Je si kupio?
Ja se selim u VDKT , i on je bolji , a ovdje se okupilo previše zluradog ološa , da bi bilo dobro.
Da ne povjeruješ očima što se događa , jedan Đuro raste više.
Evo i INGRA počela uvaljivati dok traje da se dobavljači namire. A mogli bi i oni stavljati reklamne panoe uz auto cestu ili prodati Arenu….ili Openheima, Jasnu i ekipu…..kao komercijalne zapise…
Openheim je stari lisac, pripadnik izabranog naroda, bio je vijećnik zagrebačkoj skupštini, predsjednik LIONSA, predsjednik je udruge developera i ko zna čega još.
Okupio je vrhunsku ekipu u upravi i nazoru: Vidošević (HGK), Kostrenčić (novi stari član NO), Protega (trenutno odsutan-Remetinec, ali čovjek je nedužan dok se ne dokaže suprotno), Ivančić (mirovina), dr. Režek, akademik Barbić, Ludvigerica…
Takva ekipa stručnjaka i lobista jednostavno ne zna što znači neuspjeh…
Šteta što taj dream-team izabranog naroda lagano napušta brod……
Ma šalu na stranu, i ja sam fasciniran tom ekipom možda i više od tebe. Ostajem ovdje do kraja.
Ingra će postati posljednje medvjeđe utočište u građevinara.
Bitka na većini ostalih je izgubljena i interesi svih medvjeda moraju biti usmjereni prema ingri.
Tko voli rast, neka se seli na VDKT kao compa . Ja ostajem ovdje do kraja [thumbsup]
Totalna glupost je sad prelazit u druge građevince …..
Tamo su pregrijani oscilatori … [lol]
Ima ona Šantićeva :
Ostajte ovdje!… Sunce tuđeg neba
Neće vas grijat ko što ovo grije
hi hi hi hi ….
Zatvaramo i mi danas preko 41 KN ….[thumbsup]
Ponovno se neopravdano zapostavlja dionicu INGRE s većina građevinara u pozitivnoj blokadi a Ingra samo bijednih + 0,25 % jasan dokaz kako na burzi igra mafija i igra kako hoće.
Moram reći da je puno uzbudljivije dok krene prodaja….kaj nije možda?
[lol]
…kaže jedan kolega koji ima Ingricu:" U koja sam ja goxxx upao!" ali i ti govoriš da je dionica perspektivna i da ima dobro vodstvo, kažem ja. A on kaže: "Nisam mislio na dionicu i firmu"…što mislite na što je mislio???…vidljivo je zar ne, no i to će proći…
Opet mafija ,
A da nije razlog :
– posla – nema
– Fi – nema
– dugova – ima
– koperanata plaćenih dionicama – ima ….
Dosta su vam ove četiri činjenice da shvatite da smo tu gdje smo ….
Dok god se nešto ne promjeni , gore nećemo …i to je sva pamet ….
Već sam jučer napisao – ja sam sa 40% portfelja unutra i to s minusom dobrim ,
ali naravno da mi napamet neide prelazit trenutno u druge papiriće …
Jer se nadam da će se nešto dogodit , stagnacija od 39 – 42 me ne zabrinjava previše ….
Al da ,malo sam ljubomoran sam na druge građevince jer ipak su moji novci u pitanju [undecid]