , kad je cijena gdje je bila u 2/2009 ,
90% ZSE dionica je bar + 50% …..
Ja sve ove osim INGRe koje ‘tavore’ po svom dnu držim smećem …
Koliko zaposlenih i troškova i krdita ima VDKT pa je opet +50%….

Ovdje se traže konjski živci i strpljenje , valjda će biti nagrađeni … [pray]

Al kada ? [undecid]

smanjuje se minus.......

nemores vjerovati koja panika zbog 1000 komada po bidu..mislim na jucer .. [proud] [lol] s 10 tak tisuca komada mozes krdo navodit u tor [rolleyes] jucer je ljepa kolicina izasla iz drhtavih ruku… [thumbsup]

koliko si imao iz matematike u osnovnoj?

Frankly my dear, I don't give a damn!

danas sigurno ne 🙂

polako se priblizavamo razini od 36 Kn…treba podsjetiti da je ta razina bila dno 7.7.2009. i 9.3.2010…hoce li i sada biti tako ?! a koji su sve scenariji moguci u slucaju proboja iste bolje je i ne spominjati…

Optimist - loše informirani pesimist

decki ajmo sad one silne tisucice na ask????? [cool] frnja ostat bez njih ha?????

Ne……frka je ostati s njima

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

[/quote]
da da…bolje stoji dkvs u stecaju,,, [rolleyes] dobro nam dosao kolega….vidim na ovim razinama dolaze
stari lisci…. [cool] jos da nam plavi dodje ovdje ,ekipa bi bila potpuna… [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-neka-bandic-plati-dugove-za-arenu%2c-pa-cete-imati-ep-u-vaterpolu,74468.html

evo….zivi su

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-neka-bandic-plati-dugove-za-arenu%2c-pa-cete-imati-ep-u-vaterpolu,74468.html

evo….zivi su

naravno da su živi…
treba malo plašiti ovu decu da prodaju ingru i da odu u igh ili ht…
treba biti na ask-u (ali oprezno) da što više malih proda

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

[/quote]
da da…bolje stoji dkvs u stecaju,,, [rolleyes] dobro nam dosao kolega….vidim na ovim razinama dolaze
stari lisci…. [cool] jos da nam plavi dodje ovdje ,ekipa bi bila potpuna… [wink]
[/quote]

Nema ti spasa

[bye]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close