Na ingri tek iznad 40 kn bi se aktivirao kupvni signal, do tada čekanje.
Kupovni signal na 40?!?
Majstore ovdje je procurio klin koji se formirao 4-5 mjeseci. Junior je dao targete i budi zahvalan ako izdrži otpor na 35,5 kn. Ispod 35,5 će biti akcijska rasprodaja. Ovo od danas zaboravi, predah na putu prema dolje..
A odakle si ti izvadio buy na 40? A dotad čekanje? Mogao bi ti proslaviti nekoliko rođendana u međuvremenu..
Dobar si..
dobro je rekao, zašto ga napadaš?
Imam osjećaj da me ekipa na ovoj temi blago ignorira.
U dva navrata sam dao informaciju o poslu u BIH – 6 HE na rijeci Bosni i doduše neprovjerneu ali vrlo vjerojatno istinitu vijest da je rok za podnošenje končne ponude za posao 18.03. i da je INGRA još uvijek u igri, te da postoje vrlo velike šanse da dobije taj posao na osnovu svojih poslovnih rezultata u gradnji sličnih objekata.
Zanimljivo je da nitko nije komentirao niti pokušao demantirati vijest što mi je odličan indikator da imam točnu informaciju i da se u tišini želi što niže napraviti pretovar nešto slično kao što je to danas napravljeno na ULPL ali će na Ingri to biti vrlo vjerojatno na deset puta većem prometu.
Šta i ti vidiš buy na 40? A dotad čekanje? A da osnujete klub?
Kolega, nikog ja ne napadam. Ovdje se već dugo osim navlačenja koje je jedina konstanta ne događa apsolutno ništa. I sad se tu pojavljuju likovi koji su, ponavljam, nedavno nakićeni na IGH i Tehnici s nekim člancima i linkovima na kojim su se slova izlizala. Gle, ako vjeruješ u bajke burza nije mjesto za tebe.
Burza nije statična i to ti mora biti jasno, nekad ide gore, nekad dolje. Što ti to prije postane normalno, prije ćeš počet zarađivat na burzi.
Split je dao dosad najrealnije targete za ovu izmrcvarenu dionicu. Na ovim razinama ona uračunava sve rizike i nepogode, čak i likvidacija ide uz premiju. Prema tome da se ovo ovdje ne bi pretvorilo u klub mazohista, treba pod hitno sagledat situaciju što objektivnije..
Dobar si i ti..
sve 5 kolega osim onog o klinu … da je procurio … pogledati ponovo na graf i vidjeti lasersku preciznost doticaja linije, nego kako se zovu ove dvije svijeće od jučer i danas ako netko zna možda … hvala unaprijed i pozz
kako će se ekipa ovdje iznenaditi razvojem situacije…uff
baš me interesira da li će danas kupovati ekipa koja zna znaa..
a vi čekajte nemam kaj niš protiv..netko će nas morati dizati…stoga ne mogu svi kupiti po 36-37..neki će rađe po 45 kada bude buy signal i ja to poštujem.
čuvajte se svi
p.s. čitajte portale ovih dana
Pobjeda@ Oprostite al ovaj,i prethodni vaš post može donijeti nekom veliku štetu, i mislim da nije primjereno govoriti o poslu bez da se da neki link na njega.
Jer poslovi o kojim mislim da govorite,još nisu dobiveni. Svi mi imamo želju za zaradom i rastom. Al kad pišete onda iznesite i činjenice,ako ih uopće ima.
a vi čekajte nemam kaj niš protiv..netko će nas morati dizati…stoga ne mogu svi kupiti po 36-37..neki će rađe po 45 kada bude buy signal i ja to poštujem.
čuvajte se svi
Daj ne njajke molim te…tako si njaoke i na IGH i na DLKV…i tamo si imao infoe i tamo je samo glupa ekipa prodavala prema tvojim riječima…. pa si onda i ti postao dio glupe ekipe koja je prodavala a isto tako ćeš i ovdje kao i uvijek do sad….kad tebe vidim da počneš pisati na nekakvoj temi odmah ili ne ulazim ili prodajem sa minusom ako sam se kojom nesrećom zatekao tamo…
Čudno da ljudi koji se kuže u burzu mogu vjerovati da bilo koji lik s foruma može dovesti do rasta ili pada dionice svojim drukanjem, gore ili dolje. Gladijatoru bi bilo puno pametnije da na neki drugi način demantira Pobjedu, a ne da koristi ove izraze poput "njajke" i sl. A Pobjedi bi bilo dobro da nam otkrije te svoje tajanstvene signale, ianče oni nemaju nikakvu vrijednost.
Pozdrav svima
čuvajte se svi
Daj ne njajke molim te…tako si njaoke i na IGH i na DLKV…i tamo si imao infoe i tamo je samo glupa ekipa prodavala prema tvojim riječima…. pa si onda i ti postao dio glupe ekipe koja je prodavala a isto tako ćeš i ovdje kao i uvijek do sad….kad tebe vidim da počneš pisati na nekakvoj temi odmah ili ne ulazim ili prodajem sa minusom ako sam se kojom nesrećom zatekao tamo…
[/quote]
pazi freaka molim te..kaj češ reći da dlkv nije dobio posao plinafikacije i posao izgradnje supernove?
kaj češ reći da dlkv ne radi u Švedskoj?
kolega a to sve sam prije pisao, a Sasha je živi dokaz, jer je on i slični dobili info i na PM dok ovakvi kao ti nikada!!!
igh? – nisam kriv kaj Radić laže..eto i mene je iznenadio..
ingra – ja vam kažeš da su dva posla dobivena (naglasio sam par puta da su mala oko 50 milja kuna)..Alžir je gotov, a BiH nakon ovog sa konstruktorom je skoro pa gotova stvar. Kolega ja sam izašao iz dlkv bez ikakve zarade i došao tu sa razlogom, a ne zato kaj je dionica pala, a vi pričajte kaj želite meni je svejedno.
lp
trinaest*
kaj da mobitelom snimim razgovor sa kave i postam ga tu?
ili?
kaj da radim? pa radim takav ili ti sličan posao pa se i družim sa ljudima u građevinarstvu. Ali nema koristi pričati više.
lp