lovu su prebacivali na svoje računa, sve ima to napisano, ništa nije izmišljeno
sada i jest firma tu gdje je
onaj koji ulaže ima šansu i zaraditi
onaj koji potencijalni ulog potroši
nema apsolutno nikakvu šansu išta zaraditi
jednostavno [bye]
Ma ne kolega, Ingra će do petka probiti 39 kuna pa si vi mislite, a onda će biti kasno
[lol]
[/quote]
…šta do petka??? do 16:00… [lol] …vidim cili dan niko ne piše…zato i rastemo… [thumbsup]…posao u CG će biti dobiven ako ne danas onda sutra…i nama će to poboljšati rejting…pozz…
Ma ne kolega, Ingra će do petka probiti 39 kuna pa si vi mislite, a onda će biti kasno
[lol]
[/quote]
…šta do petka??? do 16:00… [lol] …vidim cili dan niko ne piše…zato i rastemo… [thumbsup]…posao u CG će biti dobiven ako ne danas onda sutra…i nama će to poboljšati rejting…pozz…
[/quote]
Filija…znaš da tvoje postove držimo za ozbiljno!
Nemaš niti jedan negativan u zadnju godinu….
Pozdravi Bigija…na njegove poste sam i ja dijelom nasijeo
…a tko nije danas u strahu??? zar to znači da će svi u stečaj??? …uz toliko mogućnosti stečaj je zadnja sulucija…ne budite smiješni jer samo želite ući još jeftinije…
Pa, kolega, tko ne bi htio da sve uvijek bude što jeftinije i jeftinije…..
ali kad cijena tone sve više i više, dodje trenutak kad si čovjek pomisli….
pa nije bez vraga ovo toliko jeftino iliti mozda je vrijeme počet se ravnati po onoj staroj:
"Nisam toliko bogat da kupujem jeftino".
Da se razumijemo, ne mislim da je to vrijeme na Ingri još došlo, ali s obzirom na stanje stvari, recimo da oni kojima je voda već došla do grla, jedva čekaju "mušterije" koji će im pomoći da izvuku živu glavu dok još mogu…
[/quote]
…pa vi kolega kupujte kad dođe na 70, a ako vam je i to jeftino možete čekati i 80…ili ako nemožete čekati onda nađite najskuplju dionicu i kupujte sa radošću i veselite se…tko je ovdje lud???… hoću reći drukerčina…
[lol]
[/quote]
[/quote]
Filija…znaš da tvoje postove držimo za ozbiljno!
Nemaš niti jedan negativan u zadnju godinu….
Pozdravi Bigija…na njegove poste sam i ja dijelom nasijeo
[/quote]
…neznam na što si nasjeo???…ja ne želim da na moje komentare itko nasjeda…ja pišem svoje mišljenje a kako ćr tko na njih gledati i postupati , to je odluka svakog pojedinca…a i moja je odluka hoću li raditi po nečijem tuđem mišljenju a ne po svom…
PS: malo mi je čudno, danas kao da su svi osim mene moderirani…heheheh…tako vam i treba kada pišete svašta… [lol] …šala mala…ali zaista je čudno da je ovako malo koment u jednom danu…pozz…
Problem je da kad netko nešto napiše svi se odmah sjate da ga popljuju. Ovaj je forum potpuno besmislen, a ima i onih koji tvrde da je bolje da nitko ništa ne piše. Obzirom da se gase mnoge stranice koje su nudile besplatne usluge u vezi s dionicama (e-portfelj, trendsignali…) očekujem da će se uskoro ugasiti i svi forumi. Valjda su se ljudi napričali i izrekli sve što misle i ne misle. Priznajem da ni firmama nije lako jer si je svatko umislio da može zvati i pitati svakakve informacije.
http://www.poslovni.hr/141181.aspx [thumbsup]
A što misliš da bi cg trebala prestavljat za ingru? Kad su dali lažne garancije ingra je bila na 42, i pala na 38. Sad kad stižu prave,oni već +10% a ingra na 39kn.
Zar nije neki dan bila skupšina,ja nisam čuo niti pročitao ijedne riječi o tom. Pa ako su nekog makli iz uprave,i zaposlili novog,mogli su to i obzdaniti,il su dali otkaze glasnogovornicima pa nema tko obavještavat.
Ja nevidim nekog rasta bez posla. Kamo crobex tamo i ingra.
gospodine Operhajm objasnite nam vec napokon dal Vi cinite nesto za dobrobit INGRE i nas malih dionicara ili samo gledate svoje interese,ako neznate pitajte Juru i ostalu ekipu ,pa za nas se u medijima uopce ne cuje,morate posao traziti rukama i nogama ,nemojte glumiti sminkera na takve je narod alergican ,dal Vi uopce gledate stanje na burzi ? nadam se da cete ovo procitati,mozda ste pod kojim nicom(filija, vulkan,big boss ..itd) [cool]
Tko još nije prodao Ingr-r-a nek je proda jer 18.03. postoji veliki rizik da se arena sruši jer dolaze ONI…
(hehe naravno ovo gore je šala, da nebi bilo…) Poz svima!
Tko još nije prodao Ingr-r-a nek je proda jer 18.03. postoji veliki rizik da se arena sruši jer dolaze ONI…
http://www.shop-in-zagreb.com.hr/pripremite-se-za-palez-u-areni-zagreb-18-ozujka-2010—dolaze-rammstein!-3055.aspx
Nemoj se šaliti, kaj ne vidiš da je propao "posao stoljeća" sad smo mi nagrebusili. A tko zna, možda i profitiramo, pa oni koji su danas navukli raju da dignu cijenu da bi oni izišli, sutra ulože u ingru. Jednom građevinska dionica, uvijek građevinska dionica….
(hehe naravno ovo gore je šala, da nebi bilo…) Poz svima!