@ crnaguja
najbolje sam znaš što treba napraviti, ali nemoj ko tisk onomad … može to u svim smjerovima ali mi se čini da je malkice izgledniji put prema gore
dobar nalog na kupnji od 4593 kom
ma to te ja pitam, to je nalog a ne ovi što imaju za 3 komada i fali im 5kn za četvrti.
daj tešku artiljeriju amo..
[thumbsup]
Aj nešto dobro, jutros je bilo na kupnji cca 7000 komada, malo se bid nabildao a ask smanjio
KUPNJE (14.188) – INGR-R-A PRODAJE (69.367) – INGR-R-A
Bid postaje jači kako se cijena smanjuje.
Kad cijena dođe na realnu razinu, bid i ask će biti u ravnoteži [thumbsup]
Aj nešto dobro, jutros je bilo na kupnji cca 7000 komada, malo se bid nabildao a ask smanjio
KUPNJE (14.188) – INGR-R-A PRODAJE (69.367) – INGR-R-A
Biti će to još bolje na strani kupnje [thumbsup]
Pa i HT KUPNJA cca 8000 prodaja 300 000 pa ne vidim baš pad?
Kad se kupuje prava dionica, odmah se lupa po ASK-u
[lol]
Znači kupovnina se i ne mora izjednačiti..
p.s. VLDS-u je mjesecima bila oko 50% naprema 50%
A u stvari što ču vas učiti kad vi pišete po direktivi…reče
Neimar: Ja kolega BigBoss i filija….malo se odao.. [lol]
Samo su ova druga dvojica lucidnija..pozdrav istima…
po tehničkoj je sve pod kontrolom (možda čak i previše), macd se prekrižio, histogram preko nule, potpora unazad godinu dana neprobijena, po svim oscilatorima vrišti up ali nebi bilo prvi put da nas sve zahebu … osobno se kladim na rast ali ima i par crnih scenarija o kojima nebi pa nek svatko sam odluči
U privitku TA ingre za period od zadnja 3 mjeseca.
Promatrajuci graf mogu se uociti tri ciklusa:
1) Ciklus od 26 dana ispod SMA20 od 3.12.2009.-13.01.2010.
2) Ciklus od 11 dana iznad SMA20 ali ispod SMA 50 od 13.-28.01.2010.
3) Ciklus od 18 dana ispod SMA20 u kojem se trenutno nalazimo.
Ako gledamo po ciklusu 1, ovaj nas trenutno 3 ciklus bi onda trebao/mogao potrajati jos nekih 8 dana iliti tamo do kraja slijedeceg tjedna…a sto dalje?!…ako se malo prisjetimo, prosle godine je bas negdje u tom vremenu zapoceo onaj novi rast te bi li se onda i ovaj puta isto moglo ponoviti ili bi nas sada mozda moglo i negativno iznenaditi?!
No ono sto daje nadu je, a i vidljivo je u ciklusu 1 i 3, da postoji znacajni otpor ne probijanju dugorocne linije potpore, no medjutim, postoji i znatan otpor ne probijanju SMA20 linije a koja se je sada vec opasno pocela priblizavati i dugorocnoj liniji potpore. Ono ce uskoro uslijediti je razrjesenje ove situacije ili rastom sa probijanjem SMA20 ili padom sa probojem dugorocne linije otpora. I sto nakon svega reci osim da ce daljnji smjer ove psiho-igre opet ovisiti o tome kako su odlucili veliki igraci. No sve to bi jos moglo ovisiti i o tome kako ce proci i onaj natjecaj za posao-stoljeca u CG.
po tehničkoj je sve pod kontrolom (možda čak i previše), macd se prekrižio, histogram preko nule, potpora unazad godinu dana neprobijena, po svim oscilatorima vrišti up ali nebi bilo prvi put da nas sve zahebu … osobno se kladim na rast ali ima i par crnih scenarija o kojima nebi pa nek svatko sam odluči
Slažem se, toliko dobro izgleda da je sigurno za…b.