INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na drugom forumu se diskutira malo vise o predstojecoj dokapitalizaciji. Uglavnom, teza je da sa samo 1 dionicom ne mozes biti siguran da ces moci upisati jos jednu, jer izdanje novih ne ide u omjeru 1:1, pa nije sigurno da ce biti dovoljno. Sto mislite o tome? Ja sam pogledao na CROSEC-u u izvjescu pise da je krajem 1. kvartala bilo ukupno 475 dionicara. Ako se to nije puno mijenjalo, onda bi moglo ostati dovoljno, buduci da je tesko vjerovati da ce ovi s jako puno dionica upisati maksimum, a uvijek se nadje i netko tko ne zeli. Jos se postavlja pitanje cijene po kojoj ce se moci upisati nove dionice. Na koja tri mjeseca se odnosi prosjecna cijena iz poziva na skupstinu? Molim za misljenja. Kolega Plavi, vi ste obicno dobro informirani…

Ma biti će uskoro pojašnjenje i sve će biti jasno.
Uglavnom biti će dobro, mislim da će se sa jednom dionicom ostvariti pravo kupnje jedne dioince.
Nemaju veze tri mjeseca, oni će samo služiti kao orijentir, ICF će odrediti cijenu dionice u ponudi / odnosno dati prijedlog, koji će vjerovatno biti usvojen.
DObro je kako god okrenuli.
Ovo što kaže kolega Oluja , da biti će najjeftiniji građevinar, sa ujedno najvećim povečanjem ugovorenih poslova od svih ostalih građevinara.
I naravno ono što nitko ne spominje, činjenica da će ući fondovi što mirovinski , što investicijski, znaći njima će to biti početna cijena ulaza u dionicu ( većini ne i svima , neki su već unutra kao npr. PBZ koji je već u top 10, Ilirika , ICF Šveđani itd.

Inaće, trenutno dosta daleko od top 10 Vam je i obožavani ( djelu forumaša ) , Marijan Filipović , pitanje je dokle će on ulaziti.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

krenulo je prema dolje.koliko bi trebala vrijediti cijena dionice nakon dokapitalizacije na ovim razinama kojim je sada?

Ja sam se zabrinul za naše portfelje tek kad sam videl da i Ingra pada. Do sad sam mislil da je to nemogoče.

Ja se još ne brinem….[smiley1]

Dođite i hurdite....

ja sam se nadao da cemo ju vidjeti na 50k prije ljeta ali izgleda nista od toga

da li zna netko sta je s tvornicom biodizela.kako to stoji?

Ne prije ljeta tj..skupštine i dokapitalizacije…A onda se budemo veselili….[smiley2]

ingra:

Ne prije ljeta tj..skupštine i dokapitalizacije…A onda se budemo veselili….[smiley2]

Ima li netko link na odluku o dokapitalizaciji? Ne uspjevam to naći. Please. Fala.

What we've got here is a failure to communicate...

ja prodo i vraćam se na vrijeme! [smiley2]

ksafaric:

ingra:

Ima li netko link na odluku o dokapitalizaciji? Ne uspjevam to naći. Please. Fala.

http://www.zse.hr link na Ingru – novosti o Ingri

http://www.zse.hr/novosti/453-07-INGRA_poziv_glavna_skupstina.pdf

SKORa-M-A[color=blue][/color]

rellik:

ksafaric:

ingra:

http://www.zse.hr link na Ingru – novosti o Ingri

Hvala. Nađoh.

What we've got here is a failure to communicate...

New Report

Close