U privitku TA ingre. Kako je prije vec bilo receno da slijedi jedan mali odbijanac a to se upravo sada i dogadja. No kako se jos uvijek nalazimo u silaznom kanalu, za potvrdu pravog rasta bit ce potrebno probiti sada i razinu od oko 38,5KN ili jos bolje SMA20 liniju (plava linija). U suprotnom moguc jos jedan val pada do razine od oko 34KN. A danas smo imali priliku za vidjeti i kako male i ocekivane vijesti poput zatvaranja proslogodisnjih komercijalnih zapisa djeluju na investitore…a sto li ce tek biti kad objave neki posao..
Ja čekam u oba smjera, ako dođe do 34 super moguć dokup, a ako krene rast još bolje……..
U privitku TA ingre. Kako je prije vec bilo receno da slijedi jedan mali odbijanac a to se upravo sada i dogadja. No kako se jos uvijek nalazimo u silaznom kanalu, za potvrdu pravog rasta bit ce potrebno probiti sada i razinu od oko 38,5KN ili jos bolje SMA20 liniju (plava linija). U suprotnom moguc jos jedan val pada do razine od oko 34KN. A danas smo imali priliku za vidjeti i kako male i ocekivane vijesti poput zatvaranja proslogodisnjih komercijalnih zapisa djeluju na investitore…a sto li ce tek biti kad objave neki posao…no trebati ce zatvoriti i jos jednu transu u 5.mjesecu…ali nema sumnje da i to nece biti uspjesno obavljeno. Ono sto nam jos samo treba je objava nekog dobrog posla i ne bas tako los godisnji izvjestaj pa da sve karte budu na stolu.
Slažem se sa analizoom, ali pošto svi targeti na našem mlohavom marketu budu ispunjeni samo 50-75%, ja bih naveo bollinger na 38kn, od kojeg će se odbiti, garantiram.
Nakon toga vaš target od 34kn, je moguć.
koliko novih nickova ovdje boze mili…i svi nas dosli upozoriti da prodamo jer nebu dobro….a ja krenuo jos podebljat … [cool] sljedeci dokup na 13 kn [wink]
evo došlo je do cjene po kojoj sam kupio i prodao………
Nije mi žurba……..
Moje mišljenje je xx-xx kunjerosa da če doli………..
Vama u nutra želim sreću………
U privitku TA ingre. Kako je prije vec bilo receno da slijedi jedan mali odbijanac a to se upravo sada i dogadja. No kako se jos uvijek nalazimo u silaznom kanalu, za potvrdu pravog rasta bit ce potrebno probiti sada i razinu od oko 38,5KN ili jos bolje SMA20 liniju (plava linija). U suprotnom moguc jos jedan val pada do razine od oko 34KN. A danas smo imali priliku za vidjeti i kako male i ocekivane vijesti poput zatvaranja proslogodisnjih komercijalnih zapisa djeluju na investitore…a sto li ce tek biti kad objave neki posao…no trebati ce zatvoriti i jos jednu transu u 5.mjesecu…ali nema sumnje da i to nece biti uspjesno obavljeno. Ono sto nam jos samo treba je objava nekog dobrog posla i ne bas tako los godisnji izvjestaj pa da sve karte budu na stolu.
Slažem se sa analizoom, ali pošto svi targeti na našem mlohavom marketu budu ispunjeni samo 50-75%, ja bih naveo bollinger na 38kn, od kojeg će se odbiti, garantiram.
Nakon toga vaš target od 34kn, je moguć.
[/quote]
E moj zeko, tebi je i 34 kune je previše. Ja ti savjetujem da sačekaš 34 lipe. tada ćeš napraviti najbolji posao u životu. Zašto bacati novac kad možeš čekati i kupiti puno jefitinije. Znaš za onu " tko čeka taj i dočeka ". A ima i ona " u očekivanju godota". zato pazi i pamet u glavu. Kupuj dok još uvijek ima budala koji jeftino prodaju jer uskoro neće biti ni za lijeka.
evo došlo je do cjene po kojoj sam kupio i prodao………
Nije mi žurba……..
Moje mišljenje je xx-xx kunjerosa da če doli………..
Vama u nutra želim sreću………
Ivano, drži se ti ULPL. Imam osjećaj da ti bolje leže brodari. Ingru pusti nama koji imamo više živaca.
38,08 kn
Izašli smo iz zone bollinger.
@ivano7
Bravo kolega, dobar potez.
I sretno u danjim trejdanjima.
Pa možda si u pravu,,,,,,,,,
Ali ako bude cjena po kojoj procjenim da ću ući eto i mene…….a ona to sada definitivno nije……..
Evo i stvorene nestasice na asku…prvi veci nalog odmah ispod SMA20…bas da vidimo koliko ce se novih ribica ovaj put dati upecati…
E moj zeko, tebi je i 34 kune je previše. Ja ti savjetujem da sačekaš 34 lipe. tada ćeš napraviti najbolji posao u životu. Zašto bacati novac kad možeš čekati i kupiti puno jefitinije. Znaš za onu " tko čeka taj i dočeka ". A ima i ona " u očekivanju godota". zato pazi i pamet u glavu. Kupuj dok još uvijek ima budala koji jeftino prodaju jer uskoro neće biti ni za lijeka.
Moram replicirat!
Vidim da ste vi malo pobrkali kupnju i prodaju.
Prodaja je jača 5-6 puta. Alo !!!
KUPNJE (14.433) – INGR-R-A PRODAJE (72.867) – INGR-R-A
Jedan nalog brani na 30kn od 2000 kom, tako da onda na bidu ima samo 12k komada nasuprot prodaje od 73k komada.
U povijesti burze, niti jedna dionica nije daleko dogurala i sa 2X većom prodajom, a kamoli 6X.
Jel vi znate kolega šta ste upravo izjavili?
Ma sve je super, sve je za 5. [bye]
@minimini
Pa možda si u pravu,,,,,,,,,
Ali ako bude cjena po kojoj procjenim da ću ući eto i mene…….a ona to sada definitivno nije……..
Čekaj po 34 Kn ako dođe prođe, evo i ja čekam po 34 Kn a i po 30 i znam da su te cijene nerealne jer dionica vrijedi minimalno 200 Kn po dionici po imovini što ju ingra ima……
Evo i male usporedbe sposobnosti menadžmenta ingr i ulpl ……………….
To vam je kao da uspoređujete šminkera i metroseksualca sa Rohatinskim……