INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ono jucer i ovo danas nije nista drugo nego samo stvaranje zdravih temelja za novi rast koji uskoro slijedi.

Optimist - loše informirani pesimist

Kako se zahebavaju sa našim živcima [angry]
Ovo je očito programirano rušenje građevinskih dionica, samo ne znam za čiji račun…ja sam ipak malo smanjio prosijek ulaska pa što bude da bude.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Što se dogodilo da ingra ovako pada? Ne shvaćam da je nekome smiješno što se spominju targeti od 13 kn. Na temelju čega se spominju ti targeti?

Aha!!!očeš reći da se temelji malo dublje iskopavaju da se dobije bolja stabilnost, a ha,aha..počimnjem i ja kužit polako…onda neka samo kopaju dublje, i nek stave jaku armaturu i ,beton dobre marke…

To je u biti sve zbog ovih potresa. polako uspjevam shvatiti ove zakone trženja.

idući tjedan će bit bolje...

definitivno najveca pogreska uprave je bila povecanje broja dionica,,navodno s razlogom nelikvidnosti!Ali eto sam sebi sam rekao jos na 50kn ako padne ispod 40 da dokupljujem jos malo,,i jesam a onda sam rekao ako padne na 35 da sve upucavam i smanjujem ulaz,,mislim da to slijedi a iskreno nisam ni najmanje ocekivao ovakav ishod !!

Što se dogodilo da ingra ovako pada? Ne shvaćam da je nekome smiješno što se spominju targeti od 13 kn. Na temelju čega se spominju ti targeti?

na temelju tvoga nicka

Ovo je očito programirano rušenje građevinskih dionica, samo ne znam za čiji račun…ja sam ipak malo smanjio prosijek ulaska pa što bude da bude.

neka ruše, što prije to bolje…ja čekam sa zadnjom lovom na 36.1x i onda gasim gledalicu i vračam se na prvi april da tantri i ostalima vadim mast..

a kolega valjda vidite da ispod 36 nećemo…puno nas je iznad 36 i čekamo…a to nikada nije dobro da casholomce poput tantre i ekipe..

danas zadnji dan padanja…stoga mene ovo veseli da ne moram udarat po asku i nervirati se

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ja dokupio još malo u niskim granama 36. kako se samo brzo maknuo ovaj s 1000 kom na 37. ma bezveze, s malim novcima i gomilom malih naloga na asku vam stvaraju psihološki pritisak. evo sad se već i 38 opet vidi. ma ovdje se nesumnjivo igra kolo. isto kao što je podiglo INGRU s 35 na 60 prošli put.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

već sam vas bio dobronamijerno upozorio da se treba čekati FI_2009 – za građevinski sektor-no ne želim drukati- ovo je očekivana reakcija- no tko želi -neka izvoli- hvatate noževe-a to nije dobro- no nemojte zaboraviti dodijeliti jedinicu – na to sam već navikao…

samo treba jedan hrabri da pojede ovo 3078 37,00 ,i demo gore

jos samo da dozvole short selling i onda uzimam ingru,pa cemo vidit da li ce padat kao sada.

…na temelju čega bi ti auto koji vrijedi 10000eura kupio za 5000???…to je to zar ne…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close