ne ocekujte ogroman promet na dnu,,naprotiv…
Evo opet sam počeo po malo kupovati…….. [lol] [lol]
Je li to konačno druk prema gore??? Hajde, stvarno mislim da je bilo dovoljno. Pa valjda i vi morate nešto zaraditi?
Nema smisla jos kupovati na ovim razinama kada ce sutra biti jos jeftinije…i zasto placati sada i na ovim razinama kada postoji mogucnost da sutra s istom lovom uhvatis puno vise komada?
Dionica….
Rekao sam
Izdajte novu tranšu zapisa…imate povijerenje velikih investitora… [lol] [lol] [lol]
A niste malo ni dali za Arenu 150 000 kn….. [lol]
ekipa, jel ima jos netko osim mene da je do sada spusio 30% hihi
Ima plavi 300%.
ja, evo pljugam 10% … ovakav zaheb si već duuugo vremena nisam priuštio ali još se držim unutra … dobro mi je kolega reko reži i bježi al nisam slušo … neki dan sam spominjo 36 kao potporu i eto me u situaciji da se još jednom zahebem … [angry]
ja, evo pljugam 10% … ovakav zaheb si već duuugo vremena nisam priuštio ali još se držim unutra … dobro mi je kolega reko reži i bježi al nisam slušo … neki dan sam spominjo 36 kao potporu i eto me u situaciji da se još jednom zahebem … [angry]
Sutra ide sigurno odbijanac, jedini problem je sada što je otpor jako blizu, na 39kn.
problem je sto ce sutra daytrajderi iskrcavat kupljeno danas i jucer…i tako nikak gore…
dok god ne postanemo dovoljno jeftini i stranci pocnu kupovat neidemo nikam…
kao sto reko..IGH na 2050 cca…samo sto ce ingri napravit na tom putu tek ce se vidjet
pomogla bi objava nekog posla…ali zasad tisina
inace..moje razmisljanje je ovak
Ingra je sve ono najgore dosad objavila…otpustaje radnika ( davajuci im otpremnine) placanje dugova dionicama…izlazak Kostrencica iz top 10
THNK tek treba objavit otpustanje kao i IGH ..njihovi radnici tesko da ce dobiti ista , cija mjenica trenutno nevredi nis kod banke …znam iz prve ruke..DLKV je objavio puno novih poslova ali ih hebe stalna spekulacija i razne istrage
dakle…jaka turbulencija je iza nas…grebe se po dnu…moze li nize……..NARAVNO…uvijek
svako za sebe treba nac cilj u sljedecih 6 mjeseci i odmorit
Pozz