INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne može ispod 39 kn tu je linija koja je izdržala čak i priče o stečaju iz kolovoza. Tu liniju može slomiti samo neka jaka negativna vijest. Pošto će Ingra u ponejeljak izdati novu tranšu kom. zapisa sve priče o stečaju padaju u vodu.
Ako kupujete oko 40 kn možete biti sigurni da ste kupili na dnu, a cijena će rasti s prvim pozitivnim vijestima.
Gornja linija trokuta predstavlja jednogodišnji otpor i moje mišljenje je ta tu liniju trenutačno može slomiti jedino neki ozbiljniji posao.
Ovo su sada cijene bez rizika, a kakva će biti zarada ove godine na INGR ovisi samo o poslovima koje Oppenhiem dogovori.

Dobro da čitam forum pa sam se sad lijepo edukativno informirao. Od srca ti hvala Antiša!!
Nisam znao da je zadnja linija otpora na 39, već sam mislio da je to 41. Svašta!!
Sad ću pomaknuti svoje naloge na 39 i pridružiti se ostatku ekipe koja tamo brani ingru.
Ipak mislim da si u pravu i da je 41 samo manja prepreka, a pravi otpor je na 39. Tamo je artiljerija.
Vidimo se na uporištu 39, jer ako se ono probije bit će svega!

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/arena-zagreb-ingra-zbog-smijesno-male-ponude-odustala-od-prodaje,67123.html

A,šta si ti prespavao petak
jel bi to mozda trebalo sutra utjecat
na cijenu dionice?
[/quote]
Nažalost da! Preko vikenda su se donosile odluke, u petak je bilo prerano.

Ne može ispod 39 kn tu je linija koja je izdržala čak i priče o stečaju iz kolovoza. Tu liniju može slomiti samo neka jaka negativna vijest. Pošto će Ingra u ponejeljak izdati novu tranšu kom. zapisa sve priče o stečaju padaju u vodu.
Ako kupujete oko 40 kn možete biti sigurni da ste kupili na dnu, a cijena će rasti s prvim pozitivnim vijestima.
Gornja linija trokuta predstavlja jednogodišnji otpor i moje mišljenje je ta tu liniju trenutačno može slomiti jedino neki ozbiljniji posao.
Ovo su sada cijene bez rizika, a kakva će biti zarada ove godine na INGR ovisi samo o poslovima koje Oppenhiem dogovori.

Dobro da čitam forum pa sam se sad lijepo edukativno informirao. Od srca ti hvala Antiša!!
Nisam znao da je zadnja linija otpora na 39, već sam mislio da je to 41. Svašta!!
Sad ću pomaknuti svoje naloge na 39 i pridružiti se ostatku ekipe koja tamo brani ingru.
Ipak mislim da si u pravu i da je 41 samo manja prepreka, a pravi otpor je na 39. Tamo je artiljerija.
[/quote]

a kaj je bilo tam na 37-38…. tam su padali neznani junaci v borbi prsa o prsa?
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Ja sam mislio da si ti već 99% u dionicama Ingre. Šta sad ima veze 39, 41 kn nećemo sitničariti.
Meni je najbitnije što je Oppenhiem ponovno dobio na povjerenje 250 mil kn, pa to ne može ni Jure Radić.

Očito je opet druk na iskrcavačinu u tijeku. Arena nije prodaja, upečatljiva vijest.
Koliko nisko može INGRA? Ostaje vidjeti sutra!
Dokup ili prodaja, sad je pravo pitanje.

Kud će INGRA?
Očito će i dalje plesati neko vrijeme između 38 i 44

[/quote]
[/quote]
Koliko se sjećam ta vijest je objavljena
u petak prije podne,a budi siguran
da bi cijena pala već u srijedu pošto
(i sam znaš)su veliki igrači uvijek par
dana ispred nas,tako da je moje mišljenje
ništa od pada sutra,raspon cijene od 40-41,70.

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/arena-zagreb-ingra-zbog-smijesno-male-ponude-odustala-od-prodaje,67123.html

A,šta si ti prespavao petak
jel bi to mozda trebalo sutra utjecat
na cijenu dionice?
[/quote]
[/quote]

Vaš link

kohut
http://www.poslovni.hr/138402.aspx
ovdje imamo nervoznog kupca koji nije skupio dovoljno dionica izgleda…..sibaju se clanci pljuvanja ingre na sve strane…IZGLEDA DA NAM SE SPREMA NESTO VELIKO OVDJE [cool] jos samo da stojic objavi svoju analizu …ili haab svoju preporuku….ciljane cjene …. [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

…..aa što sam se nasmijao nekima od zadnjih komentara…ovo treba remjestiti u najduhovitije…ma sutra idemo UP…u 10:00bi moglo biti pokušaja za rušenje i još jedno dobro ukrcavanje, no nakon toga idemo na veće kote…pozz svim iskrenim Ingrašima…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…IZGLEDA DA NAM SE SPREMA NESTO VELIKO OVDJE ….

stečaj kao kod Đakovštine??? [shocked]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

kohut
http://www.poslovni.hr/138402.aspx
ovdje imamo nervoznog kupca koji nije skupio dovoljno dionica izgleda…..sibaju se clanci pljuvanja ingre na sve strane…IZGLEDA DA NAM SE SPREMA NESTO VELIKO OVDJE [cool] jos samo da stojic objavi svoju analizu …ili haab svoju preporuku….ciljane cjene …. [wink]

…pa već mjesecima je jasno kuda sve to vodi…zar bi bi bila tolika likvidnost svaki dan da je dionica preskupa…znao sam da će je držati na ovoj razini ali mislio sam oko 2 mjeseca, no vidjeli su povoljnu klimu pa su nastavili i dalje…ima ih i ovdje među forumašima …no to je njihovo potpuno pravo, iako je "malo" licemjerno…pozz svim iskrenim Ingrašima…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close