INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što reć? Čeka se neki signal. Pitanje je sada što znači ovakav mizeran promet? No, jedna stvar je izvjesna, oporavak će ići najprije preko građevinara i prodaje preostalih novosagrađenih stanova i naravno, kroz poboljšanje likvidnosti u privredi. Dakle, jedino preostaje još čekati… Koliko dugo, vidjet ćemo, ali za one koji čekaju od kad je ingra počela padati, to je samo trenutak.
[cool]

Dobro je da rastemo na malom prometu..
Nema istresanja.. i burekđije se suzdržavaju
Čak se i nalozi na prodaji nekako usporeno slažu..neobično za Ingru
Izgleda sasvim solidno za sada [thumbsup]
[/quote]
neobično je kada veliki znaju da je posao tu..zakaj i tko bi prodavao po 39
ja znam da ja nedam ispod 60-70

ali znam da je schtefek isti onaj zeko od jučer, koji ne odustaje a ingra raste i raste i niko ne prodaje

btw zeko aka schtefek…4 posto plusa sa ingrom za sada..hvala lijepo i bok
[/quote]
pobjeda kupovat ce ekipa tamo na 45-50 kn kad se pojavi kupovni signal [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pobjeda kupovat ce ekipa tamo na 45-50 kn kad se pojavi kupovni signal [wink]

Slažem se.
Uskoro kad kad se otvori jazovka na asku, sve do 45kn, onda će im biti jeftino.
Do tad, oprezno skupljati. [thumbsup]

USKORO ĆE CIJENA NAFTE BITI VEZANA ZA CIJENU ZLATA

Kako je bilo pred godinu dana.

Datum Prva Najviša Najniža Zadnja Prosječna Promjena % Broj transakcija Količina Promet
12.3.2009 39,60 39,60 37,00 39,00 38,28 -2,69 58 5.448 208.574,41

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

kak lepo beži..ne kopčaju svi brzo i to je normalno. valjda budu skopčali do ponedjeljka 🙂

http://www.poslovni.hr/142140.aspx
Evo ipak se nešto konkretno događa. Pogotovo na građevinarima. Sreća je što polako pada, ali kad krene gore vrlo brzo raste. Evo za tri dana smo od 36 došli na 39. Samo da tako nastavi pa makar i na ovako minijaturnim prometima. Nema više đabe. Napokon. Valjda….

…danas super…želim zahvaliti burekdžijama što su konačno mnogi od njih prešli u investitore i tako pomogli današnjem rastu…da li vam je žao onoga koji je u utorak pred sam kraj lupio par tisućica do 36??? meni ga je ipak žao…on sada dijeli jedinice…ali ako sutra kupi do 40 ipak ima šanse da vrati minus…pozz iskrenim dioničarima ingre i kao što reče pravi Ingraš-pratite portale-ne samo HR nego i EU i one u Africi i td…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…..dan

-Prodao !!!!

-Nisam imao puno , ali nekako me pred kraj uhvatila frka ,…. vidjeti ćemo drugi tjedan….

-Ako bude rasla , ovaj krug se vozite bez mene , a ako se zanjiše …. evo me opet [smiley]

-Ugodan vikend ….

.Dr M Wagner

http://www.poslovni.hr/142140.aspx
Evo ipak se nešto konkretno događa. Pogotovo na građevinarima. Sreća je što polako pada, ali kad krene gore vrlo brzo raste. Evo za tri dana smo od 36 došli na 39. Samo da tako nastavi pa makar i na ovako minijaturnim prometima. Nema više đabe. Napokon. Valjda….

Pa pravi rast i je NA MALIM PROMETIMA!(ne premalim), al 200 xxx je o.k.

Kada je ogroman promet onda se cijena vrati, a ovo je puo bolje, iakoču se tek radovati kada prođe 1xx kn.
Što bih neki rekli ovdije : knjigu u ruke…..
[lol]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

…danas super…želim zahvaliti burekdžijama što su konačno mnogi od njih prešli u investitore i tako pomogli današnjem rastu…da li vam je žao onoga koji je u utorak pred sam kraj lupio par tisućica do 36??? meni ga je ipak žao…on sada dijeli jedinice…ali ako sutra kupi do 40 ipak ima šanse da vrati minus…pozz iskrenim dioničarima ingre i kao što reče pravi Ingraš-pratite portale-ne samo HR nego i EU i one u Africi i td…

Pretpostavljam da je taj na 36 kn netki tehničar ala tigrus, ivano ili split, a ne bi se začudio i da je to neki kolega Ingraš koji je popustio pod pritiskom jer je, tehnički, Ingra u utorak stvarno grdo izgledala, ježi ga, platio je članarinu i sada ispočetka.
Ukupno me u utorak poklopilo 600 kom od toga 300 na 36, danas ujutro sam stavio tih 600 na 39,47
[smiley]
Bazau kupljenu po 37,74 ne diram do daljnjega a kako stvari stoje, to "daljnje" bi moglo potrajati.
Pozdrav!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

U privitku TA ingre. Eto, do razine 36 trebalo nam je oko 10-tak dana a samo 3 dana su bila dovoljna da se vratimo na isto. Za sada imamo proboj gornje linije padajuceg kanala i danasnje zatvaranje iznad SMA20 (plava linija) a do gdje smo bili boravili proslih 30-tak dana. Sve u svemu situacija ne izgleda lose, zapravo odlicno, jos samo da je i promet veci bilo bi mozda malo i uvjerljivije, no dobro je i da smo se valjda sada uspjeli rijesiti i svih onih drhtavih rucica pa eto i na malom prometu mozemo rasti…ili sve dok gazda, iliti donedavni vrsitelj pritiska na asku, ne odluci kad je dosta.(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

Da, situacija se malo popravila, ali ne treba se izuvati prije potoka. Prema očekivanju došlo je do odbijanja od 36 kn da bi se danas prosječna cijena zaustavila iznad 39, što zadovoljava jedan od tehničkih uvjeta za daljnji rast. Za sad se radi o čisto tehničkom odbijanju jer nije bilo popraćeno nikakvim novim spoznajama koje bi trebale utjecati na fundamente.

Objaviti promjenu trenda bi bilo malo preuranjeno, prometi su se smanjivali kako se cijena udaljavala od najniže u utorak..

Datum Zadnja Prosj. Promj. Promet
prosj.
12.03 39,50 39,06 3,14% 265.469
11.03 38,00 37,87 2,80% 564.208
10.03 37,17 36,84 0,85% 442.396
09.03 36,00 36,53 -3,05% 716.254
08.03 37,08 37,68 -0,42% 622.747
05.03 37,60 37,84 0,05% 355.923
04.03 38,15 37,82 -1,07% 437.890
03.03 38,39 38,23 -2,28% 672.238
02.03 39,33 39,12 0,77% 287.493
01.03 39,42 38,82 1,46% 161.698

Sve u svemu izgleda bolje nego početkom tjedna, ali za odlučniji rast potrebne su nove činjenice koje će fundamentalno pomaknuti dionicu s mrtve točke. Svakako FI 09 će dati jasne smjernice o daljnjem kretanju cijene..

Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti. (Konfucije)

Domaći izvođači

Za posrnulu hrvatsku ekonomiju, a posebice građevinski sektor, vrlo je važno što će sve poslove izvoditi hrvatske tvrtke – Dalekovod i njegovi kooperanti.

http://www.vecernji.hr/regije/u-buzinu-se-gradi-trgovacki-centar-80-milijuna-clanak-105377

jasno nam je tko će biti jedan od kooperanata…hehehehe

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close