a zašto su ošišani?pa nije dionica za jedan dan,ako smatraš da si jeftino platio ingr po 37 kn,onda tu istu drziš,a ne prodaješ je ako padne na 35 kn,što većina radi,svakodnevno bulje u ekran i gube živce,kupi spremi,kao što je rekla ova gospodična gore,i zaboravi na njih neko vrijeme,ja znam da bi svatko kupio bliže dnu,al tu ti već treba pomoć božice fortune..doduše na ovoj burzi vladaju surovi špekulanti,i ja sam se ispekao živ,i u blagom sam minusu od kad sam stupio na burzu,ali naučio sam dosta toga,i sada puno lakše savladam njihove zamke..do kraja godine očekujem dobit 10-20%…
Već su me jednom moderirali što sam se ovako izrazila, ali opet ću- Unicorno-čitaš me kao bosanac kinesku slikovnicu. Molim moderatore, da me ne cenziriraju bez razloga! Što je tu uvredljivo ili šta već..? A što se tiče pozicija u dionicama-debelo sam se opskrbila VDKT-om, INGR-om,JDPL-om i nešto malo LRH-om jer više nemam keša.Ništa više ne kupujem, a pogotovo ne prodajem (jer sam ionako na svim pozicijama trenutno u blagom minusu. Moji će nalozi od 8xx,5xxx,1xxx i 9x biti svima vama vidljivi na prodaji za 3-4 godine, a do tada samo se ovdje družim sa finim i pametnim ljudima.Verstehst?
Uuuuu, što smo direktni, čak vrlo eksplozivni… [shocked]. Isprika, ako sam vas uvrijedio.
Nema potrebe za nervozom jer nije mi cilj nikog vrijeđati, već sugerirati da se pišu smisleni komentari. Osim toga vi ionako najbolje znate dal ste pročitana.
Usput rečeno, mislim da nije u redu da se na ovakvom forumu pišu uvredljivi komentari. To naročito nije lijepo od nekog tko se druži s finim i pametnim ljudima.
Sve je ovo jedna malo skuplja igračka. [wink]
Ingra je očiti primjer tko vlada Hrvatskom burzom i kakva nam je ruglativa i sposobnost regulatora.
Vladari burze ruše cijenu ispod 40 kn da izbace mirovince iz igre jer ispod te cijene više nesmiju kupovati. Cijena se spušta što je više moguće i na cca. 36 kn utovara se što je više moguće. Kada se utovari veća količina polako se diže cijena i kada je napumpaju na razinu kada mirovinci smiju kupovati pretovare im skupljenu količinu i tako u krug.
Dosada je bilo više ovakivih valova i biti će ih još i više jer nitko nema interesa da prekine ovo sr…..
Istovremeno sve više i više malih ostaje ošišano i odlazi sa burze praznih džepova.
Ma nemoj samo mirovinci, ne samo njih, pa to tek jesu ti fantomski banditi. Tko je njima branio da postave branu na 40 kuna? Mogli su se postaviti s par desetaka tisuča komada, kao što su to radili na 50000, al sad je valjda prejeftina pa im se ne kupuje.
Nadam se kupovini ingre po 10 kuna da se smijem ovim nadobudnim FM mif-ova koji su to plaćali 30x skuplje od mene.
[lol]
ljudi moji…danas su futursi u crvenom..google lomi svijet..
HT bu pal kao kruška..
prodajte ingru…odmah u jutro dok ćete je još moći prodati iznad 37..
čuvajte se STEČAJA!
lp
Bez uvrede pobjeda, ali ti si nedavno govorio baš o stečaju kao realoj opciji sjeti se!!!
Bez uvrede pobjeda, ali ti si nedavno govorio baš o stečaju kao realoj opciji sjeti se!!!
govorim i sada..pitaj invertara..
neznam kaj tebe jebe..ali oke..
lp
p.s. pošalji mu PM pa neka ti veli za stečaj..aj bok
to je bilo dok se nije ukrcao [lol]
el danas odluka o Bosni?
o elektranama?
el danas odluka o Bosni?
o elektranama?
šta nije u srijedu? [lol]
nemores vjerovati koja panika zbog 1000 komada po bidu..mislim na jucer .. [proud] [lol] [rolleyes] jucer je ljepa kolicina izasla iz drhtavih ruku… [thumbsup]