Ne može ispod 39 kn tu je linija koja je izdržala čak i priče o stečaju iz kolovoza. Tu liniju može slomiti samo neka jaka negativna vijest. Pošto će Ingra u ponejeljak izdati novu tranšu kom. zapisa sve priče o stečaju padaju u vodu.
Ako kupujete oko 40 kn možete biti sigurni da ste kupili na dnu, a cijena će rasti s prvim pozitivnim vijestima.
Gornja linija trokuta predstavlja jednogodišnji otpor i moje mišljenje je ta tu liniju trenutačno može slomiti jedino neki ozbiljniji posao.
Ovo su sada cijene bez rizika, a kakva će biti zarada ove godine na INGR ovisi samo o poslovima koje Oppenhiem dogovori.
Dobro da čitam forum pa sam se sad lijepo edukativno informirao. Od srca ti hvala Antiša!!
Nisam znao da je zadnja linija otpora na 39, već sam mislio da je to 41. Svašta!!
Sad ću pomaknuti svoje naloge na 39 i pridružiti se ostatku ekipe koja tamo brani ingru.
Ipak mislim da si u pravu i da je 41 samo manja prepreka, a pravi otpor je na 39. Tamo je artiljerija.
Vidimo se na uporištu 39, jer ako se ono probije bit će svega!
[/quote]
a kaj je bilo tam na 37-38…. tam su padali neznani junaci v borbi prsa o prsa?
[wink]
[/quote]
E da, tada su me ti neznani junaci dosegli 🙂
PS: Uvijek je dobro po svakoj kunici niže na bidu rasporediti par "sitnih" naloga i nemojte me sutra opet onako brutalno preskakivati s onim vašim "velikima" kao prije tjedan dana … nadam se da će mi bar dva naloga ući u ponderirani prosjek zastašivača …
http://www.jutarnji.hr/ljepotica-s-lanista-posluje-uspjesno–ali-svima-je-teret/525970/
…
Strani fondovi žele kupiti Arenu
Nakon što je Ingra objavila da je Arena Zagreb na prodaju, javilo se nekoliko inozemnih investicijskih fondova koji najozbiljnije namjeravaju kupiti dvoranu. Ingra je nedavno dostavila obavijest Zagrebačkoj burzi u kojoj navodi da je ponuda za kupnju stopostotnog udjela u Laništu d.o.o. istekla 11. prosinca te da su započeti pregovori s ‘nekoliko potencijalnih partnera’.
Iako u Ingri ne žele govoriti o tome, doznajemo da je riječ isključivo o stranim tvrtkama.
Naš izvor kaže da Ingra neće previše razmišljati. U ovom trenutku žele prodati Arenu, iako su svjesni da time neće zaraditi nego izgubiti novac. Svjesni su i da bi im se davanje Arene u zakup u sljedećih 28 godina višestruko isplatilo, no doznajemo da je Ingra uložila 60 posto vlastitog kapitala u Arenu te da nema novca za nove projekte.
stečaj kao kod Đakovštine??? [shocked]
[/quote]
Stečaja ne bi trebalo ovdje biti jer INgra će se za razliku od DKVS uspjeti spasiti. Ovdje je problem što uprava stalno nešto mulja: kupuje i prodaje dionice, plaća dugove dionicama, plaća otpremnine dionicama obećala je za Alžir objaviti rezultate pred 3 mjeseca, obećali su za Arenu objaviti info oko prodaje pa ništa, i još masa drugih najava poslova, a onda šutanja! Pa kako da vjerujem ovakvoj upravi???? [angry]
kohut
http://www.poslovni.hr/138402.aspx
ovdje imamo nervoznog kupca koji nije skupio dovoljno dionica izgleda…..sibaju se clanci pljuvanja ingre na sve strane…IZGLEDA DA NAM SE SPREMA NESTO VELIKO OVDJE [cool] jos samo da stojic objavi svoju analizu …ili haab svoju preporuku….ciljane cjene …. [wink]
Sory kolega ali top 10 demantira te kalkulacije o sakupljačima [undecid]
Zadnji ima samo 86 320 kom iliti u kunama 3,5 milje a Pbz invest, koji je kontrolirao ovu dionicu konstantno izlazi te se spustio ispod 10. mjesta….nek još gazda Opra proda dio i fondovi vam postaju vlasnici a to onda znači… [bye]
ps
ovo nije druk nego čiste činjenice koje su vam svima dostupne na SKDD , samo treba malo znati matematiku i sve postaje jasnije [cool]
30.08.09. | 22:30 golubv | privatna poruka | profil
korisnik od: 17.10.2007.
ocjena poruke
25%
zajednica –
moderatori
dodjoh¨@golubov
ajde reci na kog tipujes,bas me zanima??
