koja zalost,,koj jad,sramota od cijele burze!!!!Nije ni cudno da je ovako,,ljudi su se opekli i nedaju se vise nagovoriti unutra,a jos vise je zalosno da ce kupovati po 50+ a ne sada!!
ovi osisani u stock-splitu se nikada nece vratiti….ali dolazi nova generacija… [rolleyes]
[/quote]
tako je kolega , stok split je stok split al dvaput je dvaput (a može i triput) [lol] [lol]
sad sam 200% u ingri
[/quote]
još par da vas digne margin na ingru, pa kad je srušimo s 3000 komada na 30 kn i kad krene margin call bit će rasprodaje neviđene do sada [thumbsup]
[/quote]
ako ingra dođe na 30kn poklonim ti mojih 35000 komada
koja zalost,,koj jad,sramota od cijele burze!!!!Nije ni cudno da je ovako,,ljudi su se opekli i nedaju se vise nagovoriti unutra,a jos vise je zalosno da ce kupovati po 50+ a ne sada!!
ovi osisani u stock-splitu se nikada nece vratiti….ali dolazi nova generacija… [rolleyes]
[/quote]
sad sam 200% u ingri
[/quote]
još par da vas digne margin na ingru, pa kad je srušimo s 3000 komada na 30 kn i kad krene margin call bit će rasprodaje neviđene do sada [thumbsup]
[/quote]
ako ingra dođe na 30kn poklonim ti mojih 35000 komada
[/quote]
ti imas 35000,pobjeda cck18000,,jos par ovdje i u top dest smo i u z malo dogovora mozemo raditi s dionicom sta hoces!!!smanjite malo pa nismo u ribama!!!!!!
[/quote]
trebamo se organizirat međusobno da ovo dignemo na nekih 80kn
[/quote]
ali su ostali na forumu drukati i pravit se pametni
deca ja sam na 5000 a ne 18000
ste ponorili..
deca ja sam na 5000 a ne 18000
ste ponorili..
digneš margin kod agram i evo te na 15000
Ja sam za organizaciju, ulazem svojih 5000 kom
trebamo napravit punomoć za glavnu skupštinu nek skupimo 100000 komada mislim da bi bilo dosta da nas shvate ozbiljno