INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je, i ja mislim da je to ingrino zemljište, baš kao što je i zemljište od arene bilo ingrino.
Ingra će to raditi vrlo vjerojatno a možda i uloži svoj kapital, te preuzme 25 do 50 posto vlasništva tog arena centra.
Šteta što je burza prestala raditi jer bi počeo sumanuto lupati po asku… [undecid]

…pa zar niste zadovoljni sa današnjim danom???…ja jesam…di0oničarstvo je dugoročno ulaganje, nije kockarnica…
.

i ja sam isto zadovoljan današnjim danom, eto sve se pokreće na našem tržištu!

…naravno, treba malo i počekati a ne odmah u 3-4 mjeseca bi da zarade 20-50%…pa ljudi moji mi smo u krizi, takvo što će doći za 2-3 godine kada će se jahati na valovima i skinuti sigurnih 10-20% pa i više u nekoliko mjeseci…do tada treba raditi pamet i strpljenje…mjere koje se poduzimaju imati će učinka, samo polako, sada je vrijeme akumulacije…pogledajte graf u zadnje 4 godine…da li biste voljeli da za 4 godine opet ide takav graf???…e pa sada se vrše pripreme…da ne bude posle, ehh što nisam kad je ono bilo po…pa tko voli nek izvoli…pozzz…
[/quote]
Filija…?
Kakve 2-3 god..

Sa 100 000 kn za 3 god, oročeno exponencijalno imaš 119 101,60 Kn (19%)ako dogovoriš 6% šta možeš
Ako uzmeš Ht možeš očekivati 133 100kn (33%)..bez povečanja vrijednosti , koja če biti 99%
A…tko danas ima 100 000 kn..da može čekati 2-3 god…uz ovakvu nelikvidnost..i uz ovakav hazard ko što je ova dionica.

Znači 50 % u 6 mjeseci je REALNOST ILI SE IZ Nje izlazi..

Znači za oročenje je rizik minimalan , za ht dividendu blag do umjeren, a za INGR.u visoko rizičan, i ti kažeš 2-3 god???
Pa pretpostavi da si je kupio prije 2-3 god bio bi u kockarnici ko što ti kažeš…

Znači za visoko rizične dionice ko što je ova SVATKO OČEKUUJE BAR 50%

[/quote]

…niste me razumili kolega…pisao sam da se u današnjem vremenu krize ne može očekivati u par mjeseci veliki prinos cca 50 i v iše % u par mjeseci ali za 2-3 godine kada se sve stabilizira i tržište postane kao nekad tada će se moći ovo o čemu vi kažete i do 50% u cca 6 mjeseci sa dobrim ulaganjem, a moći će se i sa INGROM naravno… [thumbsup]…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Je, i ja mislim da je to ingrino zemljište, baš kao što je i zemljište od arene bilo ingrino.
Ingra će to raditi vrlo vjerojatno a možda i uloži svoj kapital, te preuzme 25 do 50 posto vlasništva tog arena centra.
Šteta što je burza prestala raditi jer bi počeo sumanuto lupati po asku… [undecid]

…ali to su znali oni koji su skidali tisućice…no ima i sutra dana…

Skoliko je dignuta cijena preko 40kn. s 5 ili 6 komada??

Evo dok čekate finan. izviješće…sjetite se riječi čelnika….pa če te vidijeti o kakvim je ljudima riječ
Stari članak al se odnosi na 2009 god.
Proučite i grafikon na kraju..projekcija na koju nije mogla utjecati recesija jer se bar donekle baratalo s činjenicama..Pazi ni manje ni više negoo…

Vaš linkhttp://www.poslovni.hr/49421.aspx

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Evo dok čekate finan. izviješće…sjetite se riječi čelnika….pa če te vidijeti o kakvim je ljudima riječ
Proučite i grafikon na kraju..projekcija na koju nije mogla utjecati recesija jer se bar donekle baratalo s činjenicama..Pazi ni manje ni više negoo…

još malo pa će se počet objavljat članci iz devedesetih… bilo bi vrijeme da se napokon izađe s nekom novijom viješću!! [pray]

idući tjedan će bit bolje...

Oppenheim: Ingra će 2009. imati prihod iznad milijarde kuna

Tu projekciju on je dao 2007g i već je ostvario 2008g( 1,2mlrd), u čemu je sad problem?

U Telekomu što daje dividendu. Vidimo se poslje dividende.. [thumbsup]

Dobar, Loš, Zao

http://www.poslovni.hr/140304.aspx
Ima li ovo kakve veze s poslovanjem ingre?

http://www.poslovni.hr/140304.aspx
Ima li ovo kakve veze s poslovanjem ingre?

Da,još u novinama piše(Vjesnik i Poslovni),da bi za 6 g. trebali inkasirati oko 100 milja kuna.Riječ je o konzorciju Intel, Ingra itd. [thumbsup]

Molim drage kolege kojima je u Ingri prošla mladost sva da mi odgovore na pitanje:
1. Imal li Ingra ikakvih vlasničkih prava glede izgradnje Arena shopping centra???
2. Ako nema jel ikada imala i ako je imala što se s tim desilo, jer se sjećam kroz maglu da je tu bilo natezanja, kao ulaze, izlaze, kupi, prodaj, drž, nedaj????

…što je ovo da nema koment. već 2 sata??? zar su svi ušli u Ingru?… [yawn]…

Molim drage kolege kojima je u Ingri prošla mladost sva da mi odgovore na pitanje:
1. Imal li Ingra ikakvih vlasničkih prava glede izgradnje Arena shopping centra???
2. Ako nema jel ikada imala i ako je imala što se s tim desilo, jer se sjećam kroz maglu da je tu bilo natezanja, kao ulaze, izlaze, kupi, prodaj, drž, nedaj????

ko labuđe jezero,samo što je zaleđeno [lol]

New Report

Close