INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U svakom slučaju bit će drastično,ako dođe posao bit će preko 50kn, ako ne dođe bit će ispod 30kn.

idući tjedan će bit bolje...

amilo3438 @ nemoj ih uciti ,nek prodaju sto vise

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Što da vam čovjek napiše, kao mala djeca ste. Pa zar još niste naučili ništa u ove 2 godine krize? Stalno visite na gledalicama i pratite svaku transakciju i još vam nije jasno zašto pada. Pritišću cijenu dolje sa par tisuća komada i tako svaki dan. Nakon pada slijedi rast u kojem će sakupiti puno više nego što sada prodaju da bi srušili. A zašto će im se isplatiti, ma mučnite malo svojom glavom, ne treba vam baš sve pisati.

U svakom slučaju bit će drastično,ako dođe posao bit će preko 50kn, ako ne dođe bit će ispod 30kn.

ne da će biti posao…nego će biti poslova..i to u ožujku..
prati ovaj tjedan javne natječaje..
treba strpljenja…ali ćemo se brzo veseliti..jedino se može dogoditi kao kod dlkv da nećemo gore nakon objave joba…sve je moguće…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Svijet/BiH-trazi-partnere-za-gradnju-dviju-termoelektrana-i-hidroelektrane

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

…OPREZ…navlačenje na prodaju…
ovo dodajem tek tako……Vlada FBiH odobrila gradnju dviju termoelektrana i hidroelektrane

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

lijepa vijest…6000 komada ispod 37..
uff kako bu brzo nestali, i to prije 10 h

uff nisam skužio…već ih nema..hebate vrag koje igre..koja svrha ovoga????
kaj se netko boji radi toga?
da li je to znak ekipi (prijateljima iz ingre) da počnu kupovati jer idu poslovi?
šta to predstavlja?
vjerujem da je to neka fora…nažalost ne pratim ingru redovito pa neznam..

ovo dodajem tek tako……Vlada FBiH odobrila gradnju dviju termoelektrana i hidroelektrane

I onda?

Šta kad neka Vlada u okolici donese neku odluku o izgradnji nečega, naši građevinari bi trebali rasti.

Iskreno mislim ako staro dno od 34kn izdrži, onda super, a ako ne, onda isto super.
Samo za info, prodaja 10X jača.

DOKUP, DOKUP I SAMO DOKUP, ovo ide dolje

Zagreb – Srebrnjak
Urbane vile 93 posto rasprodano, zadnji put je bilo 90 posto…… Uskoro sve rasprodano…….. [lol] [lol]

Još kada krene Lapad…… [lol] [lol]

Samo neka ruše….. [lol] [lol]

Brže dionice mijenjaju vlasnika [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

nova potpora… na 36???

idući tjedan će bit bolje...

I onda?

Šta kad neka Vlada u okolici donese neku odluku o izgradnji nečega, naši građevinari bi trebali rasti.

Iskreno mislim ako staro dno od 34kn izdrži, onda super, a ako ne, onda isto super.
Samo za info, prodaja 10X jača.

[/quote]
koljega danas je 09.03. mislim da je vrijeme za novi accnt…eheheh
pa i na HT prodaja je jača i to 15 puta…
zamisli..prodaja je jača 15 puta..uff
ajmo sada HT ubit na 200 kuna…

Zagreb – Srebrnjak
Urbane vile 93 posto rasprodano, zadnji put je bilo 90 posto…… Uskoro sve rasprodano…….. [lol] [lol]

Još kada krene Lapad…… [lol] [lol]

Samo neka ruše….. [lol] [lol]

Brže dionice mijenjaju vlasnika [lol] [lol]

I Profectusovi stanovi se prodaju ko ludi, samo šti ih više ne prodaje Profectus. 😉

Kako komentiraš BIGBoss pad dobiti od 99% ?

DOKUP, DOKUP I SAMO DOKUP, ovo ide dolje

New Report

Close