INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

grozan link,nemojte otvarati 🙂
Vaš link

…još 1 grozan link koji se nadovezuje na ovaj gornji…samo nisam siguran kako 🙂
Vaš link

Vaš link

Datum je iz rujna 2008. A stvarno, kakve veze ima ingra sa Arena centrom i ima li uopće ikakve veze i ikakve koristi ili troška?

ZAGREB – U veljači je prekinut višemjesečni trend međugodišnjeg pada izdanih odobrenja za građenje u Hrvatskoj – u drugom ovogodišnjem mjesecu izdano ih je 869, što je približno na razini odnosno za 0,1 posto više nego u veljači 2009. godine, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/oporavak%3f-zaustavljen-pad-izdanih-gradevinskih-dozvola,74248.html

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Vaš link

Datum je iz rujna 2008. A stvarno, kakve veze ima ingra sa Arena centrom i ima li uopće ikakve veze i ikakve koristi ili troška?

[/quote]
Moje skromno mišljenje da imaju dio zemljišta(ovo ne mogu podkrijepiti sa nikakvim činjenicama).
Činjenica ipak ostaje da izgradnjom trgovačkog centra Arena dobiva na vrijednosti(a za to sam siguran u čijem je vlasništvu)

Što se tiče dionice moram priznat da mi neide nikako u glavu ovako niska cijena(istina je da sam to iskoristio za dokup) , ali ako se ne počme u sljedećih mjesec dana mjenjat trend izlazim sa gubitkokom koliki god bio (zasada je 2200 kuna a prosječna kupovna mi je 40.97)

Vaš link

prodao danas a?
greška…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

pobjeda,to je ta velika vijest?H&M ? Koji je k uopce h&m i kakve ovo sve ima veze sa Ingrom?
Dajte molim vas,prestanite pisati u siframa i davati neke bezvezne clanke…

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

pobjeda,to je ta velika vijest?H&M ? Koji je k uopce h&m i kakve ovo sve ima veze sa Ingrom?
Dajte molim vas,prestanite pisati u siframa i davati neke bezvezne clanke…

nije..
i am out!
pišemo si nakon obavijesti!
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Tko je investitor / investitori / tog kompleksa …pa Vi iz Zagreba, kaj se svaki dan tamo vozite,
pročitajte s informativne ploče tko je investitor!!! …..
Što se tiče buđenja gradnje, ja Vam sa sjevera Hrvatske potvrđujem da je građevinska sezona
stidljivo startala..ovo za građevinske dozvole , ne znam oko broja…. ali vidim- na jednoj strani
hrpu izgrađenih stanova- zatvorenih prozora-terasa-.žaluzina tj.NEPRODANO!
I sa druge strane novootvorena još veća gradilišta……. i što onda na sve to reći…..
Teret neplaćenih kredita-hipoteka- leasinga…popušile su očito banke….. Pa onda gdje je rasprodaja…??? Ne bi dali zabadava….. pa, dobro…..
Dio investitora očito je sklepao novce za nove zahvate….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Zaustavljen pad izdanih građevinskih dozvola

U veljači je prekinut višemjesečni trend međugodišnjeg pada izdanih odobrenja za građenje u Hrvatskoj – u drugom ovogodišnjem mjesecu izdano ih je 869, što je približno na razini odnosno za 0,1 posto više nego u veljači 2009. godine, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.

Prisjetimo se veljača ove godine jedna je od najhladnijih u zadnjih 5 godina inače kada je hladno i ima snijega manje se gradi, ovo je samo dokaz da RH izlazi iz krize……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Zaustavljen pad izdanih građevinskih dozvola

U veljači je prekinut višemjesečni trend međugodišnjeg pada izdanih odobrenja za građenje u Hrvatskoj – u drugom ovogodišnjem mjesecu izdano ih je 869, što je približno na razini odnosno za 0,1 posto više nego u veljači 2009. godine, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.

Prisjetimo se veljača ove godine jedna je od najhladnijih u zadnjih 5 godina inače kada je hladno i ima snijega manje se gradi, ovo je samo dokaz da RH izlazi iz krize……..

imate pravo kolega BigBoss, prošlogodišnja veljača je bila u ljetu

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Tako je. Prvi glasnik proljeća je Bosanac s mješalicom. A pošto ih u zadnje vrijeme viđam na svakom koraku, mora da Hrvatska izlazi iz krize.

Nego, kako napreduje s udrugom malih dioničara?

New Report

Close