INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poštovani kolega, danas nema velikih trgovaca, a ja sam prodao zadnjih 1500 na otvaranju.
ne znam da li vam treba crtati ili nešto drugo da shvatite da je sudbina Ingre neizvjesna, večina štakora je napustila tonuči brod , otpuštena je cijela operativa, za Arenu ne mogu dobiti ništa, novih poslova nema a Ingra se još zadužije za novih 250milja [huh]

mislim da je uslijed ovih okolnosti cijena od 40+kn neodrživa [bye]

misliš?
ja baš mislim da ti planiraš kupiti jeftinije.

[/quote]

možda kupim, ali to će vjerojatno biti na bitno nižim razinama i to tek kada mi špijuni daju buy signal, do tada promatram energetske.

…što se više zadužuješ imaš veće šanse za opstanak na tržištu-pogledaj Todorića!
glede broda koji tone vidi se upravo suprotno, o Ingri ipak netko brine!U oluji ima sranja,ali se ne iskače u more samo tako …
Openhaim se dosad dokazao kao dobar kapetan,a iz ove oluje očekujem da će izaći još snažniji [thumbsup]

mojne me sa Todorićem, taj radi veči promet od Rohatinskog, a u oluji brodovi i tonu a i kapetani sa njima

…poštovani kolega nisam mislio na današnji dan već na zadnjih 3 mjeseca…a ovo o stanju u firmi i nije tako kako vi pišete…ipak se prvo malo upoznajte sa činjenicama pa pružite valjane dokaze kada nešto tako pišete…

poštovani kolega, ne 3 mj. nego punih 6 mj. od kada su kompenzirali dugove sa podizvođačima vas filaju sa dionicama i trezor i članovi uprave a stanje u firmi je inaće idilično, kao na Haitiju

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Ukratko, moguć bankrot

Odličan post kolega Smart, vidi se da je uložen trud što je rijetkost!!! [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

indigoman | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil
korisnik od: 24.11.2006.
[Korisnik je offline] [Korisnik sa dugotrajnim iskustvom] [Korisnik je ocijenjen lošije od 60% aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke

zajednica

moderatori
zašto ova dionica ima toliku pozornost
po mome to je smeće
od 9.3.2009 mnoge su porasle puno,samo je ona tu gdje je
dajte pišite o ono šta ima budućnost
prijavi moderatoru | citiraj | odgovori
moja ocjena poruke:
0%
29.01.10. | 12:49

S400 | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil
korisnik od: 04.09.2008.
[Korisnik je online] [Korisnik s iskustvom] [Iznimno popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 40% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke

zajednica

moderatori
Ingra je bila perjanica naše burze do prije nekoliko godina, pa i sam ugovor od 7,5 mil eura godišnje za najam Arene mi se ne čini loš, pa to je 54 milijuna kuna godišnje. Nije mi jasno kao su došli u ovu situaciju, nešto tu smrdi.

…da vama dvojici nije slučajno puknuo živac pa ste prodali-čim ovako pišete…
…pa danas je sve crveno zar bi mi trebali biti na 3% zelenila…polako ljudi polako…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ukratko, moguć bankrot

…bankrot države moguć… jer je sve po principu žita iz Đakovačkih silosa…ali…ima i ali…buš videl kaj je to ali… [lol] …

po mome to je smeće

I opet iz dana u dan pisete na ovoj temi.Recite VI nama zasto joj pridajete toliku pozornost?

