procurili rezultati pa brže bolje prodaj … vratio količinu prodanu neki dan
pozz svima
…tko je u stečaju??? Ingra ili DKVS???…pa i nije tako loše biti u stečaju… [angry] …
Ne znam za Vas ali mene ovo ponašanje Ingre već iritira poprilično.
Inverzna Korelacija sa crobeksom joj je vrlo sugerirajuća.
Nemam puno, par tisuća dionica, al svejedno se sad pitam zašto ih imam [lol]
I pitam se šta će biti kad crobeks korigira malo prema trend liniji.
Šta ćemo mi onda past 5%??
DIONIČARSKI HLADNI RAT ili drugo…………….
Ovaj minus na INGRI- R-A govori moguće:
1. Procurile su insajd -informacije o gubitku u poslovanju, pa se rješavamo dionica pod hitno
2. Poslovanje je o.k. – ali nema dobiti , pa se rješavamo – dionica od kojih smo očekivali
više …….
ps. Ne očekujem ništa od ove dionice u ovoj 2010.g /niti 2009./,ali ipak malo više informacija bi dobro došlo kad ne bi bilo OTVORENOG RATA između INGRE I IGH !
Možda neiskusni to ne vide, ali ja ih već predugo pratim , i ne sviđa mi se nikakav dioničarski
rat- niti fondova – niti brokera, koji već par tjedana traje između ove dvije dionice……
sto ste se ukakili…preslagivanje pozicija …. [cool]
…ma netko je izašao pa išao ubrati dividendu od HT, a u pon. se vraća nazad…opet ulovi 38… ako se požuri [thumbsup]…
Zanimljiva prodaja 3 x 1 dionice. kakve su to igre bez granica?
To su naši zakoni i pravila na ZSE!!!
Koliko ja znam zabranjeno je davati naloge manje od 1000kn ali ispada da nije zakon za sve isti .
Ova HANFA je pravi cirkus. [thumbsup]
ovo je dionica za hazardere,ja sam zamislio cijenu od 33,33 i tu je čekam,pa di puklo da puklo..čisti blef…
ovo je dionica za hazardere,ja sam zamislio cijenu od 33,33 i tu je čekam,pa di puklo da puklo..čisti blef…
ja zamislio kolega 333,33 ! ……