Ova vezanost trgovine građevinarima sa situacijom u Crnoj Gori je stvarno nevjerojatna! Kada rastu 5% ingra raste 0,25%, kada krenu padati, ingra i dlkv padnu više i završe u minusu, a oni su odavno već nadoknadili sve minuse. Užas.
Ova vezanost trgovine građevinarima sa situacijom u Crnoj Gori je stvarno nevjerojatna! Kada rastu 5% ingra raste 0,25%, kada krenu padati, ingra i dlkv padnu više i završe u minusu, a oni su odavno već nadoknadili sve minuse. Užas.
a na osnovu čega bi to ingra trebala rasti??
ja ne vidim da pada. gdje je bila u petak tu je i sada. prosjecna u petak 39,97 danas 40,11
znaci jos uvijek u plusu.
a na osnovu čega bi to ingra trebala rasti??
[/quote]
na osnovu statistike,jer dugo nije [lol] ali se ipak vidi da se radi o stabilnoj firmi ako je suditi po cijeni, ni makac od 40 [lol]
ja ne vidim da pada. gdje je bila u petak tu je i sada. prosjecna u petak 39,97 danas 40,11
znaci jos uvijek u plusu.
Ako ne razumiješ što želim reći, žao mi je. Prije mjesec dana je bila preko 43, a sada ne može završiti na 40. To je pad od nešto manje od 8%.
Kakav se ovo junak svako malo pojavljuje na bidu sa 1 kom [undecid]
Također u Alžiru još nije gotovo.
Da stvarno u kojem je to stadiju?
Slabo se piše ovdje zadnjih par dana izgleda da su se svi drukeri preselili na IGH, meni je baš bilo zanimljivo s njima.
Neće valjda Ingra krenuti gore u tišini?
Neće valjda Ingra krenuti gore u tišini?
Prije uz veliki prasak [wink]
Da stvarno u kojem je to stadiju?
[/quote]
To je nažalost u stadiju piši kući propalo. Skoro pa 100 posto… Isto ko svi ingrini potezi u zadnjih 2 godine. Ponekad mi se čini da firmu vode osnovoškolci. Ništa nisu napravili kako valja. Ja ne izlazim jedino iz razloga što sam lud u glavu, iako sam gotovo siguran da će ovo ostati zakopanije od ičega…. [bye] [angry]