Ne tipujem na nikoga precizno,ali gurati glavu u pjesak isto ne obožavam baš.Bilo je poslova,uglavnom za državu,toga više nema toliko i logično je da onda ne treba ni toliko građevinara.Ovi koji su u igri za ceste vani,za njih se ne bojim.Znači krug se smanjuje.Ingra??….Evo možda Ingra,recimo da ja nominiram Ingru.Ugrizli su ruku koja ih je hranila….glup potez,plus sve ostalo…. A nisu ni bili čisti građevinar….developera su glumili i to je crklo…Mavrovo…crklo…od grada će dobivati godinama,jedino ako neće oni najbolje znaju kako to ide kad moraš platiti a ipak ne platiš (čitaj međimurje)…Eto ja kažem I.N.G.R.A. Ima još netko svog konja za trku
Onaj koji daje savjet glupanu sličan je onom koji kuha jelo u razbijenoj posudi”
Ovaj moj post od prošle godine potpisujem i danas…….
kohut
http://www.poslovni.hr/138402.aspx
ovdje imamo nervoznog kupca koji nije skupio dovoljno dionica izgleda…..sibaju se clanci pljuvanja ingre na sve strane…IZGLEDA DA NAM SE SPREMA NESTO VELIKO OVDJE [cool] jos samo da stojic objavi svoju analizu …ili haab svoju preporuku….ciljane cjene …. [wink]
Sory kolega ali top 10 demantira te kalkulacije o sakupljačima [undecid]
Zadnji ima samo 86 320 kom iliti u kunama 3,5 milje a Pbz invest, koji je kontrolirao ovu dionicu konstantno izlazi te se spustio ispod 10. mjesta….nek još gazda Opra proda dio i fondovi vam postaju vlasnici a to onda znači… [bye]
ps
ovo nije druk nego čiste činjenice koje su vam svima dostupne na SKDD , samo treba malo znati matematiku i sve postaje jasnije [cool]
[/quote]
…a jadna ti je matematika…da znaš da je 10 PBZ skrbnik od prebačenih na SKDD onda bi znao i više…ovako si se samo osramotio…ili koristiš to za drukkkkkkk…
http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-crobex-u-sijecnju-porastao-9%2c95%25,67284.html
Uvjerljivo najgori građevinar u siječnju …. konkurenti + 10% , mi uprazno …
Nije niti čudo da smo tu gdje jesmo … pa mi posla nemamo ništa …
Pa INGRa je najmanje bila vezana za poslove u RH , i rad vani je trebala biti referenca
koja će nas dignut (za razliku od drugih naših građevinara ) a ne ovo …
Po ovim cijenama tri MF iz top 10 imaju cca 13 % ili cca 39 miliona kn …
Tako da mislim da od njih netreba očekivat pomoć …
Zna li tko : Koliki je uopće sveukupan dug za ARENU?
Digitel, HRT i Ingra – novi ‘gazde’ Arene Zagreb
http://danas.net.hr/novac/page/2010/02/01/0141006.html?pos=n1
kolega filija, ja ne znam da li je taj PBZ skrbnički od PBZ-investora ili je to netko drugi, a to ne znate niti vi, nego samo nagađate.
Ono, na što sam htio ukazati sam i istaknuo, a to je je da Zadnji ima samo 86 320 kom iliti u kunama 3,5 milje te da su nekakve špekulacije o akumulaciji zamazivanje očiju dok vam igrači uvaljuju.
Pa zadnji vam nema niti 500 000 eura u dionicama koliko košta oko 250m2 Ingrinog stambenog prostora [shocked]
Meni moja matematika tu puno govori a daj ti sada pokaži svoju matematiku da za mj. dana usporedimo čija je jadnija.
kolega filija, ja ne znam da li je taj PBZ skrbnički od PBZ-investora ili je to netko drugi, a to ne znate niti vi, nego samo nagađate.
Ono, na što sam htio ukazati sam i istaknuo, a to je je da Zadnji ima samo 86 320 kom iliti u kunama 3,5 milje te da su nekakve špekulacije o akumulaciji zamazivanje očiju dok vam igrači uvaljuju.
Pa zadnji vam nema niti 500 000 eura u dionicama koliko košta oko 250m2 Ingrinog stambenog prostora [shocked]
Meni moja matematika tu puno govori a daj ti sada pokaži svoju matematiku da za mj. dana usporedimo čija je jadnija.
To znaju svi da je to PBZ Investor , osim drukera kada im tako odgovara.
POUZDANO , POTVRĐENO , PROVJERENO , PRVA RUKA (OSOBNO)
Radi se o malim dioničarima na skrbničkom računu PBZ-a kojima je ponuđeno da zbog manjih troškova migriraju svoje dionice na osnovni račun u SKDD. Počelo je 18.12.2009. i traje još postupni prijelaz .