Eto vidite, sve je ovo manipulacija medija i njihovih stranih vlasnika koji žele jeftino kupiti naše kvalitetne dijonice ingre. Netko tako jako želi dokupiti jeftine ingre da je spao na manipuliranje medijima. Sve je to velika bjelosvjetska urota laži s ciljem kupnje po 41, stoga me ovo me potiče da radim dokup i samo dokup! [wink]
Neovisno o šteti da li je ili nije, nakon 2005. godine i nagle ekspanzije tzv. internet portala, tržište kapitala, tj. izvor informacija postaje uglavnom sprdačina, odnosno pisanje budalaština, od onog klauna sa seebiza pa prema naprijed naši.
Nemojte prodavati kvalitetne i podcijenjene dionice ingre. To stranci sa wall streeta i domaći izdajnici žele jeftino kupiti našu djedovinu. Zato ne paničarite, jer ću ja svojim nalozima ublažiti pad! [thumbsup]
Jeso to možda ovi:
INGR-R-A 41,40 40 1.656,00 29.1.2010 13:29:10
INGR-R-A 41,44 37 1.533,28 29.1.2010 13:29:10
INGR-R-A 41,45 88 3.647,60 29.1.2010 13:29:10
INGR-R-A 41,40 60 2.484,00 29.1.2010 13:28:18
INGR-R-A 41,40 20 828,00 29.1.2010 13:16:07
INGR-R-A 41,30 134 5.534,20 29.1.2010 12:57:37
INGR-R-A 41,16 6 246,96 29.1.2010 12:57:37
INGR-R-A 41,40 50 2.070,00 29.1.2010 12:42:47
INGR-R-A 41,39 150 6.208,50 29.1.2010 12:36:03
INGR-R-A 41,25 50 2.062,50 29.1.2010 12:00:29
uuuh…jesu Vam nalozi… ko tombola.
[wink]
Bravo Ingra , tuži bandu , pa kad jednom plate , razmišljat će cijelu noć da bi napisali jednu rečenicu.
Bravo Ingra , tuži bandu , pa kad jednom plate , razmišljat će cijelu noć da bi napisali jednu rečenicu.
dajte me najte, pa to vam oni imaju u podnožju dokumenta ko klauzulu.
Isto to je bilo napisano kad je bil fljas nakog egzibicije zvane "kooperanti"
[wink]
Ukratko, moguć bankrot
Što je danas edigs tržio(jesi li pogledao bilancu IGH-u)
-ingr
-atpl
-ina
+igh
Ingra je još sredinom prosinca objavila kako je započela pregovore s nekoliko potencijalnih partnera za kupnju udjela u Lanište d.o.o., vlasnikom Arene Zagreb. Ponude za Arenu trebale su se podnijeti do 11. prosinca u 12 sati. Nikakve informacije nakon toga nisu objavljene, pa se postavlja pitanje o kakvom se izvještavanju burze radi ili se možda pregovori mogu nastaviti – unedogled!?
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-ne-odustajemo-od-prodaje-arene,67161.html
A to si zakljucio na osnovi……. čega?
[/quote]
Ako pogledaš nekoliko zadnjih izvješća Ingre, vidjet ćeš da su obveze + dugovanja pokrivene dugoročnim i kratkoročnim potraživanjima. Problem koji se događa ingri je što ima veći udio kratkoročnih obveza u odnosu na kratkoročna potraživanja. Prevedeno, to znači da imaju problema s cash flow-om. Taj se (negativni) omjer smanjuje iz izvješća u izvješće (doduše, smanjuju se i prihodi no to je očekivano). S druge strane, Ingra je uspješno servisirala sve obveze.
Mislim da Ingra može bez problema dići dodatni kredit jer može koristiti Arenu kao kolateral. Drugo je pitanje po kojim uvjetima. Mislim da je pravi problem za Ingru kako najpovoljnije refinancirati obveznice koje dolaze na naplatu (jer im dolaze na naplatu ove i iduće godine veliki iznosi), i sad treba vidjeti da li će dizati kredit, izdavati obveznice ili nešto treće.
Realno problem Ingre je što je digla kredite/obveznice na srednji rok (5 godina, ako se ne varam), a novci će dolaziti 28 godina. Za sada uspješno plivaju.
[/quote]
dodatni kredit? bolje bi bilo otpuštanje tranše komercijalnih zapisa zbog čega vjerojatno i žele prodati Arenu ili barem naći suvlasnika
i tako ZG indoors idalje u oronulom domu sportova…
Ingra je još sredinom prosinca objavila kako je započela pregovore s nekoliko potencijalnih partnera za kupnju udjela u Lanište d.o.o., vlasnikom Arene Zagreb. Ponude za Arenu trebale su se podnijeti do 11. prosinca u 12 sati. Nikakve informacije nakon toga nisu objavljene, pa se postavlja pitanje o kakvom se izvještavanju burze radi ili se možda pregovori mogu nastaviti – unedogled!?
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-ne-odustajemo-od-prodaje-arene,67161.html
Razvidno je da su ovi koji su tobože prenijeli vijest , stvarni autori napisa , a plasirali su to preko t-portala da zametu tragove odgovornosti i svoje upletenosti u vrlo prljavu igru.
a zašto nisu bolje pogurali Milana da bude predsjednik,pa on bi im to kupio,e sad neka probaju sa Josipovićem za koncertnu dvoranu Vatroslav Ingrinski