zosprajc
Mislim i na indg i na onu udrugu dioničara na ddjh…još je bilo akcija sličnih i sve su završile neuspjehom.
Zato i kažem..bolje mir
Jer kad se mali počnu udruživati da bi se pravili velikima katastrofa je u konačnici neizbježna IMHO
krivo ste me shvatili išao bi tamo da dobijem nekih inside-informacija a lakše ih je dobit ako si veliki
krivo ste me shvatili išao bi tamo da dobijem nekih inside-informacija a lakše ih je dobit ako si veliki
Dajte se molim vas uozbiljite.
Zar stvarno mislite da se inside-informacije dobivaju samo tako, i to još na skupštini?
Možda griješim, al mislim da je to gubljenje vremena, jer jedno je biti stvarni vlasnik određenog broja dionica, a drugo su punomoći i slične kombinacije.
Dajte se molim vas uozbiljite.
Zar stvarno mislite da se inside-informacije dobivaju samo tako, i to još na skupštini?
Možda griješim, al mislim da je to gubljenje vremena, jer jedno je biti stvarni vlasnik određenog broja dionica, a drugo su punomoći i slične kombinacije.
[/quote]
njima je svejedno jer imaš pravo glasa kao da su tvoje,zamisli da dođeš kod Openheimera ili kod nekog iz uprave lijepo se predstaviš kao vlasnik 10% glasova i pitaš ga šta ima nova šta misliš da ti nebi ništa rekao mislim da nebi stao prićat
Planiram skupit nekih 100000 kom. dionica što predstavlja oko 1.3% ja imam svojih 35000 a ostalih 75000 pokušavam dobit punomoći za glavnu skupštinu.Tamo bi se trebalo razgovarati o netransparentnosti i kašnjenju izvješća i tako dalje,cijena je takva kakva je zbog toga što ljudi neznaju kolko zapravo vrijedi ingra. Trebalo bi poćet razgovarati o budućim poslovima u energetici ali i o vjeroatno dobivenom poslu u RS sa Strabag-om tako da bi se tamo moglo saznat malo više o tome.
evo tako sam ja to smislijo mislim da bi mogli iz ovog izvuć sigurno nekih 20%min.
35+75=110
dečki ak ovak nastavite pisati bute i ovo malo nepreplašenih potjerali
pozz
imam ingru
Ulažite u znanje
Ulažite u Ingru [bye]
pozz
imam ingru
nerazumijem cijelo vrijeme hvalimo ingru kako je podcijenjena i kako dižemo margine
pozz
imam ingru
uhu slažem se!
ali neka ih otjerau do slijedečeg petka budu svi zajedno bili natrag skupa sa baronom!!
hebate ako do sad nisu rastjerani… [yawn] znas kad ce s ukljucit ,nakon rasta 50% prije ne,,,,
šta niko se ne javlja za punomoć stvarno ako nećete ić bolje dat meni punomoć nego da se glas nećuje tako nećemo ništa promjenit
nerazumijem cijelo vrijeme hvalimo ingru kako je podcijenjena i kako dižemo margine
[/quote]
Što ćeš gore za dionicu nego kad se u ova nestabilna vremena ona napuni marginašima kojima nad glavom visi margin call [shocked]