još lošije…zato i jesmo na 36 kuna..ali hebiga ti valjda čekaš 25 kuna..
uff jadan druk..
stanovi se prodaju sve bolje i bolje (barem ingrini), novi poslovi su tu…
a izgleda da neki to znaju i vide i shvačaju pa ipak rastemo..ajmo danas na 38
lp
[/quote]
Nije druk veči od tvojeg.
Ja bar imam činjenice, pogledaj si izvješće !!!
Kakvi stančići ???? Koji poslovi???
Link?
[/quote]
eto nama novog lika….
zivio ti nama….
ko god da ocekuje dobro izvjesce je zalutao… [lol]
Ingra grebe blizu proslog dna…dakle….svi znaju da je lose…a kupujes buducnost…ak se nevaram
vi imate kakva saznanja o buducim poslovima?
prijavio se 10,03,2010 i vec se nasao da nas prosvjetli…
PA HVALA TI. [thumbsup]
Vise bi te cjenili da pises sa starog nicka
[/quote]
…evo ga još jedan novak i već sve zna…ma on je jučer prodao po 26 i danas napravio novo ime pa sad bi da mu nektko proda za barem istu cijenu…bolje bi mu blo da kupuje ovako nisko dok se još nudi i da ćuti…izvješča nisu više mjerodavna za kretanje cijene već špekulacije i medijska negativa koja radi za krupni špekulativni kapital…to je barem jasno kako se radi u vrijeme krize…panika, panika i samo panika…
Hrvatske firme ne idu u stečaj isto kao što država neće priznati recesiju.
One idu do DNA.
Baš lijepo, uvijek pazim na korisne savjete, pripremim još više kapitala i čekam to dno ali dok ne dođem do dna usput i kupujem……..
Ajde ljudi pustite dudice nek cuclaju…na crobexu 1400 smo bili na ovoj cijeni dionice s istim poslovanjem i neizvjesnijom budučnosti….igh je bio na 1400…dakle mi sada ispod 50 ni u ludilu…zato skupljajte dok mozete jer ljeto dolazi [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup].Dokup i samo dokup!!!! [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
.izvješča nisu više mjerodavna za kretanje cijene već špekulacije i medijska negativa koja radi za krupni špekulativni kapital…to je barem jasno kako se radi u vrijeme krize…panika, panika i samo panika…
Pa u 3q 2009. ingra je ostvarila dobit od 12 milijuna 526 tisuća Kn vidi se da izvješća nisu mjerodavna jer od tada je cijena dionice pala 57 posto…..
Ma uopce nema beda, treba samo imati novaca i stalno kupovati, a uz dobar money management te uz malo srece nesto ce se vec i zaraditi.
Kada bi se našlo 500 investitora čvrstih ruku koji bi kupili po 2000-3000 dionica ingre, onda bi mogli izbaciti sve špekulante iz igre, i padovi bi bili mnogo manji, ali rast bi bio robusniji……
Šta kad tih 500 investitora, želi prodati zbog neke loše vijesti?
2.POST
Nisu u stečaju , ali niti isplaćuju plaće radnicima [lol]
Eto ti logike.
Hrvatske firme ne idu u stečaj isto kao što država neće priznati recesiju.
One idu do DNA.
[/quote]
Nije istina da ne isplaćuju plaće radnicima. Apsolutno nije istina. Znam. Uostalom, ni nema radnika koji ništa ne rade.
[tongue]
Pa u 3q 2009. ingra je ostvarila dobit od 12 milijuna 526 tisuća Kn vidi se da izvješća nisu mjerodavna jer od tada je cijena dionice pala 57 posto…..
10 mj 2005. cijena je 13 kn
10 mj 2007 cijena je 416 kn
Izračun……..
2 godine rast 32X ili 3200%
Znate li koliki su zaradili u ove 2 godine.
Znači godišnji prinos od 1600% ili 16X.
Tada je poslova bilo više nego danas.
I zato mislim, da taj suludi rast dolazi danas na naplatu.
Izračun……..
[/quote]
koliko ja znam u 10. mjesecu 2005 je cijena bila 1900 kn.U 2007 g je bila 47000 kn…a danas je 37
@ mertojak: Bio je stock-split u međuvremenu pa ne možeš tako gledati.
@ branitelj: Taman da su ti točne cijene, ovo sa 1600% godišnje je jednostavno krivo izračunato.
koliko ja znam u 10. mjesecu 2005 je cijena bila 1900 kn.U 2007 g je bila 47000 kn…a danas je 37
Treba uzeti u obrir i proveden stock-split od 1:150 pocetkom ljeta 2008. tako da je sve OK.
No kolika je bila cijena prije izlistavanja na burzi?
Hm…jedno razmisljanje u vezi stock-splita…nije li ovo sto se sada dogadja ustvari plansko rusenje s ciljem istjerivanja pre-nagomilanih malih ulagaca…tj. posluzili su svrsi a sada nam vise ne trebaju…nekako u tom smjeru govori i podatak da se u prvih 10. vec tjednima bas nista ne dogadja.
Izračun……..
[/quote]
…pa da i je dobro izračunao, dobro, jer to možeš i ovako postaviti:
2010 cijena je bila 36,00
2012 cijena je 336,00
u te dvije godine poslova je bilo za toliki rast…zar mislite da to opet nije moguće…