ingr dlkv i igh, stohastic slow govori već sada da je sell. ili predah od rasta.
slika u prilogu.
kakvog crnog rasta crni barone….ovdje se bez rasta od 50-70% nema sto pricati….ekipa jel jos cekate na 30 kn?????
kanalizacija na INGR-R-A
Samo me zanima kad će doći na red poslovi o kojima se stalno priča, izgleda da natječaji za pojedine od tih poslova traju i 2godine!
Stalno priče,ingra radi ovo,ingra radi ono, pa zar to nebi bilo objavljeno na web stranici ingre…
Il su dali otkaz i ovome što je radio web stranicu…
Trebat će nešto jače,veče..da ingru gurne iznad 40kn.
ingr dlkv i igh, stohastic slow govori već sada da je sell. ili predah od rasta.
slika u prilogu.
Daleko je to od sell signala. Treba znati nauciti citati indikatore, a ne gledati povrsno.
Samo za kolegu ivedome. Danas je konačno završen natječaj za gradnju HE u BIH jer je danas istekao rok za predaju konačnih ponuda od strane dva prvoplasirana ponuđača. Na jednoj strani je Strabag i Ingra ( jaka evropska kompanija i naša Ingrica sa dugom listom referentnih poslova ), a na drugoj strani je Konstruktor, firma sa malim iskustvom na sličnim poslovima i opasno poljuljanim kredibilitetom ( Crna gora ), te navodno velikim financijskim problemima ( blokada vjerovnika ).
Mislim da investitoru Technor energy neće biti teško donijeti odluku – na veliku žalost gore spomenutog kolege.
meni neće biti nimalo žao ako Ingra dobije posao…
Samo za kolegu ivedome. Danas je konačno završen natječaj za gradnju HE u BIH jer je danas istekao rok za predaju konačnih ponuda od strane dva prvoplasirana ponuđača. Na jednoj strani je Strabag i Ingra ( jaka evropska kompanija i naša Ingrica sa dugom listom referentnih poslova ), a na drugoj strani je Konstruktor, firma sa malim iskustvom na sličnim poslovima i opasno poljuljanim kredibilitetom ( Crna gora ), te navodno velikim financijskim problemima ( blokada vjerovnika ).
Mislim da investitoru Technor energy neće biti teško donijeti odluku – na veliku žalost gore spomenutog kolege.
Mislim da bi mnogi bili zahvalni za link koji o tome govori. Inače, jeste li sigurni da su bila samo ta dva ponuđača?
meni neće biti nimalo žao ako Ingra dobije posao…
…a što onda čekaš…kreni u kupnju…
Jel se to radi o natječaju raspisanom u lipnju 2009.g. ?
Jel se to radi o natječaju raspisanom u lipnju 2009.g. ?
Dal se to radi o natječaju raspisanom u lipnju 2009.g. ?