…što se svi bunite…pa kupujte dok ima ovako jeftino…idući tjedan ste teži za par tisućica…
panika?
hihi
to je genijalno..ajmo slabići prodajte…biti će bolje bez vas..
divota..mora da vam je panika..
pobjeda laže..posao nije objavljen..stečaj je pred nosom..
uff
Imam ingru kupljeno negdje 46-47 kuna i stalno se priča da je podcijenjena a ona pada, pada,pada a to da netko skuplja pa već bi skupio odavno nekako mi se čini da ću Vas napustiti jer svakim danom ona sve niže i niže a ja sve više i više u minusu.
A šta si tako nervozan? Ima nas koji smo ulazili i na puno većim razinama pa ne pravimo paniku i ne drukamo ni gore ni dolje. To ne znaci da nam je svejedno, ali bar ne kukamo (iako nije ni priblizno lijepo ovo gledati) vec i dalje znamo svoje razloge zasto smo usli u ovu dionicu i nadamo se da ce se to u konacnici ipak pokazati kao ispravni razlozi. Naravno, kod svakog su oni nesto drukciji(da me sad netko nebi krenuo potezati za jezik i vagati svkau moju rijec)!
kako pada ht tako pada i ingra. pa kaj nije bolje izaći iz ingre kada nakon dividende ht padne na 270 kako govore?
…samo ti čekaj HT na 270… [lol] …
…što se svi bunite…pa kupujte dok ima ovako jeftino…idući tjedan ste teži za par tisućica…
ti si sigurno neki menanđer da mozes cijelo vrijeme kupovati, ,, čuvaj se remetinca [thumbsup]
Filija, daj mi molim te reci, zašto idući tjedan???? Znam da je teško gledati pad i čekati rast, ali ide na živce to drukanje na rast.
S druge strane, ingra ne može propasti. Može dobiti hborov kredit od 5% kamata kad god hoće i bez brige da im se ništa ne može dogoditi. ina je prošle godine bila u gubitku 2 mlrd kn pa nije propala.
Najpametnije je ugasiti komp. No, kako su ovdje sve iskusni znalci, jasno mi je da ste se navukli. pa uživajte!!!
trinaest*
ne pričaj gluposti..banke mogu ugurati ingru u stečaj ako se tako dogovore…njih šest igraju igru..i niko tebe ili mene ili Openhajma neće ništa pitati..
samo ne vjerujem da će takvo ime baciti u stečaj.-.
lp
p.s. napokon dobrodošla panika…vidjet ćemo da li ima promjen au top 10 nakon današnjeg dana..
…još jednom hvala prodavačima na 37-37,15…sretno vam bilo u HT a u pon. nam se vratite na 39…
…još jednom hvala prodavačima na 37-37,15…sretno vam bilo u HT a u pon. nam se vratite na 39…
[lol]
trinaest-koji je sad ovo vrag? završili na 37,75.
…očito si puknuo i prodao čim se tako čudiš…no možeš nam se vratiti kad god želiš-u pon. u 10:01 kad prodaš HT…