ja, evo pljugam 10% … ovakav zaheb si već duuugo vremena nisam priuštio ali još se držim unutra … dobro mi je kolega reko reži i bježi al nisam slušo … neki dan sam spominjo 36 kao potporu i eto me u situaciji da se još jednom zahebem … [angry]
Sutra ide sigurno odbijanac, jedini problem je sada što je otpor jako blizu, na 39kn.
[/quote]
Da li je taj odbijanac na temelju nekih konkretnih stvari ili je to samo tvoja želja? Oprosti što pitam jer u gledalici je na 10. mjestu već 34,x kn. Znam da to ne mora značiti tu cijenu, pa pitam…
@ caccone
ovo oko igh se slažem (pisao na tehničkoj za cca. 2000 kad se spominjalo 1400) jer ima tam jedan gapić za zatvoriti, ali mi je ingra trenutačno totalna enigma jer na ovim razinama više skoro da i nema ekipe koja prodaje s bilo kakvom zaradom, a i dobavljači i ostali koji su dobili dionice umjesto para su se većinom istresli … znam da racionalno razmišljanje ne burzi često ne vodi nikud ali i to je jedan od načina … a zamisli hrkljuš, igh na 2000 ingra na 3x,xx ameri na 1180 da li bi ju mjenjo za igh?
ekipa, jel ima jos netko osim mene da je do sada spusio 30% hihi
ja, evo pljugam 10% … ovakav zaheb si već duuugo vremena nisam priuštio ali još se držim unutra … dobro mi je kolega reko reži i bježi al nisam slušo … neki dan sam spominjo 36 kao potporu i eto me u situaciji da se još jednom zahebem … [angry]
pljugam ja 6% u dva dana, ali nije greda…brzo dolazi vijesti nakon kojih ingra ide up…do tada stisnuti zube, ne paliti gledalicu i puno raditi…
rezultat će doći…samo teško je biti strpljiv…to znam i sam..
lp
Sutra ide sigurno odbijanac, jedini problem je sada što je otpor jako blizu, na 39kn.
[/quote]
Da , doskora nam je 39 bilo dno a sad je otpor i to treba skoro rast +10% da dođe do tamo ….
Povuče nas dobro CG ….kao kolteralnu žrtvu ….
Al realno mi posla niti nemamo …
Za radit stanove u DU dosta je firmica sa dest zaposlenih … To nikakav posao nije ….
A treba te stanove i prodat ….
IGH , VDKT,HDEL… bez RH kao glavnog poslodavca nikakve perspektive nemaju pa i DLKV skoro (iako ima ugovorenih poslova) – svi odreda nemogu normalno kotirat i poslovat bez da probiju
troškovnik bar 30-40%…
Kako nam je RH u banani , po meni u najvećoj krizi kojoj se kraj niti ne nazire a bojiom se da
izlaska iz recesije neće biti bar 2 godine INGRa se treba okrenut vani i nać posla …..
Imamo siguran najam od arene , samo nisam siguran da pokriva kreditne rate od iste…
(Hvala ako netko može o tome napisat)
Mi smo na povijesnom dnu skoro a ostali građevinci + 30-50% ..Zašto ?
IGH – izgubi Rusiju , Zagrebčanku,Pelješki, CG ma sve skoro , al politika ga štiti pa je tu gdje je …
Da se nama to dogodilo bili bi ko Pounje trik….
Realno mi smo best bay – RH građevinar …
Al ipak – koliko god da IGH ide dalje u minus i mi ćemo samo 2xmanje dolje ….
@Pinbal…
Nebih
iskreno mislim da se ingra ne razlikuje bas toliko od IGH…
mislim da su jednako u k..cu
samo je jedna na svom proslom dnu a druga nije….plus …glavni covjek u drugoj voli ponekad rec neistine… [lol]
glavni covjek u prvoj se pokrio po usima i ( ja se nadam ) radi…
inace…ja sutra ocekujem nekakav odbijanac…
makar gledajuci IGH nemora doc…
svjedoci smo da svi gradjevinari trpe zbog posla u Crnoj Gori…
moguce ce ingra sutra jos potonut…a onda ce se razvit jedan interesantan obrazac
[thumbsup]
Hoće , ako padne npr. na 33 kn , 99% ulaze trejderi koji na 36 izlaze , pa je tu novi otpor …
koji opet na malom prometu teško probit itd ….
Od momenta kad probišmo 39 kn …ovo mi se gadi ….neznam zašzo ?
O poslu nagađate,il bolje reći mlatite gluposti,jer nitko nikakav info nema.
O odbijancu mlatite. Ako će igh dole i ingra će i obrnuto. Druge priče nema.
Puno nas je u ingri na ovom forumu,i sa velikim količinama. Da svatko kaže koliko ima brzo bi se skupilo 50tisuća komada. I jasno mi je da želite rast,kao i što ga sam želim al ne vjerujem u to.
Pogotovo ne kad smo stali na 36,00kn.
Netko je povukao na dole da si očisti put za sutra.
ma osim oscilatora ju i klin tjera gore prema bar 45, ali mu je krajnji rok da proradi …. nemrem više pisati idem gledat tekmu i maznut koji heini
pozz svima
ja -30%
evo ti onda +100% [thumbsup]
Molio bih juniora da ažurira targete obzirom da je ovo danas bio pad iznad svih očekivanja. Juniore ažuriraj targete hitno..
Onaj target od 35,5 sve manje drži vodu. Otvorimo li sutra u crvenom doći će do masovnog pucanja margina, a onda držte gaće..
Nije lijepo za čut, ali ljepota je prolazna..