INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koji k… se toliko prodaje!!!pa cemu to??toliki gubici!!??,,jebate svi bi ovdje zaradili preko noci,,sta prodajete djabe,,ustvari mozda i bolje jer danas svaki k..ima dionice ingre!!neka se to malo rascisti,,pa cemo up!

36,71 97
36,70 39
36,66 5
36,60 99
36,56 99
36,50 14
36,37 71
36,36 100
36,33 45
36,20 38
snažna potpora na kupnji…

idući tjedan će bit bolje...

danas svaki k..ima dionice ingre!!

Potpuno se slažem.

Misterij mi je ova ingra potpuni
Trži se na pola book-a,praktički ruje po dnu a prodaja ne posustaje
Ko god da je najvjerovatnije topi sa gubitkom
Stravično loša struktura dioničara, istina…ali opet, ovo je krajnost..
Pretjerano ste ju zatukli IMHO
Ajd još malo i evo i mene k vama [lol]

sijem žito raste grahorica

Ajde još spustite cijenu da mogu nadokupiti ……. [lol] [thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ajde još spustite cijenu da mogu nadokupiti …….

Pa ti skoro svaki dan nadokupljuješ. Velika većina bi već ostala bez para, ali ti valjda imaš vlastitu tiskaru pa uvjek stiže nova lova.

…OPREZ…navlačenje na prodaju…
ovo dodajem tek tako……Vlada FBiH odobrila gradnju dviju termoelektrana i hidroelektrane

To rade Bosanci sami. imaju oni firme za to.

who dares, wins

pa ovo je za nevjerovat, pa ko pri zdravoj pameti prodaje vako nisko
s druge strane ko pri zdravoj pameti ne kupuje ovako nisko. evo me na bidu [thumbsup]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Čitaj bolje danas još nisam ništa nadokupio, ali ako budu više srušili budem…..
Netko utroši npr 100 000 Kn odmah a netko u dijelovima, kupiš danas za 10 posto iznosa, pa kupiš za tjedan dana 10 posto, pa ćeš imati dojam da ima netko tiskaru a u stvari je racionalno upravljanje sredstvima…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

izgleda da oko 36,XX će biti najviše prometa, bid ovdje postaje jako zainteresiran

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

…samo neka se premjeste u čvrste ruke-NAŠE… [thumbsup]…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…samo neka se premjeste u čvrste ruke-NAŠE… [thumbsup]…

Nema više čvrstih ruku. Pa nek se sad jave oni koji su kupovali na potpori (takozvanoj) na 39kn.
to više nisu mali gubitci, a prodaja ne posustaje…

A da stvar bude bolja prometi su i dalje veliki, znaci da ce put prema gore biti uzasno spor,jer puno ce se njih zadovoljiti sa 3,4,kune dobiti po dionici. i vec ce na 40kn biti na prodaji…

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close