INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…hvala…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ok …možemo stvar postavit i ovako ….nitko je ne štopa ….samo ju fondovi ne kupuju , nema interesa velikih pa je cijena tu gdje je ….ak je tak razumljivije kolege ….
al to opet ne znači da ne vrijedi više trenutno …..znamo da vrijedi ……

I ja mislim da vrijedi više, ova cijena je svemu usprkos smiješna…

Ili ipak nije, malo mi predugo ovo traje da ne bi postojao neki razlog. Ne znam, samo glasno razmišljam, nadam se da griješim [rolleyes]

crobi u plusu 0.86 , a ingra u minusu 1,5%. Komentari???

Riješiti se smeća što je prije moguće..
[/quote]

…samo prodaj…čekam te od 37-37,50…
[/quote]
Blago vama, ovdje pojedinci,kupuju iz dana u dan… čekali su na 50,pa 45, pa 40,sada 37,5 Neznam kako već nisu u top 10
[/quote]

…pa ko ti kriv što ti više nemaš, tj. imaš ali neznaš što bi kupio…ili još uvijek čekaš 25??? [lol] …

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

al to opet ne znači da ne vrijedi više trenutno …..znamo da vrijedi ……

Ja ne znam da vrijedi više trenutno.
Na osnovu čega znate da vrijedi više?

Btw. Pošto po novome imate i marđinaše u svojoj dionici, da li mislite da to daje dodatnu stabilnost cijeni dionice ili je to u ovom trenutku više opasnost?

može mi netko objasniti kako to da na investoru ne mogu zadati nalog manji od 1000 kn, a prolaze i manji nalozi bez problema. ne mogu vjerovati!!!

Ako ingra ne može rasti, barem ne moramo dodatno platiti da idemo na Niagara slapove, ovdje možemo besplatno gledati naš vodopad…… [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Štopanje je ovdje u prijevodu: sramota da ne lupaju po asku s novcima od vaših mirovina [cool]

Ako vrijedi, zašto vam se žuri s rastom, dokupljujte dok je jeftino. Čovjek dobije dojam da ste nesigurni u svoju investiciju.

Imam ingru kupljeno negdje 46-47 kuna i stalno se priča da je podcijenjena a ona pada, pada,pada a to da netko skuplja pa već bi skupio odavno nekako mi se čini da ću Vas napustiti jer svakim danom ona sve niže i niže a ja sve više i više u minusu.

goldy, 15.04.2010. u 15:16
nitko je ne štopa ….samo ju fondovi ne kupuju , nema interesa velikih pa je cijena tu gdje je

To je to , drugo ništa … nitko je neće a ima je ko šodera ….
Razlog ?

Ništa se veće ne gradi ,možebitni dobiveni poslovi koji će se radit – pitanje je koliku
će dobit donijet ,
radit je jedno al treba zaradit….
Evo Arene , više potrošeno nego što vrijedi … jedino je dobro što je grad plaća , pa će bit dobiti …
inače

smanjuje se minus.......

Ja je nisam prodao , i ne pada mi napamet ovako nisko ,
al mi je krivo što drge rastu a ja ovdje zarobljen .
Čak sa prije 10tak bio zadao nalog na 39+ KN i mislio ERNT ispod 1500 …
Ovako -20% , 10% na INGRi , 10% što nisam u ERNT….

smanjuje se minus.......

a cemu toliko kuknjave sto ingra malo pada, pa na to smo vec bili navikli, zar ne…
ono sto veseli je da je danas promet opet porastao za oko 3x u odnosu na proteklih nekoliko dana…
a treba znati da je ovo danas netko i kupovao…nadam se samo da sada ide u cvrste ruke…(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

nisam dugo pisao ali bas i nemam o čemu, koje g…o od dionice, i ja zarobljen, m..u im j…m,nesposobnjakovići koji luksuzni stanovi na srebrenjaku [angry]

kako pada ht tako pada i ingra. pa kaj nije bolje izaći iz ingre kada nakon dividende ht padne na 270 kako govore? zašto sada kupovati po 324? s obzirom kakav je dan danas i sutra, čudi me da nije i više palo. valjda ima neki razlog za to.

New Report

Close