Filija , nemisliš valjda na ove iz SNHO ili ADPL ili na koje? Pa skoro svi su 70 – 150% UP…
od crobexa 1250…
Jedini mi smo na skoro povijesnom minimumu …
Ovdje sigurno neće preko noći , da nam je bar osvojit 2-3 kn mjesečno …
PS : pogledaj graf malo desno – jadno da jadnije nemože….
Al normalno , da bar ja nemislim prodavat , 10% moguće korekcije dolje naspram 100% gore ,
u ovom trenutku čini se kao sigurna opklada ….
Niti koga savjetujem na prodaju , al tu smo gdje smo ….objektivno i zaslužili …
[/quote]
…ma ove što explodiraju i potonu u par dana ne računam…oni koji riskiraju na takav način nekada dobro prođu nekada propadnu tako da je to li-la…INGRA je veoma perspaktivna od normalnih dionica, i zato sam u njoj i čuvam je-nadokupljujem…ovi što štopaju i krcaju čine to isto jer znaju da vrijedi…
[/quote]
hhahaha
pa treba dokupiti kaj ne?
kada dokupiš makneš dionice sa ask-a i zatvoriš gledalicu i forum i nastaviš delat svoj job..
tu je barem lagano dokupiti..
lp i hvala
Došla obrana na 38 kn, sa 2000 komada, ali stigao i napad sa 3000 komada na 38,68 kn.
Ne bu ovo nigdje ljudi moji.
Stojte mi dobro !
a gle sada znamsve*sada će se maknuti 38,68 i premjestiti na 38,73, jer je opasnost na vidiku
Kakva opasnost? Čini mi se da izvještaj neće doći danas. Kaj mislite?
Igore, ako citas ovaj Forum, a nisi znao za ovaj natjecaj javi seeeee [lol] [lol] [lol]
Kolege ….htio bih u ovom trenutku umjesto praznog mlaćenja slame …..pozvati vas naročito potkovanije financijskim znanjima i podacima … na jedno pravo skeniranje ove naše firme u ovom trenutku ….
naime evidentno je da nema promjena u top 10 ..istovremeno …struktura otkupa komercijalnih tranši ( trenutno iskupljena 6. ) sa nove 3 …firme pokazuje da i Inv. fondovi , banke i os. društva ..kupuju tranše tj zapise ..tj ..zadužnice kak hočete …čime pokazuju vjeru u firminu budućnost ( bez obzira što su tranše kratkoročne do 1. godine ) znači ulažu paralelno sa burzom u firmu ….
Molio bih vas konstruktivne podatke ….tko kaj ima…naročito čekajući ovo izvješće …baj d vej ….ionako je prošla godina bila opaka …pa ne treba očekivati "čuda" … a cijena se opako štopa …pa sve ima neku svrhu kaj ne ?
Dakle KAKO FIRMA STOJI TRENUTNO FINANCIJSKI …LJUDI …ZADUŽENJA …KAPITAL ….itd….?
Ovo mi liči na one članke iz 2001. kad su se raspisali da Hrvatska ima zeleno svjetlo za ulazak u EU.
koliko kesolovaca ovdje ceka vjesti [rolleyes]
…otišlo po 85 kn 35000kom jedanaestice… naraslo malo haaa…što bi to značilo???…
…otišlo po 85 kn 35000kom jedanaestice… naraslo malo haaa…što bi to značilo???…
A što bi to značilo? Nikako da se odlijepi od 38, izvješća nema… katastrofa!