INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta se zamarate nekom nešto objašnjavati. Pa samim time se vidi da ljudi kupuju dionice da prije toga nisu o ničem informirali.
Vjerovatno misle da je cijena pala sa 60k na 36kn

idući tjedan će bit bolje...

pisali su prije ovdje i to je istina, taj stok-split jeod ingre napravio rospiju koju svi mogu drpat kako hoće. e da mi je sad onih 64 hiljade što sam plaćo po komadu, sad bi se ukazo među prvih 10 računa. nije tako al zamalo [lol]
al nema veze evo me na bidu pa ošinite [thumbsup]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

i dok se mi ovdje frigamo na 200 hiljada, institucionalni promet skoro 300 miljona. pa onda pitaj di su pare ošle [lol]
al hebeš to evo mene na bidu [thumbsup]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

uff kako se mudro skuplja..opet kupnja jača…i to jačaju prvi nalozi na bid-u…
pa je li moguće da ekipa više ne želi prodavati po 36 ili manje?

baš šteta…

p.s. čitajte portale ovih dana

lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

još jedna bolja vijest,.. obveznice od ingre nema ispod 89.99 Kn………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

"…financijske obveze drustva po duznickim vrijednosnim papirima u tekucem razdoblju a koje dospijevaju tijekom ozujka i svibnja 2010. godine smanjene su za 70%. Ostatak komercijalnih zapisa planira se refinancirati djelomicno novim izdanjem tijekom naredna dva mjeseca, a djelomicno iz vlastitih sredstava." (http://zse.hr/default.aspx?id=28843)

Tako je bilo receno pocetkom veljace, u medjuvremenu situacija se na trzistu dosta promijenila pa je mozda i pitanje da li ce planirano novo izdavanje transi biti opet tako uspjesno kao ova dva prije.
Sto se tice vlastitih sredstava to je vrlo upitno, no zato tu jos imaju, po zadnjem izvjescu 113.125 vlastitih dionica i vjerne dionicare, pa ako ustreba nema zime. (http://zse.hr/default.aspx?id=28709)

Kako nove transe dolaze na naplatu za 361 dan, tj. s datumom dospijeca 28.sijecnja 2011. trebat ce u medjuvremenu nesto i zaraditi ili ce se opet morati ici na neki novi oblik refinanciranja.
To malo podsjeca kao da imate dvije kreditne kartice gdje drugu peglate samo da vratite dug na onoj prvoj. No trebati ce vratiti jednom dug i kamate i po onoj drugoj kartici, zar ne?

Optimist - loše informirani pesimist

Krenuli krediti hbor-država, ovih dana u proceduru. Da li netko zna da li je već bila aukcija od strane firmi?

još jedna bolja vijest,.. obveznice od ingre nema ispod 89.99 Kn………

Kakve veze cijena obveznice ima s cijenom dionice?

Hvala na 1%. Al oni obveznice mogu dati i po 10kn i po 500kn. Tj. Zaduzuju se za određenu lovu kroz određeni broj obveznica. Na Što moraju platit kamatu(po dogovoru) kupcima istih.

Ja sam ti dao 100% jer pitanje uopće nije bilo glupo.
Ali ovo da mogu dati obveznice i po 10 kn i po 500 kn ipak malo je. Imaš izdanje obveznica koje je u ovom slučaju bilo u 11/2006. Nominalna vrijednost jedne obveznice je 1,00 kn i to što je ona sad na 89,99 znači da je zadnja trgovina išla po toj cijeni tj. 0,8999 kuna po obveznici. Ali pošto trgovine uopće nema, informacija sadržana u toj cijeni je otprilike kao ona sadržana u cijeni KOSN-P-A.

Uostalom, brate imate na ZSE prospekt obveznice pa čitajte…

Na ingri tek iznad 40 kn bi se aktivirao kupvni signal, do tada čekanje.

eto admin me pobriše..no nije bitno neka on mene briše..u svakom slučaju dva psola smo dobili..mala su ali čovjeka vesele..

biti će puno poslova do 1. lipnja o.g.
biti će tu veselja..zato zauzmi poziciju i čekaj..

lp

p.s. čitajte portale ovih dana, a i čitajte između redaka

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close