INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nešto mi je INGRA postala komunikativna sa ZSE zadnjih dana , izgleda mi kao neko zagrijavanje faksa za pravo dopisivanje uskoro. Najgori je vikend u kešu na ovoj razini tržišta , a istinske vijesti osvanu u inozemnim medijima iznenada , najčešće nedjeljom.
A izgleda da stižu i nova knjiženja prihoda !

slobodno ih uknjiži,samo nemoj pogriješiti stranu

Evo i ingra odgodila objavu FI Q4!

http://www.zse.hr/default.aspx?id=28773

Ovo danas mi se cini kao kolektivno j*e burze i ulagača od strane Uprava izlistanih dionica na ZSE!
Al će biti šminkanja na sve strane!

[lol] [lol] [lol]

Ingra nije jedina. Bitno da su odgodile i sve Todorićeve firme. Obavijesti izgledaju identično.

Da Ingra ima velikih problema s likvidnošću – to je svima jasno! No, zar nisu rijetke tvrtke u RH koje ne muče isti ti problemi?
Stalno neki sarlatani koji svaki tjedan mjenjaju nick pozivaju stečaj. Uz HT i ADRIS postoji li firma u RH za koju bi stavili glavu na panj da neće u stečaj?
Treće! Pitanje smanjenja broja zaposlenih. Ovo pitanje se na ovom topicu vrti u zadnjih 500 stranica, a samo pokazuje da oni koji pišu o tome nemaju pojma, odnosno da su u ovu dionicu ušli na cca 300kn (prije S.S. 45k kn) samo zato što im se "činilo da je ona dobra jer vidi je ona na 45 tisuća, a neki Dalekovod na samo 1200kn! Isti ti, sada (kad su prodali s debelim gubitkom i sada navlače na još niže razine kako bi pokušali spasiti što se spasiti da) u otpuštanju vide velike probleme!
Kad jedna Podravka otpusti 300 radnika – to je problem, ali kad npr. jedan HT otpusti 300 radnika to nije problem vec cak pozeljno za dionicare, odnosno budući profit tvtke (manji troškovi rada koje će ubuduće odrađivati tehnologija). INGRa nije građevinar, stoga ni broj otpuštanja xy lopatara ne treba smatrati kao problem u nedostatku sklapanja novih poslova jer će se do nekih novih radova uštedjeti na troškovima rada. Kad se sklope novi postlovi i lopatari će ponovno u Ingru! Tko nije skužio, nikada ni neće, tko misli da može skužili, ali ne hvata još uvijek konce u knjižnicu i- Buffet, Kiyosaki…

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Novosti…

Vaš link

Piše izvještaj za 4q-2009 če kasniti, jer su "ZNAČAJNA KNJIŽENJA U TIJEKU"
Šta je to sad bilo značajno u 4q /09 da neznamo?
Pročitajte

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Jedno je sigurno, ova dionica će mnogima odnijeti živce

Takvih nam treba čim više [wink]
Kupuju po 43 prodaju po 41 … a ući će ponovno na 45

bas sam to juce pisao nekom , iz iskustva , strpljiv spasen , samo cete se zacuditi za par mjeseci, a i poneki ce lupati glavom o zid

Malo statistike za protekli tjedan (25.-29.01.2010):
——————————————————————————————–
Nadnevak PR cijena Raspon cijene trgovanja Ostvaren promet
29.01. 41,35 Kn 0,82 Kn 707.974 Kn
28.01. 42,33 Kn 1,40 Kn 1.999.633 Kn
27.01. 42,41 Kn 1,50 Kn 1.582.993 kn
26.01. 41,98 Kn 0,95 Kn 696.954 Kn
25.01. 41,64 Kn 1,36 Kn 921.972 Kn
Prosjecno: 41,94 Kn 1,20 Kn 1.181.905 Kn

Po ovome gore ocito se radi o kontroliranom drzanju iliti manipuriranju cijenom.
Uzimajuci u obzir danasnji negativni sentiment uopce i ne odstupamo nesto od
prosjeka ostvarenih u proteklom tjednu a i u nesto duzem razdoblju.
Kako je vidljivo da je na forumu zadnjih dana, a specijalno danas, zavladao neki
negativni sentiment postavlja se pitanje: Ima li netko od forumasa da je i danas
kupovao? Gledajuci napravljeni promet i s jos ovako negativnim sentimentom i u
jos ovako malom rasponu cijene ocito je onda da je netko drugi kupovao? Tko?

Optimist - loše informirani pesimist

Po ovome gore ocito se radi o kontroliranom drzanju iliti manipuriranju cijenom.

Klasika.

Ma ne trebaju ingri uopće zaposlenici, evo gledam kako atlas nekretnine imaju 3 zaposlena pa si mislim zašto ne bi ingra isto tako ostavila samo Openhaima, Ludvigericu i Kostrenčića. Može li bolje?

I tebe četvrtoga za zajebanciju-zanimanje: dvorska luda , a može i za trešetu.
E ali ne mogu dvojica sa istim imenom naš Operenhajme , tako da ćeš na biro do daljnjega.

pravi igraci zapravo i nisu na ovom forumu,a mi mozemo pisati kako kome pase ,bit ce kako tata kaze

Netko je dobro zapazio da je ingra navela kako su značajna knjiženja u tijeku.
Siguran sam da je to Oppehaimova poruka za nas male dijoničare između redaka, pa tko je skuži zaradit će, a tko ne kuži neka proda [bye]
Ja stalno dokupljujem i 99% sam u dionicama ingre. Naravno u minusu.

Klasika.
[/quote]
Iliti ping-pong metoda…kada cijena pocinje rasti postavi se veci nalog na prodaji koji odbija cijenu na nize do razine gdje se postavlja veci nalog na kupnji koji sada dize cijenu do razine gdje se postavlja…i tako u krug. Ovo je moguce izvoditi samo tamo gdje i nema nekih drugih velikih i ozbiljnih igraca koji ce biti u stanju razj..at im ovu igru…a to je izgleda slucaj mozda bas ovdje.

Optimist - loše informirani pesimist

Evo i ingra odgodila objavu FI Q4!

http://www.zse.hr/default.aspx?id=28773

Ovo danas mi se cini kao kolektivno j*e burze i ulagača od strane Uprava izlistanih dionica na ZSE!
Al će biti šminkanja na sve strane!

[lol] [lol] [lol]

posebno kod građevinara-ove odgode obijave FI-2009 se šire poput epidemije-ili su se nadali da će doći do prodaje-a kako vidimo ništa od toga…jako dobro za cijenu dionica-lijepo sam rekao da ide 35-36 kn…

New Report

Close