INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

žalosno je gledat ovu našu nekadašnju perjanicu na ovom čemeru i jadu …al mi slika pokazuje i dokazuje samojedno ….. koči se ….bački …….i to mi samo potvrđuje uvjerenje da je prava vrijednost puno , puno viša …..pa ….vremena imamo , živaca imamo ……vi kočite ….mi se krcamo ….a na 3x , 4x , 5x , 6 x bumo se iskrcavali …….

žalosno je gledat ovu našu nekadašnju perjanicu na ovom čemeru i jadu …al mi slika pokazuje i dokazuje samojedno ….. koči se ….bački …….i to mi samo potvrđuje uvjerenje da je prava vrijednost puno , puno viša …..pa ….vremena imamo , živaca imamo ……vi kočite ….mi se krcamo ….a na 3x , 4x , 5x , 6 x bumo se iskrcavali …….

gosp.Janlana ????????

A tko ti to točno štopa tj.koči rast?

Nema nas ovdje, ali tko kaze da nas u konacnici ipak i nece biti?

Pa koga zanima, neka pogleda o cemu se radi….a koga ne zanima, naravno, dajte mi 1! [lol]

http://www.livno-online.com/zupanija/16359-gradi-se-crpna-he-kablici-u-livnu

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

…ma sve su vam dionice iste…osim ovih u stečaju koje jedine rastu…vidite da se vrtimo na Crobex 2150-2200 već mjesecima…sve su u istoj pašti…nekima pucaju živci pa odlaze, neki idu u HT, no strpljenja treba…ako imate dionice sa boljom perspektivom tko vam brani…no svugdje vam je isto, +-2%…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

pa prijatelju….. isti oni koji su dignuli HT sa 190 na 330 u godinu dana ….. koji drže cijeli građevinski sektor na 10-15 % od ATH ….sigurno ne mali investitori kolega …

crobi u plusu 0.86 , a ingra u minusu 1,5%. Komentari???

Riješiti se smeća što je prije moguće..
[/quote]

…samo prodaj…čekam te od 37-37,50…
[/quote]
Blago vama, ovdje pojedinci,kupuju iz dana u dan… čekali su na 50,pa 45, pa 40,sada 37,5 Neznam kako već nisu u top 10

idući tjedan će bit bolje...

Je, Ingra se očito štopa. A više je razloga…

Ima FI, ima novih poslova, ima para, a dugova slabo…

Čudo. Pa je štopaju. Svak bi je kupova, kako je dobra i firma i dionica. Čuuuudooooo.

Imam Ingre pun k….., ali mi je je već pun isti. Prodavat je neću, al dajte molim vas prestanite sa glupostima da je neko štopa. Šta će je ko štopat, štopa se sama, 15.04. oni izvještaj nisu objavili…. [bye]

Gdje je pobjeda? Šta kažu na makedonskim portalima? Koliko ono vrijede nekretnine?

Ma bit će bolje, evo kote se kupovni nalozi iznad 37,03 ih ima već 3 ukupne vrijednosti preko 14 000 kuna [thumbsup]

Ok …možemo stvar postavit i ovako ….nitko je ne štopa ….samo ju fondovi ne kupuju , nema interesa velikih pa je cijena tu gdje je ….ak je tak razumljivije kolege ….
al to opet ne znači da ne vrijedi više trenutno …..znamo da vrijedi ……

Štopanje je ovdje u prijevodu: sramota da ne lupaju po asku s novcima od vaših mirovina [cool]

Ako vrijedi, zašto vam se žuri s rastom, dokupljujte dok je jeftino. Čovjek dobije dojam da ste nesigurni u svoju investiciju.

New Report

Close