INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U privitku danasnji TA graf. Da se ovdje ipak nesto sprema ukazuje i ova nastala divergencija izmedju Stochastic oscillatora te RSI indexa…samo izgleda da to nekima jos nije potpuno jasno.

Meni je sasvim jasno da se sprema rast. Ako tebi nije prodaj [bye]
Sad je važno ostati čvrste ruke i ne prodati fond menađerima.
Moramo im poslati poruku sa ovog mjesta da nikada neće dobiti naše dijonice!!

U privitku danasnji TA graf. Da se ovdje ipak nesto sprema ukazuje i ova nastala divergencija izmedju Stochastic oscillatora te RSI indexa…samo izgleda da to nekima jos nije potpuno jasno.

1. Meni je sasvim jasno da se sprema rast. Ako tebi nije prodaj [bye]
2. Sad je važno ostati čvrste ruke i ne prodati fond menađerima.
3. Moramo im poslati poruku sa ovog mjesta da nikada neće dobiti naše dijonice!!
[/quote]

1. Ja se divim Vašem optimizmu….rečite mi, kaj to stavljate v juhu pa da i meni bude tak
2. Vi još uvijek pričate o trgovanju…?
3. Evo nešto za Vas …. http://www.youtube.com/watch?v=vQePhM37aDk
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

evo sutra je u poz. blokadi

[/quote]

[/quote]
Ne pada mi na pamet…no nisi li se ti ono hvalio prije nekoliko dana da si sve svoje rasprodao? Pa otkud sada ovaj nagli preokret u razmisljanju?

Optimist - loše informirani pesimist

Ne pada mi na pamet…no nisi li se ti ono hvalio prije nekoliko dana da si sve svoje rasprodao? Pa otkud sada ovaj nagli preokret u razmisljanju?

Zbog novih poslovnih uspjeha ingre u rekonstrukciji, te otpuštanju dionica i radnika.
Taj uteg je predugo držao ovu dionicu na niskim granama a sad je vrijeme za uspon na 60, odnosno 300kn. Osim toga vi isto tako mijenjate mišljenje svako malo s tim analizama i tumačite ih ovisno o tome jeste li u cashu ili dionicama.
Ulažite i dalje u najpodcijenjenije a kvalitetne dionice ingre, kupujte ingrine stanove i educirajte se.
To je ključ uspjeha i razlog zašto ne želim raditi stop loss nego trpiti gubitke.
Ovim putem pozivam sve one pozitivce kojih je inače velik broj na ovoj temi da mi se pridruže u obrani ingre od ovih nekoliko medvjeda, ne mogu sam protiv njih. Niste valjda promijenili tabor? [cry]

duhovit si, što jest jest [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

U privitku je prilozen novi revidirani TA graf ingre. Jedna mala napomena: na grafu dobro uocite onu zutu liniju…e da, bas tu s oznakom 50, jer kada jednom probijemo tu liniju…odeee visookooo

Optimist - loše informirani pesimist

Bravo. Evo ti stotica od mene. Ako se tvoja prognoza ipak ne ostvari mogli bi mi forumaši zajedničkim snagama formirati jedan veliki nalog na kupnji kao kineski zid koji štiti ingru od daljnjih oscilacija.
Nazovimo to antirecesijskom mjerom! Tko je za? [huh]

Zbog novih poslovnih uspjeha ingre u rekonstrukciji, te otpuštanju dionica i radnika.
Taj uteg je predugo držao ovu dionicu na niskim granama a sad je vrijeme za uspon na 60, odnosno 300kn. Osim toga vi isto tako mijenjate mišljenje svako malo s tim analizama i tumačite ih ovisno o tome jeste li u cashu ili dionicama.
Ulažite i dalje u najpodcijenjenije a kvalitetne dionice ingre, kupujte ingrine stanove i educirajte se.
To je ključ uspjeha i razlog zašto ne želim raditi stop loss nego trpiti gubitke.
Ovim putem pozivam sve one pozitivce kojih je inače velik broj na ovoj temi da mi se pridruže u obrani ingre od ovih nekoliko medvjeda, ne mogu sam protiv njih. Niste valjda promijenili tabor? [cry]
[/quote]
štovani kolega vi ste vidim emotivno vezani za Ingru-to je dobro -jako lijepo
samo čuvajte bid-možda ponovno naleti nekih 75 000 tisuća po bidu -jer izgleda da im je likvidnost keša na računu na visokoj razini ako moraju radi zbrinjavanja desetak ili 15 radnika prodati dionice da ih isplate u opremnini…
želim vam u što kraćem roku zaradu od minimalno 100%…

zanimljivo ovdje… [rolleyes] jedan druka gore drugi druka dole….pa kupi pa okrene pricu…ko na placu…ajmooo ima ingre jeftinoooo jos malo pa nestaloooo ,neka neka vas je sto vise….ipak je tu 2 milje prometa [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter
ha,ha -dobar post, evo ja nemam dionice ingre i nemislim ih niti kupovati ali kada pročitam neke komentare -moram odgovoriti- posebno na neke želje o skokovima od 200-300% .
svi su emotivno vezani za cijenu dionica- ova kompanija treba najprije potvrditi realizaciju nekih projekata o kojima su govorili a tek onda da se stvar pokrene- ali ako mora radi opremnine prodati svoje dionice -e onda nisam siguran da stvar štima do kraja –

konstatno isto, ili ide gore 100-200% ili ide dolje, tj. stečaj
i samo se to isprepliće
ista stvar kao i kod ATPL mjeseci meljenja gluposti, niš korisno
cijena je 40 kuna mjesecima s povremenim udarima prema gore
puno sranja, ništa pametno
apsolutna drukačina u oba smjera [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close