Maximum mudro zbori. Situacija je win-win [smiley2]
Nadam se da su navlakači prema dole dovoljno dokupili, a paničari se smirili…Tko je prodao po 35k…magarac je bio…hi..hi..hi
I opet se jednom kolegi (već će se on prepoznati) vidio nalog na (.??k). I opet mu nije prošlo..baš čudno.
Neki ljudi ne uče ništa na temelju ne tako bliske povijesti…[smiley2]
Lipari se na kupnji. Ima ih puno koji bi kupovali, ako prodaja ostane čvrsta i ne popusti moglo bi fino otić prema gore i polupat prodaju pred sam kraj dana.
Nadam se da su navlakači prema dole dovoljno dokupili, a paničari se smirili…Tko je prodao po 35k…magarac je bio…hi..hi..hi I opet se jednom kolegi (već će se on prepoznati) vidio nalog na (.??k). I opet mu nije prošlo..baš čudno. Neki ljudi ne uče ništa na temelju ne tako bliske povijesti…[smiley2]
A onaj tko je nadokupio po 35?
[smiley2]
A onaj tko je nadokupio po 35? [smiley2]
Svaka čast…ja sam svoj broj zaokružio na x4 …spremio lovu za dokapitalizaciju i samo sam ovo mogao lijepo promatrati…[smiley8]
Danas je netko na Ingri kupio u jednoj transakciji 107 komada, ušao sa ca. 4 miliona kuna..[smiley2]
Danas je netko na Ingri kupio u jednoj transakciji 107 komada, ušao sa ca. 4 miliona kuna..[smiley2]
Svarno…taj nezna kaj radi s lovom..kad bu to još debelo palo..po mišljenju nekih “stručnjaka”he..he..he[smiley1]
obje strane napete, nema puno popuštanja
Bumo vidli tko je bolje prošao….[smiley9]
Oni koji nisu htjeli dići ponudu za kupnju ili….
Vezano uz dokapitalizaciju…..jedino što je sigurno da vlasnik 4 dionice ima pravo na 1, vlasnik 8 na 2, vlasnik 12 na 3 itd……vlasnik 5 dionica na 1 (eventualno 2 ukoliko ostane za drugi krug), vlasnik 3 dionice nema zagarantiranu 1 dionicu. Eto, to je informacija koju sam upravo dobio i koja bi morala biti 100% točno.
Vezano uz dokapitalizaciju…..jedino što je sigurno da vlasnik 4 dionice ima pravo na 1, vlasnik 8 na 2, vlasnik 12 na 3 itd……vlasnik 5 dionica na 1 (eventualno 2 ukoliko ostane za drugi krug), vlasnik 3 dionice nema zagarantiranu 1 dionicu. Eto, to je informacija koju sam upravo dobio i koja bi morala biti 100% točno.
vlasnik 5 nikako nema pravo na 2
fenomeno: ” Vezano uz dokapitalizaciju…..jedino što je sigurno da vlasnik 4 dionice ima pravo na 1, vlasnik 8 na 2, vlasnik 12 na 3 itd……vlasnik 5 dionica na 1 (eventualno 2 ukoliko ostane za drugi krug), vlasnik 3 dionice nema zagarantiranu 1 dionicu. Eto, to je informacija koju sam upravo dobio i koja bi morala biti 100% točno. ”
vlasnik 5 nikako nema pravo na 2
Najvjerojatnije, zato sam i napisao da ima pravo na zagarntiranu 1, a 2 eventualno u drugom krugu, ali nikako zagarantirano