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Nemojte prodavati kvalitetne i podcijenjene dionice ingre. To stranci sa wall streeta i domaći izdajnici žele jeftino kupiti našu djedovinu. Zato ne paničarite, jer ću ja svojim nalozima ublažiti pad! [thumbsup]

Izgleda da baš i nečemo propasti,usput stanovi u dvorima Lapad s morske strane su svi prodani još su na čekanju ovi uz cestu tako da…

Hm, vidim da nemaš pojma o čemu pišeš!? Niti jedan stan u Dubrovniku nije prodan, već su određeni broj stanova kompezirali sa partnerima, a radi se o samo 8 stanova od ukupno 62. Veličina stanova je totalno neprimjerena Dubrovačkom tržištu i kreće se od 88, pa sve do 160 m2. Cijena, prava sitnica i kreće se od 480.000 do čak 650.000 eura. Vidi, danas u ovom trenutnku i u slijedećih desetak godina, neće biti budala koji će toliko platiti stan u Dubrovniku. Nije Dubrovnik Hrvatska metropola, pa će određeni dio grada imati elitne cijene. Određene građevine sigurno će postizati bolje cijene od prosjeka, ali toga u Dubrovniku skoro i da nema, možda eventualno Lozica i tamošnje vile ili 2-3 kuće u samom gradu. Sve ostalo je 0, od infrastrukture do ponude za normalan život, pa samim tim i cijene nekretnina će uskoro formirati novo dno, a kriza će dobro opariti ulagaće po prstima, posebno one koji su hlapljivo plaćali kvadrat po 4000 eura, računajući na zaradu! Moje mišljenje što se tiče dvora Lapad je da se cijene moraju korigirati 50% kako bi eventualno mogli pronaći zainteresirane kupce, inače!? Kako vidim u Ingri kažu da jedino Dvori Lapad imaju zatvorenu financijsku konstrukciju od 55 miliona eura. Dio toga će kod prodaje morati otići u vjetar, htjeli oni ili ne, kao i kod Arene, u što smo se uvjerili kod neuspjelog pokušaja prodaje po troškovnoj cijeni!

E sad, što se tiče cijene dionice Ingre na burzi. Da ne mislite da mojim postom drukam pad, nisam preveliki pesimist i mislim da je većina što se trenutno događa u Ingri, nelikvidnost, prezaduženost već debelo uračunata u trenutnu cijenu. Ipak je ovo prag cijene na kojoj se nalazila i u 3 mjesecu 2009, kada je Crobex bio na 1200-1300 bodova. Velika koncentracija fondova, koji su uzaludno bacali novac po najvećim razinama, vjerojatno garantira neku stabilnost na ovim razinama, a manje oscilacije su svakako moguće. Mislim da svaki slijedeći dobar potez uprave ili dobar ugovor može donijeti pozitivni pomak, a negativne vijesti kao ove, ionako ne spuštaju previše vrijednost, u što smo uvjereni proteklih dana.
[/quote]
stotka [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

po mome to je smeće

I opet iz dana u dan pisete na ovoj temi.Recite VI nama zasto joj pridajete toliku pozornost?
[/quote]

…mudri i vrijedni zarađuju i na smeću… on očito nneće…[thumbsup]…

U privitku TA sa jos nekim "nepravilnim crticama"…malo za razmisljanje. Uocite linju SMA20 (plava)od proslog puta kada je presla iznad linije SMA50 (zuta) sto se je tada dogodilo…analogija?

Optimist - loše informirani pesimist

Ingra je bila perjanica naše burze do prije nekoliko godina, pa i sam ugovor od 7,5 mil eura godišnje za najam Arene mi se ne čini loš, pa to je 54 milijuna kuna godišnje. Nije mi jasno kao su došli u ovu situaciju, nešto tu smrdi.

Većina ove love za najam arene ide u otplatu kredita. Ako su rekli da idu u restrukturiranje kratkoročnih obveza u dugoročne zašto da im ne vjerujemo. Mislim da se radi samo o likvidnosti za buduće poslove. Što se tiče otpuštanja 10 radnika, to su vjerojatno oni koji imaju uvjete za mirovinu. Na njihova će mjesta doći mlađi i time i manje plaćeni radnici. U gotovo svim firmama je prestalo uzimanje novih radnika, a masovno se oni s uvjetima odlučuju za odlazak, zato što su naprosto takva vremena. Radi se o firmama koje su u ovoj krizi gotovo netaknute, dapaće i zarađuju.

Ingra demantira natpise na seebiz-u i t-potralu..
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/gNAETgYsssSFPdMIwLwWrA==.pdf

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close